Garmin 245 vs 55

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    john114
    Συμμετέχων

Καλημερα. Επδ ειναι το πρωτο μου ρολοι ειμαι αναμεσα στα δυο ποιο μου προτεινεται και γτ?

naftony
    Συμμετέχων

@john114 παρόμοια ρολόγια. Το 245 έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη, παλμικό οξύμετρο (μετράει το οξυγόνο του αίματος) και κάποια άλλα επιπλέον χαρακτηριστικά χωρίς όμως πολύ μεγάλη ουσία. Από την άλλη το 55 είναι νεότερο μοντέλο και κοστίζει 60-70 ευρώ φθηνότερα. Εάν δεν έχεις 60 ευρώ επιπλέον να πας στο 255 ή το 165, τότε όποιο και να πάρεις θα την κάνεις τη δουλειά σου. Στη θέση σου (σαν πρεσβύωπας) θα έπαιρνα το 245, αν δεν είχα όμως τέτοιο θέμα θα έπαιρνα το φθηνότερο.

john114
    Συμμετέχων

το ειδα ναι. Το θελω μονο για τρεξιμο μετρηση αποστασης χρονο κλπ οποτε αξιζει να δωσω 100 παραπανω για το 165? το 165 ειναι μοντελο του 2024

naftony
    Συμμετέχων

Για μένα αξίζει και με το παραπάνω. Το 165 έχει καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη που είναι και αφής (AMOLED). Έχει αισθητήρες τους οποίους το Forerunner 55 δεν δεν έχει όπως κορεσμού οξυγόνου αίματος Pulse Ox, βαρομετρικό αλτίμετρο, πυξίδα, θερμόμετρο και αισθητήρα φωτός περιβάλλοντος. Έχει επιπλέον πιο προηγμένη παρακολούθηση και βαθμολογία ύπνου, πρωϊνή αναφορά, χρόνος αποκατάστασης, κ.ά. Έχει επίσης επιπλέον NFC και ανέπαφες πληρωμές (για μένα πολύ σημαντικό, με έχει βολέψει πολύ). Και είναι φυσικά και νεότερο μοντέλο.

john114
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστώ παρα πολυ για της απαντηση σου κατι τελευταιο ειναι ευκολο να μου δεξεις σε φωτο πως δειχνει τα χιλομετρα χρονο και μεσο ορου χρονου??? αν δε θες εδω σε π.μ🙏🙏

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.