GARMIN VIVOACTIVE 3 …εντυπώσεις; ; ;

Τοποθέτηση ετικέτας: , ,

 • Αυτό το θέμα έχει 5 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 3 μήνες πριν από τον χρήστη Periklis.
Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #110120
  Periklis
  Συμμετέχων

  Γειας σας παιδια! Χρειάζομαι πληροφορίες από την όποια εμπειρία σας για το ρολόι αυτό. Είμαι κάτοχος του 935 forerunner. Δε θέλω να το συγκρίνω φυσικά με αυτό, απλά με ενδιαφέρει για αγορά το vivoactive για τη κοπέλα μου. ΑΞΙΖΕΙ η ΟΧΙ ; ; ; Ειναι καλό στις μετρήσεις του; Nα διευκρινήσω ότι μας ενδιαφέρει κυρίως για τρέξιμο.

  #110124
  Vicky
  Συμμετέχων

  Καλησπέρα.
  Το έχω εδώ και τρείς μήνες.
  Το χρησιμοποιώ σαν καθημερινό ρολόι.
  Μου αρέσει πάρα πολύ…
  Έχει αρκετά μεγάλη ακρίβεια στις μετρήσεις του GPS…το έχω τσεκάρει αρκετές φορές.
  Επίσης έχει αισθητήρα μέτρησης παλμών στον καρπό…και αυτός μετράει καλά.
  Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι ότι η μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα. Μετά από τρεις-τέσσερις μέρες περίπου θέλει φόρτιση. Το καλό είναι ότι η φόρτιση είναι γρήγορη, σε μία ώρα περίπου έχει φτάσει στο 100%..
  Για το τρέξιμο όμως χρησιμοποιώ το Fenix 3 που έχω ήδη εδώ και ενάμιση χρόνο. Έχει περισσότερες δυνατότητες…
  Αν δεν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις από τις μετρήσεις μπορεί να σας καλύψει.

  #110126
  Periklis
  Συμμετέχων

  @Vicky σε ευχαριστώ! Δεν το θέλουμε για απαιτητικό τρέξιμο το συγκεκριμένο. Πολλές φορές όταν τρέχω πάω μαζί με τη κοπέλα μου για τρέξιμο (αποστάσεις δρόμου από 5 εως 10 χλμ) και την ενδιαφέρει να κρατάει χρόνο φυσικά αλλα και τις βασικές καταγραφές όπως την απόσταση που διανύει. Τα απολύτως βασικά δηλαδη στοιχεία.
  Και γω τρέχω με ενα FR935 και κάνει παπάδες, αναλυση στα πάντα. Εμένα η απορία μου είναι αν το Vivoactive, δείχνει τα στοιχεία αυτά που σου ανέφερα πιο πάνω η και επιπλέον οπως ρυθμό, ταχυτητα/ωρα ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΑ, οι τιμές τους είναι ακριβείς σχετικά η χάνουν ???
  Δε με νοιάζει δηλ τοσο η πληθώρα λειτουργιών, όσο η ποιότητα όσων έχει.
  Κατάλαβες;

  #110134
  Vicky
  Συμμετέχων

  Νομίζω ότι για τα βασικά που ζητάτε θα σας κάνει δουλειά…
  Επιπλέον είναι και όμορφο..

  #110144
  Periklis
  Συμμετέχων

  Ναι, τα βασικά είναι που με ενδιαφέρουν για αυτό το ρολόι.
  Δεν το θέλουμε για πρωταθλητισμό σιγουρα! Αλλά πχ, αν τρέξεις ενα αγώνα 20 χλμ να είσαι στο 14ο χιλιόμετρο και να σου γράφει οτι εισαι στο 14ο και οχι στο 12ο η στο 13ο. Χρονόμετρο και καλές ακριβείς μετρήσεις και gps.
  Για μεγαλύτερες απαιτήσεις έχω το 935 που κι αυτό περισσότερο επειδή μου άρεσε το πήρα. Και με πιο οικονομικά μοντέλα κάνεις δουλειά!
  Ειναι όντως πολύ όμορφο, σε λευκό ειδικά που το είδα…ήμουν αρχικά ανάμεσα σε αυτό και ενα εκ των 235 η 735. Όμως εκείνα σε εμφάνιση για γυναικείο χέρι δε κάνουν νομίζω αν θες να τα φορέσεις και σε μια βόλτα. Δεν ειναι τόσο κομψά.
  Είχα ενα mi band της xiaomi παλιά….κλάμααα……στο τέλος της διαδρομής εγραφε καλά τα χλμ που έκανα. Κατά τη διάρκεια όμως οταν βρισκόσουν στο 10χλμ πχ σου έγραφε ότι ήσουν στο 9ο….υπήρχει χρονική καθυστέρηση στις ενδείξεις του.

  #110166
  Periklis
  Συμμετέχων

  Γεια σου @vicky ! Να σε ρωτήσω κάτι; Το Vivoact3 διαθέτει navigation course ? Ξέρεις…το βελάκι και τη γραμμή καταγραφής διαδρομής εννοώ.
  Αν όχι, κάνει καταγραφή της διαδρομής όμως? Δηλ αν συγχρονίσεις επειτα από εναν αγώνα το ρολόι με την εφαρμογή της garmin, σου δείχνει χάρτη με τη διαδρομή που εκανες η όχι?

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.