Online παραγγελία…

• Αυτό το θέμα έχει 8 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη πριν από τον χρήστη demetris.
Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 1 έως 9 (από 9 συνολικά)
  • Συντάκτης
    demetris
    Συμμετέχων

Αγαπητοί φίλοι,

Μόλις πριν λίγο παρέλαβα την πρόσφατη παραγγελία μου ένα ζευγάρι Nike Zoom Fly Flyknit.

Ξεκινώντας το άνοιγμα της συσκευασίας συνειδητοποίησα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά…

Πρώτον το κουτί των υποδημάτων είναι σκισμένο, δεν υπάρχει καπάκι!

Δεύτερον το ένα από τα δύο παπούτσια είναι σφραγισμένο με αντικλεπτικό!!!

Τρίτον τα παπούτσια είναι χρησιμοποιημένα, φαίνεται από τις ρυτίδες στη σόλα τους που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, μάλιστα το ένα έχει και πετραδάκια στην εξώσολα…

Είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω από αυτή την εταιρεία και πραγματικά έχω μείνει άναυδος από αυτό που παρέλαβα.

Δεν έχω ανοίξει πλήρως τη συσκευασία ώστε να γίνει φανερό ότι έτσι συσκευάστηκαν.

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο μιας και εδώ δε μιλάμε απλά για λάθος αλλά για πλήρη εμπαιγμό του πελάτη.

https://flic.kr/s/aHsmN64AAG

Vicky
    Συμμετέχων

Από πού τα παρήγγειλες;

demetris
    Συμμετέχων

Από το Factory Outlet…

Echetlos
    Συντονιστής

@demetris Δεν είναι μεταχειρισμένα τα παπούτσια, Δημήτρη.
    Ο React έτσι είναι στα ZF, έχει από κατασκευής αυτές τις ρυτίδες. Αν είχαν έστω και περπατήσει έξω, θα φαινόταν καθαρά στο λευκό κομμάτι της εξώσολας.
    Τώρα για τα πετραδάκια, το πιθανότερο είναι το παπούτσι να έχει δοκιμαστεί κάποιες φορές στο κατάστημα, να υπήρχαν πετραδάκια στο πάτωμα ή το χαλί κι έτσι να μπήκαν ανάμεσα στο λάστιχο.

demetris
    Συμμετέχων

@echetlos
    Θα το λάβω υπ’όψιν μου αυτό που μου λες είμαι σίγουρος ότι κάτι ξέρεις παραπάνω.
    Ωστόσο τα παπούτσια δεν διαφημίζονταν ως πρώην δείγμα σε κατάστημα και δεν ήταν αυτό που λέμε και φοβερή προσφορά στα 94,90€.
    Αν γνώριζα ότι μπορεί να έχουν δοκιμαστεί απο ν πόδια δε θα ψηνόμουνα ιδιαίτερα να τα αγοράσω.

Επίσης ήρθαν σε σκισμένη-ημιτελή συσκευασία και το πιο απίθανο όλων σφραγισμένα με αντικλεπτικό!
    Όπως καταλαβαίνεις περίμενα να μου έρθει ένα “φρέσκο” ζευγάρι παπούτσια και όχι αυτό το πράγμα…

Για τους παραπάνω λόγους, και άλλους που δεν χρειάζεται να αναφέρω, παραμένω εξαιρετικά δυσαρεστημένος από το service αυτής της εταιρείας.

Echetlos
    Συντονιστής

@demetris Όλα τα παπούτσια είναι “δείγματα”, Δημήτρη.
    Από κάποια καταστήματα προέρχονται τα περισσότερα από αυτά που θα βρεις στα στοκατζίδικα, είτε concept stores της μαμάς εταιρείας, είτε συνεργατών. Ούτως ή άλλως, οι εισαγωγείς πλέον φέρνουν βάσει παραγγελιών, δεν έχουν στοκ όπως παλαιότερα. Οπότε σχεδόν όλα τα προιόντα που εισάγονται, διατίθενται αμέσως.
    Και σε κατάστημα λιανικής να πήγαινες, ποιος θα μπορούσε να σου πει πόσοι το έχουν δοκιμάσει πριν από σένα;
    Να σ’ το κάνω και χειρότερο, αν θες; Σκέψου τα μαγαζιά που διαθέτουν και διάδρομο για δοκιμή τρέχοντας… 😉

Για το σκισμένο κουτί δε, μεγάλο φάουλ, δεν το συζητάμε.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη πριν από Echetlos.
    demetris
    Συμμετέχων

@echetlos
    Όχι δεν περίμενα πως ότι δοκιμάζεται σε διάδρομο μετά θα πωλείται ως καινούριο και όχι ως δείγμα ex-display, που λένε οι αγγλοσάξωνες, με την αντίστοιχη έκπτωση στην τιμή. Κατάλαβα…

Καλά το σκισμένο κουτί αλλά και το αντικλεπτικό που είναι ένα κομμάτι πλαστικού, 5 εκατοστά μήκους και 1.5 πάχους, δίπλα στο αστράγαλο και δεν βγαίνει με τίποτα εσένα δηλαδή δε θα σε πείραζε;

Run it like you stole it! 😜

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη πριν από demetris.
    Echetlos
    Συντονιστής

Προφανώς και θα με πείραζε, δεν το συζητώ. Ακόμη και να μην είχες τα υπόλοιπα θέματα με το παπούτσι και να ήθελες να το κρατήσεις, τώρα είσαι αναγκασμένος να το επιστρέψεις για να αφαιρεθεί το αντικλεπτικό και να σου το ξαναστείλουν.
    Βέβαια, αυτό αποδεικνύει ό,τι σου είπα παραπάνω. Ότι δηλαδή το παπούτσι βρισκόταν σε κάποιο φυσικό κατάστημα, πριν πάει στις αποθήκες του factory Outlet.

Καλά το σκισμένο κουτί αλλά και το αντικλεπτικό που είναι ένα κομμάτι πλαστικού, 5 εκατοστά μήκους και 1.5 πάχους, δίπλα στο αστράγαλο και δεν βγαίνει με τίποτα εσένα δηλαδή δε θα σε πείραζε;

demetris
    Συμμετέχων

@echetlos
    Έψαχνα καιρό να βρω το συγκεκριμένο παπούτσι και πραγματικά ξενέρωσα, συν την ταλαιπωρία να συνεννοηθώ με το αστείο service τους.
    Είναι πολυ διαφορετικό να σου γνωστοποιούν εξ αρχής ότι το προϊόν που αγοράζεις μπορεί και να έχει κάποια ζητήματα, όσο αμελητέα και αν είναι αυτά. Δυστυχώς το customer service έχει πολύ δρόμο ακόμα στη χώρα μας κάποιοι, λίγοι θέλω να πιστεύω, παραμένουν πονηρούληδες…

Σ’ευχαριστώ για το χρόνο σου, είναι γεγονός ότι η κουβέντα μας με βοήθησε να χαλαρώσω χτες βράδυ.

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 1 έως 9 (από 9 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.