Έχοντας μείνει πολύ ευχαριστημένος με την πρώτη έκδοση του παπουτσιού, αγόρασα τη δεύτερη για τον επόμενο μαραθώνιο. Μετά από μερικά τρεξίματα θα πω τις εντυπώσεις μου σε σχέση με την πρώτη έκδοση.
Στη v1 το επάνω μέρος ήταν λεπτό και χύμα, τώρα είναι λίγο πιο χοντρό και δομημένο. Ο χώρος στα δάκτυλα έχει αυξηθεί, τα κορδόνια από πολύ λεπτά έχουν γίνει ευτυχώς πιο χοντρά, η γλώσσα πάχυνε ελαφρώς και η φτέρνα κλειδώνει πολύ καλά γιατί έχει περισσότερο αφρώδες υλικό. Αποτέλεσμα αυτών είναι η αύξηση του βάρους του παπουτσιού, νομίζω κατά 25 γρ. Δεν ξέρω πιο upper μου αρέσει περισσότερο, και τα 2 εξαιρετικά.
Η ενδιάμεση σόλα έχει παρόμοια αίσθηση, αν και μου φαίνεται λίγο πιο ψηλή, μπορεί όμως να είναι και η ιδέα μου.
Η εξώσολα ήταν καλή και δεν γλυστρούσε στην v1 σε βρεγμένο δρόμο, αλλά τώρα αναβαθμίστηκε στην καλύτερη PumaGrip και είναι απλά κορυφαία.
Στο δρόμο φαίνεται ότι το παπούτσι έχει γίνει ελαφρώς πιο επιθετικό από πριν. Πάει άνετα και σε αργούς ρυθμούς όπως και η πρώτη έκδοση, αλλά μόλις ανοίξεις ρυθμό η v2 αποδίδει λίγο καλύτερα, νιώθεις λίγο περισσότερη ώθηση προς τα εμπρός. Η αύξηση του βάρους δεν γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτή ενώ δεν δημιουργήθηκαν πουθενά τριβές (σε προπόνηση 25 χλμ.). Τα πόδια όπως και πριν μένουν ξεκούραστα.
Η τελική ετυμηγορία μετά το μαραθώνιο Μεσσήνης.