- Αυτό το θέμα έχει 10 απαντήσεις, 7 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη
Κώστας Σκοτίδης.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
26 Οκτωβρίου 2020 στις 17:41 #119727
kounkoun
ΣυμμετέχωνΈχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την άποψη σας. Σκέπτομαι να αγοράσω το Reebok
FOREVER FLOATRIDE ENERGY 2, τώρα χρησιμοποιώ το Adidas solargide 19, n.42,5 (27cm).
Δοκιμάζοντας το αντίστοιχο Reebok n.42 (27cm), ενώ μου φαίνεται καλό σε μήκος
αλλά νομίζω ότι είναι στενό το κουτουπιέ. Είναι ιδέα μου ή όντως είναι στενή η φόρμα
και πρέπει να πάω σε 42,5 (27,5cm)? Πόσοι πόντοι πρέπει να είναι η απόσταση από νύχι
στην άκρη του παπουτσιού? Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη από το foroum.26 Οκτωβρίου 2020 στις 18:33 #119728
Nikos PilikasΣυντονιστής@antonis1968 Ο “γενικός κανόνας” λέει ότι μετράς το μήκος του ποδιού σου (όποιο δάχτυλο είναι μακρύτερο) και προσθέτεις 1.5 cm.
Αν δηλαδή το πέλμα σου είναι 25cm, τότε πας σε παπούτσι 26.5cm.27 Οκτωβρίου 2020 στις 08:40 #119730Hadabis
ΣυμμετέχωνΕπειδή έχω χοντρό κουτεπιε και εμένα μου φάνηκε στενό αλλά το μήκος ήταν ακριβώς στο νούμερο μου. Θα ανοίξει λίγο με το καιρο θα είναι λίγο πιο άνετο.
28 Οκτωβρίου 2020 στις 21:49 #119760Spyros
ΣυμμετέχωνΕίχα το solardrive 19 (σε νούμερο 43 1/3 – 27,5 εκ.) και πήγα στο floatride 2 σε 42.5 (27,5 εκ.). Δε μου φάνηκε και τόσο στενή η φόρμα του, σε σχέση με το adidas. Ίσως σου φαίνεται διαφορετικό το floatride, γιατί το adidas είναι πιο bootie νομίζω, σε σχέση με το reebok.
7 Νοεμβρίου 2020 στις 20:52 #119900
Κώστας ΣκοτίδηςΣυμμετέχωνΈχω και γω το Reebok Floatride 2 σε 41 νούμερο και το χρησιμοποιώ για τις διαλειμματικές αλλά και τα long run μου και μου κάθεται καλά στο πόδι..Προχθές που πήγα σε ένα κατάστημα δοκίμασα (ευτυχώς πρόλαβα) το NB fuelcell prism για να δω σε τι νούμερο είμαι στην NB και μου καθόταν καλά το 42..Έχω κολλήσει με το NB fuelcell rebel και θέλω να το “τσιμπήσω”..Ξέρετε αν πρέπει να το πάρω σε 42 ή μισό μεγαλύτερο/μικρότερο καθώς είναι τύπου κάλτσας?? Επίσης γτ δεν το έχουν τα μαγαζιά στην Ελλάδα??
7 Νοεμβρίου 2020 στις 21:09 #119901
taziΣυντονιστής@skot Κωστα εγω φοραω το Floatride σε EUR 40.5 και σε Prism EUR 41.5, αμφοτερα ομως εχουν μηκος 26cm οπως αναφερεται στο ταμπελακι στη γλωσσα. Το NB ειναι κλασσεις ανωτερο απο το Reebook απο καθε αποψη. Με την ευκαιρια να πω πως σημερα μετα απο πανω τρεις μηνες ξαναφορεσα το energy για λρ και ακομα σιχτιριζω.
8 Νοεμβρίου 2020 στις 11:38 #119905noobas04
Συμμετέχων@skot έχω και τα rebel Και τα prism και τα δύο σε 42 νούμερο,το Rebel μου είναι στενό και οριακά μικρό (Μετά την μια ώρα ενοχλεί στο ποδι),το prism πάλι στο ίδιο νούμερο είναι ότι πιο άνετο έχω φορέσει.τελείως διαφορετικά καλούπια,σε κάθε περίπτωση προτείνω να το δοκιμάσεις πριν το πάρεις το rebel
8 Νοεμβρίου 2020 στις 12:48 #119909
Κώστας ΣκοτίδηςΣυμμετέχων@tazi @noobas04 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας..Έχω δει πολλές κριτικές καθώς και βιντεάκια στο youtube ότι το rebel είναι φανταστικό αγωνιστικό παππούτσι (ελαφρύ,μαλακό) αλλά με προβλημάτισες με αυτό που είπες φίλε @noobas04 και το θέμα είναι ότι για να το δοκιμάσω πρέπει να πάω Αθήνα στο κατάστημα της NΒ (με την καραντίνα χλωμό) αφού δεν υπάρχει πουθενά αλλού,και είμαι από Βόλο!!
8 Νοεμβρίου 2020 στις 13:21 #119910
Nikos PilikasΣυντονιστής@skot Εντελώς true to size είναι το Rebel, τόσο σε μήκος όσο και πλάτος.
Παρ’ όλα αυτά, παίζει και το εξής: ο εσωτερικός πάτος του είναι πάρεα πολύ λεπτός. Αν κάποιος λοιπόν θέλει να βάλει έναν παχύτερο, για πιο μαλακή αίσθηση, θα μπορούσε να πάει και μισό νούμερο πάνω.8 Νοεμβρίου 2020 στις 18:37 #119915
taziΣυντονιστήςΕπειδη εχω και το Rebel, βασικα δυο ζευγαρια απο το καθενα, rebel και prism, τοσο πολυ μου αρεσουν, να πω πως το Rebel ειναι σαφως πιο γρηγορο. Δε συναντησα το παραμικρο προβλημα με κανενα απο τα δυο τους στο μεγεθος. Η αισθηση, η καλυτερα η μη αισθηση που σου δινει το rebel οταν το φορας, σαν το πιδι να ειναι τελειως ελευθερο, ειναι καταπληκτικη. @skot
9 Νοεμβρίου 2020 στις 21:35 #119928
Κώστας ΣκοτίδηςΣυμμετέχωνΌσο πάει και το αγαπάω αυτό το παππούτσι (rebel)..Σε ευχαριστώ @Echetlos
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.