Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Salomon sense ride2 -Μέγεθος

Salomon sense ride2 -Μέγεθος

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #109366
  DIMOS
  Συμμετέχων

  Χαίρετε! Πρώτη φορά αγόρασα παπούτσι βουνού Salomon sense ride2 και νομίζω πως μου περισσεύει στα δάχτυλα. Το καλούπι αγκαλιάζει πολύ ωραία αλλά μπροστά έχει αρκετό αέρα. Συνήθως σε nike ή saucony επιλέγω 44,5 και πάλι έχουν ενα δάχτυλο αέρα αλλά στο τρέξιμο μου είναι εντάξει. Αυτά τα πήρα 44 2/3. Το μικρότερο 44 φοβάμαι ότι θα με χτυπάνε μπροστά. Τί γνώμη έχετε; στο βουνό πολλοί λένε ότι χρειάζεται αέρας στο παπούτσι!

  #109368
  Sotiris Diamantopoulos
  Συμμετέχων

  Γεια σου Δήμο @dimos. Ξεκαθαρίζω καταρχήν ότι έχω μικρή εμπειρία με τρέξιμο σε βουνό, οπότε περίμενε και απόψεις πιο έμπειρων.

  Η λογική του να έχεις ένα δάκτυλο χώρο μπροστά στο παπούτσι είναι κλασική για παπούτσι δρόμου. Στο βουνό, έχεις να λάβεις υπόψη και τις καταβάσεις, που σπρώχνουν το πόδι προς τα μπροστά μέσα στο παπούτσι, οπότε υπάρχει ένας ακόμη λόγος για περισσότερο χώρο. Επιπλέον, συχνά οι αγώνες βουνού έχουν μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τους δρομικούς, κι αυτό μπορεί να δημιουργεί την ανάγκη για ακόμη πιο άνετο παπούτσι. Προσωπικά λοιπόν επιλέγω τα βουνίσια μου παπούτσια να είναι ένα κλικ πιο άνετα μπροστά σε σχέση με τα ήδη άνετα δρομικά μου παπούτσια.

  #109370
  georun
  Συμμετέχων

  Καλησπέρα νομίζω μια χαρά τα πήρες.σε όλα φοράω τώρα πλέον 43 και αυτά τα πήρα 43κ 1/3.ΕΧΟΥΝ ψιλοστενη φόρμα κ νομίζω θα σου κάτσουν καλα.για ολα τα εδαφη παπουτσι …αλλα οχι για σκληροτραχαλα εδαφη.αναλογα τα κιλα σου βεβαια!!

  #109380

  Καλησπέρα σε όλους. Εγώ προσωπικά σε αγώνες μικρούς άρα και γρήγορους προτιμώ παπούτσια που να εφαρμόζουν τέλεια στο πόδι μου διότι ένα παπούτσι λίγο μεγαλύτερο στην κατηφόρα μου δημιουργεί πρόβλημα, λόγω τριβής του ποδιού στον πάτο.σε μεγάλους αγώνες σίγουρα λίγο μεγαλύτερο γιατί τα δάκτυλα πρήζονται και θέλεις αέρα μπροστά.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.