-
Ο/Η Γιώργος απάντησε στο θέμα Ποσα χιλιόμετρα βγαλατε με τα παπούτσια σας στη συζήτηση Παπούτσια πριν από 2 έτη, 8 μήνες
Το βάρος μας πρέπει να έχει άμεση σχέση με το ποσο θα αντέξει το παπούτσι. Κατά το τρέξιμο η σόλα δέχεται περισσότερες φορτίσεις. Ενα ατομο πχ που μπορεί να είναι 90κιλα θα έχει περισσότερη φθορά στα παπούτσια από ένα που είναι 70, 60 κοκ, οπότε θα τα αλλάξει σε λιγότερα χιλιόμετρα.
-
Ο/Η Γιώργος απάντησε στο θέμα Ποσα χιλιόμετρα βγαλατε με τα παπούτσια σας στη συζήτηση Παπούτσια πριν από 2 έτη, 8 μήνες
Πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σας.
Για τον Alkis που ρώτησε ποιες εταιρείες δίνουν νούμερα για διαρκεια ζωής η απόσταση στα παπούτσια. Είχα διαβάσει 2-3 εταιρείες που έκαναν κάτι τιμές περί τα 500 μίλια.
Θα ψάξω πάλι να βρω που το διάβασα και θα το παραθέσω εδώ.
-
Ο/Η Γιώργος απάντησε στο θέμα Ποσα χιλιόμετρα βγαλατε με τα παπούτσια σας στη συζήτηση Παπούτσια πριν από 2 έτη, 8 μήνες
Έχω δύσκολο πόδι λόγω κληρονομικών ορθοπεδικων και άλλων ανατομικων. Το νούμερο μου τώρα είναι το 49, για πολλά χρόνια είχα 48.5 αλλά πήρα μεγαλύτερο μην είμαι στο όριο.
Εκεί που αποφάσισα αλλαγή ήταν το τσούξιμο στο κάτω μέρος των δαχτύλων ή στο επάνω μέρος του ποδιού. Τώρα είμαι σε αναμονή να δω τι θα γίνει με τα ASICS. Γενικα στα πα…[Περισσότερα]
-
Ο/Η Γιώργος ξεκίνησε το θέμα Ποσα χιλιόμετρα βγαλατε με τα παπούτσια σας στη συζήτηση Παπούτσια πριν από 2 έτη, 8 μήνες
Χρησιμοποιώ αθλητικά παπούτσια για περπάτημα κυρίως και πολύ χαλαρο τρέξιμο μικρών αποστάσεων μια στο τόσο.
Αυτό που μου προξενει εντύπωση είναι η αντοχή του κάθε ζευγαριού που από ότι βλέπω δεν είναι ίδια αλλά έχει σημαντικές αποκλίσεις.
Τα τελευταία μου παπούτσια μάρκας Reebok τα άλλαξα σε 200χλμ διότι προκλήθηκαν ενοχλήσεις και τσούξ…[Περισσότερα]
-
Γιώργος εγγράφηκε πριν από 2 έτη, 8 μήνες