Αρχική / Xristos

Xristos

 • Ο/Η Xristos σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 2 έτη, 9 μήνες

  Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είσαι αρκετά επεξηγηματικός και απόλυτα κατανοητός. Αναρωτιέμαι γιατί φτιάχνουν παπούτσι για μεγάλες αποστάσεις με σχετικά στενό toe box.
  Σε ευχαριστώ ξανά.

 • Ο/Η Xristos σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 2 έτη, 9 μήνες

  ………..
  Αυτό ακούγετε πολύ καλό αλλά δεν είμαι σίγουρος αν καταννοώ ακριβώς τι εννοείς. Αν μπορείς κάνε μια πιο αναλυτική σύγκριση με το Clifton. Για δρομέα 75 κιλών για αποστάσεις 100+ χιλιομέτρων ποιο απο τα δυο θα πρότεινες;
  Το νούμερο του παπουτσιού συμπίπτει και στα 2 μοντέλα;
  Εγώ έχω το Vanquish 2 αλλά το έχω τρέξει λίγο.Την πρώτη…[Περισσότερα]

 • Σπύρο νομίζω ότι αφού μπόρεσες στο τέλος να πετύχεις τέτοιο ρυθμό τα πόδια σου και γενικά το σώμα σου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Σίγουρα τα Freedom σου ταιριάζουν. Εγώ έχω τρέξει λίγα χιλιόμετρα και με τα pearl Izummi N3. Άνετο παπούτσι με μεγάλη απορρόφηση αλλά με μεγάλο βάρος. Είναι 350 γραμ. στο 46 νούμερο.
  Έχω την αίσθηση…[Περισσότερα]

 • Είμαι 75 κιλά με ουδέτερο πάτημα και θα ήθελα την αποψή σας για 2 ή 3 ζευγάρια παπούτσια για το Σπάρταθλο. Π.χ. τα πρώτα 80 χιλ. με brooks glycerin 4, τα επόμενα 80 χιλ. με Hoka vanguish 2 και τα τελευταία 80 με Hoka clifton 3.
  Εννοείτε ότι το θέμα του παπουτσιού είναι αρκετά προσωπικό αλλά ευχαρίστως να ακούσω (ή μάλλον να διαβάσω) προτάσεις.

 • Ο/Η Xristos σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 2 έτη, 11 μήνες

  Έχω χονδροπάθεια επιγονατίδας. Έχω χρησιμοποιήσει τις ταινίες σε 2 αγώνες μεγάλων αποστάσεων (100 χιλ. και 168 χιλ.) καθώς και σε ημιμαραθώνιο και ένιωσα ότι με βοήθησαν αρκετά. Αποφάσισα να τις χρησιμοποιώ και τα Σαββατοκύριακα όταν κάνω μεγάλες προπονήσεις δηλ. πάνω απο 35 χιλ.