Αρχική / Επικαιρότητα / Ανακοίνωση συνεργασίας ΣΕΓΑΣ- Garmin για την επόμενη τετραετία

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση συνεργασίας ΣΕΓΑΣ- Garmin για την επόμενη τετραετία

Ανακοίνωση συνεργασίας ΣΕΓΑΣ- Garmin για την επόμενη τετραετία

Νέο σύμμαχο απέκτησε η ομοσπονδία, που για την επόμενη τετραετία (2016-2020) θα έχει δίπλα της την εταιρεία Garmin ως επίσημο υποστηρικτή της.

Η ιδέα της Garmin ξεκίνησε το 1989 σαν μια απλή ανταλλαγή ιδεών των τεχνικών της εταιρείας από όλο τον κόσμο και εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια συλλογική προσπάθεια χιλιάδων συνεργατών. Ο στόχος της Garmin, όπως και τότε, παραμένει απλός: να δημιουργεί συσκευές πλοήγησης και επικοινωνίας που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή του ευρύτερου κοινού. Τα καινοτόμα προϊόντα της καλύπτουν ποικίλα ενδιαφέροντα, ενώ στην δρομική κοινότητα κατέχει την κυρίαρχη θέση σε συσκευές χρονομέτρησης με gps και ασύρματες εφαρμογές.

 

Με αφορμή της επισημοποίησης της συνεργασίας, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, δήλωσε:  «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ένταξη της Garmin στο πρόγραμμα των Επίσημων Υποστηρικτών του ΣΕΓΑΣ για την τετραετία 2016-2020. Η παρουσία της κορυφαίας εταιρίας χρονομέτρων χειρός στο κόσμο στους αγώνες του ΣΕΓΑΣ, θα δώσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα τόσο στην άρτια οργάνωση των μαζικών διοργανώσεων μας όσο και στους συμμετέχοντες μας που θα φροντίσουμε να επωφεληθούν αντίστοιχα από την εν λόγω συνεργασία».

 

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Digital Tracer Electronics SA, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Garmin στην Ελλάδα, Θεόδωρος Σκορδίλης είπε: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή, να είμαστε επίσημοι υποστηρικτές του ΣΕΓΑΣ και των μεγαλύτερων δρομικών αγώνων που γίνονται στην Ελλάδα. Η Garmin, της οποίας τα προϊόντα διαθέτουμε σε αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά, κατασκευάζει προϊόντα που ενισχύουν και προάγουν έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Ο δικός μας στόχος ως αντιπροσωπεία της Garmin στην Ελλάδα, είναι να βρισκόμαστε πάντα κοντά στους αθλητές, τόσο σε αυτούς που θα τρέξουν φέτος το πρώτο τους 5άρι όσο και σε αυτούς θα λάβουν μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Το στοίχημα για εμάς είναι διπλό: να βρεθούμε κοντά σε κάθε αγώνα Run Greece σε όλη την Ελλάδα και να προάγουμε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο μέσω της Garmin σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται, ως παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των συσκευών GPS και πρωτοπόρος στην κατηγορία των αθλητικών ρολογιών».

 

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

3 Σχόλια

  1. Ανεκδοτο: Η garmin στα πλαισια της κοινωνικης της πολιτικης- προώθησης των πρoιοντων της θα κληρωνει εφεξης και μεχρι το περας της συνεργασίας της με το ΣΕΓΑΣ πεντακοσια ρολογια garmin forerunner 630 σε δρομεις που θα συμμετασχουν στον ΑΜΑ.

  2. Ανέκδοτο νο 2. Η αντιπροσωπία της κορυφαίας εταιρείας θα λειτουργεί πλέον με σεβασμό στον πελάτη

  3. Θυμάμαι που μια φορά που πήγα στην έκθεση με την ελπίδα ότι οι ρολογοεταιρείες θα κάνουν προσφορές και τελικά τα είχαν όσο πιο ακριβά μπορούσαν.

Αφήστε μια απάντηση