Αρχική / Επικαιρότητα / SALOMON Mountain Cup 2019 – Πάρνηθα

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

SALOMON Mountain Cup 2019 – Πάρνηθα

SALOMON Mountain Cup 2019 – Πάρνηθα

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της σειράς Salomon Mountain Cup στο Κρυονέρι. Ένας αγώνας που έχει γίνει θεσμός στην περιοχή και τιμούν με την παρουσία τους εκατοντάδες αθλητές.

Ο καιρός μας έκανε το χατίρι κάνοντας μία μικρή ανάπαυλα ανάμεσα στις συνεχόμενες κακοκαιρίες των τελευταίων ημερών και η λιακάδα σε συνδυασμό με την άπνοια δημιούργησε ιδανικές συνθήκες που απόλαυσαν οι 550 συμμετέχοντες  σε μία διαδρομή με πολλά νερά και λάσπη λιγότερη από αυτή που αναμέναμε!

Μετά την απαραίτητη τεχνική ενημέρωση, στις 11.00 δόθηκε η εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής των 15 χλμ και δεκαπέντε λεπτά αργότερα η μικρότερη διαδρομή των 9 χλμ ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο πρώτο μονοπάτι.

Στο σταθμό ανεφοδιασμού (μόνο στη μεγάλη διαδρομή) η Βίκος και High5 πρόσφεραν νερό και ισοτονικό υποστηρίζοντας ενεργειακά την προσπάθεια των αθλητών.

Η ομάδα της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου βρισκόταν παντού εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων καθώς και οι διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Νέας Σμύρνης.

Τα χαρούμενα πρόσωπα στη γραμμή του τερματισμού αποτύπωναν με τον καλύτερο τρόπο τη διάθεση των συμμετεχόντων.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα και την αναμονή των αποτελεσμάτων, για τη μερική αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας προσφέρθηκαν σε όλους φρούτα και αλμυρά σνακ στο φιλόξενο καφέ Limit up καθώς και αναψυκτικά της Βίκος για την απαραίτητη ενυδάτωση.

Νικητές γενικής, στη μεγάλη διαδρομή, ο Θανάσης Παγουνάδης-The North Face με χρόνο 56.53’’, δεύτερος ο Γιώργος Διαλεκτός-Salomon Hellas με χρόνο 57.58’’ και τρίτος ο Γιώργος Λουφέκης- Lcrew /Comressport Greece 59.20’’.

Στις γυναίκες πρώτη η Ροδάνθη Διαμαντέα με χρόνο 1.21.32’’, δεύτερη η Κική Γιαννούτσου- L Crew με χρόνο 1.22.05’’και τρίτη η Ελισσάβετ Δήμου- Myathlete-Chozen Team με χρόνο 1.22.49’’στις γυναίκες.

Στη μικρή διαδρομή κέρδισε ο Ανδρέας Νίνης-ΑΠΣ Μλτιάδης με χρόνο 41.39’’, δεύτερος ο Γιώργος Βρεττός-Myathlete-Chozen Team με χρόνο 41.46’’ και τρίτος ο Νάσος Χαραλαμπόπουλος-ΔΕΛΤΑ Running Team με χρόνο 43.08’’ ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε ηΑικατερίνη Φιλιππίδου-Protypo Rafina Fitness Club με χρόνο 47.13’’, δεύτερη η Δέσποινα Τσουκνάκη-ΑΓΣ ΤΟ ΟΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ με χρόνο 48.26’’ και τρίτη η Αθανασία Τσουμελέκα-Tsoumeleka Training με χρόνο 50.16’’.

Στην κατηγορία ομάδων, πρώτη θέση για την Myathlete-Chozen Team, στη δεύτερη θέση η The Runners Project και στην τρίτη θέση η All Terrain Runners.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγιναν οι κληρώσεις όπου πολλοί τυχεροί κέρδισαν δώρα και παροχές των χορηγών και υποστηρικτών των αγώνων. Η σχετική λίστα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailpro.gr καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει για τον για τον δεύτερο αγώνα της σειράς στην Πάρνηθα-Βασιλικά κτήματα σε μία ξεχωριστή διαδρομή η οποία όχι άδικα έχει χαρακτηριστεί «παιδική χαρά»!

Υπενθυμίζουμε πως εκτός από ηλεκτρονικά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στο κατάστημα Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφησιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τη θετική ενέργεια που μας μεταφέρετε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 10 Φεβρουαρίου.

 

Η οργανωτική επιτροπή

 

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση