Αστυπαλαια

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #109188
    stressbuster
    Συμμετέχων

    Καλησπέρα , αρχισα την προετοιμασια για τον φετινο ΑΜΑ.
    Θελω τα φωτα σας.Εχει καποια η καποιος τρεξει καθολου σε αυτό το νησι?
    Θα είμαι στο φορτε της προετοιμασίας(μεσα με τελη Αυγουστου)που σημαινει αρκετα χλμ.
    Ο βασικος ογκος βγαινει τα πρωινα με την αυγουλα ετσι ώστε να εχω χρονο για μπανια με παιδια και βολτες.
    Εχετε βρεθει ποτε στην Αστροπαλια όπως την λεγανε παλια?
    Εχετε τρεξει εκει?
    Οποια εμπειρια εχετ θα βοηθησει.
    Ευχαριστω

    #109194
    Nikolas
    Συμμετέχων

    Κάνε πέρα γυαλό λιβάδι τρέχοντας και πίσω και η ανηφόρα της κλασικής θα σου φανεί κατηφόρα… Καλό τρέξιμο

    #109204
    Elda
    Συμμετέχων

    Θα παω τον επομενο μηνα και θα σου πω τις διαδρομες που ετρεξα, θα σου στειλω και τα λινκ να τα μελετησεις!

    #109212
    roukounas
    Συμμετέχων

    @stressbuster
    Επειδη παω στο νησι τα τελευταια 4 καλοκαιρια, μια διαδρομη ειναι οπως ειπε και ο Νικολας, Χωρα-Λιβαδι και πισω οπου εχει πολυ αποτομες συνεχομενες ανηφορες απο Λιβαδι για Χωρα. Μπορεις να το κανεις και Περα Γυαλος(παλιο λιμανι) – Λιβαδι αλλα ειναι ακομα πιο ζορικο καθως θα πρεπει να ανεβεις μεχρι τη Χωρα ενδιαμεσα. Μπορεις επισης να ξεκινησεις απο Χωρα για Λιβαδι και να συνεχισεις με κατευθυνση προς τις γνωστες παραλιες του νησιου(Τζανακι, Καμινακια, Βατσες, Αγ. Κωνσταντινος). Απλα θα πρεπει να ανεβεις το βουνο…

    Δεν εχω κανει προετοιμασια μαραθωνιου, οποτε δεν ξερω αν θα σε βοηθησουν οι 2 διαδρομες που κανω συνηθως οταν παω(τις οποιες θα κανω και το σ/κ που θα ξαναπαω:p ), μπορεις ομως να τις τροποποιησεις.

    Χωρα – Φραγμα και πισω (7 χλμ)

    Χωρα με κατευθυνση προς αεροδρομιο / Μαλτεζανα και πισω

    Ο,τι αλλο θες εδω ειμαστε

    #109214
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

    @roukounas Είναι κλειδωμένα τα activities, Ηλία.

    #109228
    roukounas
    Συμμετέχων

    Έχω αλλάξει στις ρυθμίσεις του garmin connect να είναι δημόσιο το προφίλ κ να φαίνονται οι δραστηριότητες σε όλους αλλά και πάλι εμφανίζονται κλειδωμένα εδώ.
    Γνωρίζει κανείς;

    #109232
    Elda
    Συμμετέχων

    Αν το αλλαξες μετα, ισχυει για τις δραστηριοτητες που ανεβαζεις απο εδω και περα. Θα πρεπει να μπεις στη δραστηριοτητα και πανω δεξια που εχει κατι συμβολακια πατησε πανω στο λουκετο και επιλεξε να ειναι ανοικτο, να φαινεται δηλ η δραστηριοτητα σε ολους.

    #109234
    stressbuster
    Συμμετέχων

    Elda Nikola Roukouna σας ευχαριστω πολύ για τα σκονακια.
    Ειδικα η δευτερη διαδρομή με τα 17 σε σχεση με τα υψομετρικα φαινεται μια χαρα.
    Φετος θα βαλω περισσοτερη ανηφορα οποτε μια χαρα.

    Νικο τι εγινε κλειδωνεις ολονων τα ρολογια ρε πρακτορα?
    🙂

    #109576
    Elda
    Συμμετέχων

    @stressbuster που θα μενεις? Εγω σημερα εκανα την εξης διαδρομη απο εκει που μενουμε στο Λιβαδι στη Χωρα και πισω

    #109672
    Elda
    Συμμετέχων

    Δυο ακομη διαδρομες που εκανα:

    Η μια που πηγα απο τη δεξια πλευρα του Λιβαδιου πηγαινοντας προς Τζανακι κλπ και πισω και μετα απο την αριστερη προς Χωρα αλλα απο την εξω μερια προς Φραγμα που ειναι πιο νορμαλ η ανηφορα, οχι απο τη συντομη που πανε οι πεζοι και τ αυτοκινητα η οποια δεν τρεχεται. Απλα απο εκει κανεις 900 μετρα χωματοδρομο.

    Και η αλλη 2χλμ ζεσταμα στο Λιβαδι και μετα ανηφορα προς Αγιο Κωνσταντινο μεχρι εκει που ξεκιναει ο χωματοδρομος και πισω. Να πω οτι η διαδρομη αυτη απογευμα προς βραδυ που ετρεξα εγω ειναι αρκετη ησυχη μια και παει αποκλειστικα στις παραλιες και σχεδον ολοι εχουν γυρισει εκεινη την ωρα, αντε να πετυχεις κανα μηχανακι. Τη δευτερη φορα μαλιστα που ετρεξα στο δρομο αυτο που ξεκινησα στις 8 το βραδυ ημουν ολομοναχη, τοσο που φοβομουν (μετα κι απο την υποθεση της βιολογου) καποιες στιγμες και ημουν σε ετοιμοτητα ν αλλαξω κατευθυνση μολις περνουσε μηχανακι απο διπλα μου. Γενικα παντως μεγαλη προσοχη στα μηχανακια, οδηγουν εντελως παλαβα και κανεις δε φοραει κρανος.

    #109678
    stressbuster
    Συμμετέχων

    Καλημέρα Μαρια.
    Νασο με λενε εμενα.
    Στο Λιβαδι θα μεινουμε εκει θα είναι η αφετηρια και όλα τα τρεξίματα θα τα κανω μεχρι τις 9 το πρωι για να μπορω να ακολουθησω το πρόγραμμα που θα βγαλει ο γιος μου μετα, οποτε με βλεπω να λιωνω μεχρι της 9 και μετα θα συνεχισει ο μικρος μεχρι να γινω πουρεδακος.
    🙂

    #109684
    Elda
    Συμμετέχων

    Καλημερα Νασο. Μια χαρα ειναι το Λιβαδι ως αφετηρια και για τρεξιμο αλλα και για εξορμησεις σε παραλιες και βολτες στη Χωρα που ειναι διπλα. Οταν θα κανεις LR, κανε ενα συνδυασμο δεξια και αριστερα του Λιβαδιου οπως εκανα στο 16αρι μου για εναλλαγη παραστασεων. Το δρομο που πηγαινει Μαλτεζανα δεν τον δοκιμασα καθοτι ηταν αρκετα στενος, με αρκετη κινηση και πολλες στροφες (το οποιο σημαινει οτι δε θα μ εβλεπε ευκολα ο οδηγος ενος διερχομενου αυτοκινητου) αλλα ετσι κι αλλιως δεν ετρεξα μεγαλες αποστασεις ωστε να χρειαστει να παω πιο περα.

    Καλα να περασετε, το νησι ειναι πανεμορφο.

    #109702
    stressbuster
    Συμμετέχων

    Μαρια ευχαριστω πολύ όπως και ολους οι πληροφοριες ηταν αυτές που χρειαζομαι και με λεπτομερεια.
    Μολις επιστρεψω από το νησι θα σας αναφερω την εμπειρια μου.
    Καλες διακοπες καλα τρεξίματα και καλη ξεκουραση!!!

    #110614
    stressbuster
    Συμμετέχων

    Ωραιο νησι η Αστυπαλαια, η Χωρα ποιο πολύ.Με βαση το Λιβαδι προλαβα να κανω 2 τρεξίματα στις 4 ημερες που εμεινα.
    Και τα 2 ηταν προς χωρα, την μια φορα 10χλμ και την άλλη εφτασα μεχρι Μαλτεζανα και λιγο ποιο κατω προς Βαθυ οπου εγραψα 25χλμ και εκανα το long.
    Στην επιστροφη από Μαλτεζανα η αλλιως Αναληψη και για να φτασω στο Λιβαδι τραβηξα ένα ανηφορι μουρλια.Εφτασα Περα γυαλο το παλιο λιμανι και σημερα είναι μαρινα σκαφων αναψυχής, και ανεβηκα τρεχωντας την ανηφοραρα προς τους μυλους και επειδή είμαι μισοκουτελος συνεχισα τρεχωντας μεχρι πανω στο καστρο.Τεντωσα κανονικότατα χεχε.
    Τα τρεξίματα τα εκανα πουρνο πουρνο στις 0630 ειχα βγει ετσι δεν συναντησα κινηση στους δρομους.Για υδροδοσια ειχα ένα camelbak 2.5l και στο μεγαλο τρεξιμο εφαγα και ένα maurten καπου στην μεση της διαδρομης.

    #110616
    roukounas
    Συμμετέχων

    Ωραια και αρκετα δυσκολη διαδρομη εκανες. Τι elevation εχει αραγε απο τον Γυαλο για Καστρο?
    Και εγω ξαναπηγα τη περασμενη βδομαδα και το ενα απο τα δυο τρεξιματα περιελαμβανε στο γυρισμο απο Λιβαδι για Χωρα τις “ωραιες” συνεχομενες ανηφορες.
    Ωραιο νησι αλλα οχι για Αυγουστο. Παντα το απολαμβανω Πασχα, Ιουνιο ή Σεπτεμβριο. Οι ντοπιοι βεβαια ζουν ολο το χρονο απο 1.5 μηνα δουλεια στην ουσια.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.