Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Γνώμη για HOKA Carbon X vs Mach 3

Γνώμη για HOKA Carbon X vs Mach 3

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Stelios_Ft
    Συμμετέχων

Καλημέρα παιδιά,
    Πρόκειται να βγάλω προετοιμασία μαραθωνίου για την άνοιξη (εάν και εφόσον βέβαια ανοίξουν τα πράγματα και γίνει κάποιος) και θέλω παπούτσι (ή παπούτσια) για φόρτωμα χιλιομέτρων στην προετοιμασία και για να τρέξω βέβαια και τον αγώνα. Είμαι 1,78 με 73 κιλά βάρος, midfoot πάτημα και χωρίς τραυματισμούς. Έχω 6 μαραθωνίους με καλύτερο χρόνο 3ω 30λ και στοχεύω σε 3ω 20λ περίπου.
    Είμαι σε δίλημμα για παραγγελία ΗΟΚΑ μεταξύ Mach 3 και Carbon X. Έχει νόημα να τα πάρω και τα 2 και αν ναι, σε τι τύπους προπονήσεων βάζεις το ένα και σε τι το άλλο? Και τον αγώνα με ποιό από τα 2 τον τρέχεις?
    Ευχαριστώ!

• Το θέμα τροποποιήθηκε 4 έτη, 5 μήνες πριν από τον/ην Stelios_Ft.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@fatourosst To Carbon X είναι λίγο περίεργο παπούτσι. Καλό, πολύ καλό, όχι όμως το “ιδιαίτερο” που θα περίμενες από ένα carbon plated μοντέλο. Βέβαια, για ένα 12άρι το έχω τρέξει μόνο, οπότε…
    Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα το Endorphin Speed με κλειστά μάτια.

Όσον αφορά το Mach, γιατί αυτό κι όχι ένα Clifton π.χ.;

@grigorios
    Απ’ όλες τις επιλογές που έχει στην αγορά, πού τα ξετρύπωσες αυτά;

Under Armour infinite 2 storm hovre
    Και under Armour Fandom 2 μια γνώμη παιδιά

Gregor
    Συμμετέχων

Παιδιά ακούω γνώμες από συναδέλφους μου και είπα να ρωτήσω… Ευχαριστώ!

Stelios_Ft
    Συμμετέχων

Το σκέφτηκα το endorphin αλλά έχω ένα κόλλημα: Αν πάρω όμορφο τρεξιματικό παπούτσι, λυπάμαι να το τρέξω, και τα endorphin είναι πολύ, πολύ όμορφα…

Mach 3 γιατί διαβάζω ότι υποστηρίζει περισσότερο τα uptempo τρεξίματα σε σχέση με το clifton και επειδή προέρχομαι απο βαρύ daily trainer (Mizuno Wave Sky 3) θέλω κάτι πιο ελαφρύ. Εννοείται ότι το συζητάω όμως…

Χωράνε και τα 2 στην προετοιμασία, carbon x και mach (ή clifton) ή πρόκειται λίγο πολύ για παπούτσια που σου κάνουν την ίδια δουλειά? Και τον αγώνα, με ποιό τον πας (για να το κρατήσεις σχετικά φρέσκο και να φάει το άλλο τα χιλιόμετρα?)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@fatourosst Στα χαρτιά είναι και τα δύο up tempo μοντέλα. Περισσότερο το C-X βέβαια. Οπότε το Clifton ίσως να ταιριάζει καλύτερα ως trainer. Σχετικά είναι όλα αυτά βέβαια, όλα τα Hoka έχουν πολύ μεγάλη προστασία, οπότε μάλλον θέμα αίσθησης είναι.

Με το χαμηλό drop είναι σίγουρο πως θα είσαι οκ;

pseiras
    Συμμετέχων

@fatourosst Πάρε τα speed σε μαύρο που είναι άσχημα!!
    Πάρε και τα Ride 13 στην θέση των mach/clifton και έχεις το καλύτερο σετ για τα πάντα.

Stelios_Ft
    Συμμετέχων

Το έχω δοκιμάσει το 5mm drop σε ένα 20άρι long run με Clifton ενός φίλου, ήταν λίγο περίεργο στην αρχή αλλά γενικά δεν κατάλαβα κάτι δυσάρεστο. Ρισκάρω λίγο γιατί παίρνω και 2 παπούτσια, αλλά πιστεύω θα είμαι οκ.

Ευχαριστώ πολύ για το feedback! Καλή χρονιά να έχουμε και καλά τρεξίματα, με υγεία! Και καλή αγωνιστική επάνοδο.

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.