Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 2021.

Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 2021.

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #123875
  Vicky
  Συμμετέχων

  Καλησπέρα.
  Μόνο που σκέφτηκα να ανοίξω post με θέμα αγώνα, ένοιωσα περίεργα. Οι τελευταίοι αγώνες στους οποίους πήρα μέρος ήταν ο γύρος Λίμνης Ιωαννίνων το 2019 και μετά ο νυχτερινός ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης την ίδια χρονιά. Χρονικά εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα που είχα με το μετατάρσιο του ενός ποδιού. Έμεινα έξι μήνες εκτός τρεξίματος, για να δώσω χρόνο στο πόδι μου να θεραπευτεί. Το διάστημα αυτό εκανα ποδήλατο, pilates ενδυνάμωση, φυσιοθεραπείες.
  Ξεκίνησα το τρέξιμο με πολύ αργούς ρυθμούς ώστε να μην έχω πισογύρισμα. Ανέβασα σιγά σιγά τα χιλιόμετρα και την ταχύτητα με την οποία τρέχω. Μπορώ να πω ότι δεν έχω φτάσει στο 100% του επιπέδου στο οποίο ήμουν. Το αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι οι ενοχλήσεις από το μετατάρσιο δεν έφυγαν ποτέ, απλώς έμαθα να ζω με αυτές!!!
  Όμως συνεχίζω πλέον σταθερά τις προπονήσεις.
  Το διάστημα αυτό ήρθε και η πανδημία, η οποία έφερε τα πάνω κάτω στην ζωή μας.
  Εργάζομαι σε νοσοκομείο, σε βάρδιες στην δεύτερη γραμμή οπότε ζω και από πολύ κοντά την κατάσταση.
  Γι’αυτό λοιπόν το να γράψω για αγώνα μου φαίνεται πολύ περίεργο μετά από τόσο καιρό και μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί.
  Θα είμαι λοιπόν στα Γιάννενα στα 30m, προσπαθώντας να ξεπεράσω τον εαυτό μου.
  Θα έρθει κανείς από εσάς;

  #123879
  Steven Tsok
  Συμμετέχων

  Πολύ ωραίος αγώνας…. Έτρεξα το 2018 και 2019 (πέρσυ μας τα χάλασε η κακοκαιρία και δε μπορέσαμε να ταξιδέψουμε) και αν όλα πάνε καλά θα είμαι και φέτος ν’ αξιολογήσουμε την κατάσταση που είμαστε…. Καλή επιτυχία σε όλους….

  #123931
  Vicky
  Συμμετέχων

  Καλημέρα.
  Έτρεξα την Κυριακή στα Γιάννενα στα 30km μετά από απουσία δυο χρόνων από αγώνες.
  Για τον αγώνα και την διοργάνωση τι να πω.Οι Γιαννιώτες έχουν καταφέρει και έχουν κάνει τον αγώνα γιορτή για την πόλη που ξεκινάει από το Σάββατο με τους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων.
  Τήρησαν το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον covid και ο αγώνας διοργανώθηκε με ασφάλεια. Σε γενικές γραμμές όλα ήταν άψογα.
  Την συμμετοχή μου την χάρηκα αν κι δεν κατάφερα να πιάσω τον στόχο που είχα.
  Πίστευα ότι το 2:40 pace 5:20 συν πλυν δύο λεπτά θα το είχα. Αν δεν τύχαινε κάτι γλυκοκοιτούσα το 2:38- 2:40.
  Έως το 22 km ήμουν μέσα στο στόχο και ένοιωθα δυνατή…εκεί που έλεγα να αρχίσω να πηγαίνω πιο γρήγορα αφού ένοιωθα καλά, δεν μπορούσα…άρχισα να νοιώθω ένα σφίξιμο στο διάφραγμα δεξιά το οποίο δεν με άφηνε να ανοίξω τον Ρυθμό..από το 25-26 άρχισα να χάνω αρκετά σε κάθε χιλιόμετρο…
  Τερμάτισα με 2:44.. pace 5:27…
  Παπούτσι φορούσα το Reebok floatride energy 3, μπορώ να πω ότι γλυστρούσα αρκετά μιας και το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο από το ψιλόβροχο που έριχνε που και που.
  Χτες και σήμερα είμαι ελάχιστα πιασμένη. Πιστεύω ότι τον Ρυθμό τον είχα, δεν υπερέβαλα.
  Όπως και νάχει χάρηκα από τη συμμετοχή.

  #123932
  Vicky
  Συμμετέχων

  Να συμπληρώσω επίσης ότι ενώ στα τελευταία χιλιόμετρα το προβληματικό μου μετατάρσιο έσφιξε πολύ και ενοχλούσε, μετά τον αγώνα πέρασε τελείως…

  #123933
  Steven Tsok
  Συμμετέχων

  Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και κυρίως ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους διοργανωτές…. Όλα ήταν άψογα, καταπληκτικός αγώνας….

  Εγώ από την πλευρά μου ήθελα μία επίδοση από 2.05.00-2.10.00 και έκανα 2.08.48 άρα όλα καλά… Αντιμετώπισα ένα θέμα με το στομάχι από το 13ο-17ο χλμ που μ’ έριξε αρκετά αλλά μετά η κατάσταση έστρωσε. Ουσιαστικά έβγαλα τον αγώνα μ’ ελάχιστη τροφοδοσία από gel-άκια (μόλις 2!!!) αφού φοβόμουνα τυχόν επιδείνωση της κατάστασης…..

  Συνεχίζουμε την επόμενη Κυριακή με τον ημιμαραθώνιο στη Λιβαδειά…. ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ σε όλους…

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.