Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης

Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #102532
  Γιώργος Κ
  Συμμετέχων

  Παιδιά, ένα έχω να σας πω:
  Λίγο τρεξιματάκι, λίγο ανάλυση και λίγο χαβαλέ με τον Σωτήρη (Σωτήρης Διαματόπουλος “The Proffesor”) και τσουπ…. ήρθε το PB.
  Και δεν χάρηκα τόσο το PB, όσο ότι επιτεύχθηκε με έναν ωραία στρωμένο αγώνα, χωρίς πόνους και ζόρια..
  Σωτήρη πάντα να δίνεις θετική ενέργεια στον κόσμο!!!

  #112084
  Γιώργος Κ
  Συμμετέχων

  και μιας και γίνεται αναφορά σε διάφορους αγώνες, να μην ξεχνάμε και τα του τόπου μας. Ποιος θέλει να δώσει το παρόν.

  @sotiris_diamantopoulos
  Σωτήρη, για ανέλαβε την προώθηση εκεί στο νότο….!!!!

  #112114
  Sotiris Diamantopoulos
  Συμμετέχων

  Για κάποιο λόγο το είχα χάσει αυτό το περσινό ποστάρισμά σου Γιώργο. Τώρα που το βλέπω, νιώθω έτοιμος να διαφημίσω χυμούς Amita Motion μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη 🙂

  Προώθηση για τον Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο λοιπόν…
  Θετικά στοιχεία:
  – Ωραία βόλτα. Συνδυάζεται με ταξιδάκι στη βόρεια Ελλάδα, ψαράκι στην Καβάλα, κεμπάπ γιαουρτλού (the original, ή the closest to the original τέλος πάντων)
  – Καιρός. Πέρσι είχε 7-8 βαθμούς την ώρα της εκκίνησης, βασικός λόγος που είχα γράψει και το χρόνο που έγραψα.
  – Όσο κοντά, αλλά και όσο μακριά, χρονικά, πρέπει από τον Κλασικό Μαραθώνιο. Έχετε πιάσει τη φόρμα της ζωής σας για το Μαραθώνιο και θέλετε να το εκμεταλλευτείτε και να γράψετε ένα PB σε ημί; Πέφτει 2 βδομάδες μετά και είναι φλατ διαδρομή, οπότε βολεύει.
  – Πιστοποιημένη διαδρομή, την έχει και ο ΣΕΓΑΣ σ’ αυτές που δέχεται για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου. Παρά ένα λεπτό θα ήμουν φέτος ο πιο χοντρός, αργός (και σίγουρα ο πιο απροπόνητος) συμμετέχων στο φετινό πρωτάθλημα :p

  Αρνητικά:
  – Καιρός. Μια μέρα μετά τον αγώνα είχε βρόχη και ριπές στα 50-70χλμ. Είναι ένα θέμα αυτό γιατί από το Νοέμβρη και μέχρι αρχές Μάρτη ο καιρός είναι μάλλον άστατος. Από την άλλη, αν κάποιος είναι ψιλοσβέλτος, και έχει και το σωστό ντύσιμο, και δεν πεθαίνει εύκολα, μπορεί να πιάσει θέσεις στα μετάλλια ακριβώς επειδή αρκετοί θα “μασήσουν”. Είχα κάποιες τέτοιες ελπίδες για πέρσι, αλλά τελικά μας τα χάλασε κι έκανε εξαιρετικό – για τρέξιμο – καιρό.

  #114506
  Γιώργος Κ
  Συμμετέχων

  Οι διοργανωτές του σημερινού αγώνα πρέπει να έχουν υπογράψει συμβόλαιο με Θεό. Διότι, ενώ έβρεχε ΟΛΗ την εβδομάδα και μερικές ημέρες έριχνε και καρέκλες, ενώ το meteo δείχνει ότι από αύριο θα ανοίξουν πάλι οι ουρανοί, σήμερα η ημέρα θύμιζε άνοιξη. Ήλιο με δροσιά, χωρίς αέρα, απλά τέλεια.
  Οπότε, με ανεβασμένη διάθεση και με ψυχολογία “Ότι βγει!” (προηγήθηκε ο NTR και ο ορεινός αγώνας Ροδόπης), το ρολόι έγραψε 2 λεπτά πιο κάτω από το περυσινό PB.

  @vicky
  Ευτυχώς δεν σε πήρα στο λαιμό μου, καθώς δεν είχε γλυκά Παπαπαρασκευά στον τερματισμό (όπως άλλες χρονιές) και έπρεπε να τα πάρουμε μόνοι μας από το μαγαζί.

  @echetlos
  Έτρεξα για πρώτη φορά με τα epic react και έχω να δηλώσω κατ΄ ενθουσιασμένος.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.