Διαφορετικα data σε smartwatch & κινητο

• Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη hhmaria.
Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    hhmaria
    Συμμετέχων

Σημερα με πουλησε το ρολοι μου…εχω ενα huawei fit, περιπου 10 μηνες…στη διαλλειματικη ετρεξα το χιλιαρακι μου κ εκει που κοντευαν τα 5:30 λεπτα κοιτω το ρολοι γ να το κλεισω κ μπαμ βλεπω 700μετρα!ντοοον, αποκλιεται!!!…κοιταω το κινητο 1080 μετρα! …το σκηνικο αυτο συνεχιστηκε κ στα επομενα 4 χιλιαρακια πιστευοντας οτι θα διορθωθει, χωρια οτι ετρεχα κ πιο γρηγορα…πτωμα ειμαι τωρα
    Δε το δεχομαι οτι επεσε η αποδοση μου τοσο πολυ..ή οτι το σταδιο..μικρυνε!!!
    Σας εχει τυχει; χαλασε το ρολοι;

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@hhmaria αν συνέβη μόνο 1 φορά, ίσως απλά να μην είχε κάνει σωστά sync με δορυφόρους πριν ξεκινήσεις.
    Ίσως να ήταν καλύτερο να σταματούσες και να ξαναξεκινούσες την προπόνηση (στο ρολοί) ώστε να το ανάγκαζες να ξανασυχρονιστεί.
    Αν συνεχίσει να συμβαίνει, ίσως έχει προβλημα στο GPS του

Αλλά αν τρέχεις σε στάδιο, γιατί θες να μετράει την απόσταση το ρολόι ή το κινητό σε 1000ρια?
    Αφού ξέρεις την απόσταση από γραμμή σε γραμμή, το ρολόι χρειάζεται μόνο για το χρόνο. Εδώ δεν εμπιστευόμαστε, ειδικά σε στάδιο, ρολόγια που ειναι focused για running, πολύ πιο ακριβά, και με συστήματα αυτόματης διόρθωσης

hhmaria
    Συμμετέχων

έχεις δικιο θέμα με το GPS φαίνεται να ήταν γιατι και τη διαδρομή μετά που κοιταγα την έδειχνε σαν τρελή πορεία ζιγκ ζαγκ (σαν να με εχανε δηλαδη)
    εκανα restart τιποτα, εκανα αποσύνδεση τιποτα, τελικά έκανα επαναφορα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ηρθε στα ισια του…με λαχταρισε δε μπορώ να πω
    το ρολοι το εχω για το χρονο , εννοείται..την αποσταση στο γηπεδο την ξερω..ο λόγος που το σχολίασα ήταν για να δώσω έμφαση στη σχεση αποσταση/χρονος σε σχέση με τις νορμαλ επιδόσεις μου και το σοκ που επαθα εκεινη τη στιγμή…
    μαλλον παντως πρέπει να αρχίζω να ψάχνω καποιο πιο αξιοπιστο ρολοί smartwatch…το fit ήταν απο τα λίγα που ταίριαζε στον υπερβολικα μικρό καρπο που εχω…

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.