Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Υγεία & Τραυματισμοί / Ερωτηση για ορθωτικα πελματα.

Ερωτηση για ορθωτικα πελματα.

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tol ga
    Συμμετέχων

Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ..μια ερωτηση και ισως μια βοηθεια απο ολους σας..
    μετα απο πολυ τυραννια 8 ορθοπεδικους κ.τ.λ να μη σας κουραζω μαλλον εχω ταρσιαιο συνδρομο εδω και 3 χρονια..μεγαλη ιστορια.
    Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι οτι ενω φορεσα για ενα μεγαλο διαστημα ορθωτικα πελματα που βοηθησαν αρκετα να μη ποναω στη περιοχη του πελματος μετα απο τοσο καιρο μπορω να πω οτι δεν τα συνηθισα ακομη..
    λες και παταω σε ξυλα με αποτελεσμα να με πονανε τα ποδια μεχρι που πηρα την αποφαση να τα βγαλω..
    τελικα ειναι ολοι οι πατοι τοσο σκληροι απο ολες τις εταιρειες και δεν συνηθιζονται?
    μιλαμε τωρα για 1 χρονο φορωντας πατους…και οταν τους εβγαλα ναι μεν πονουσα στη περιοχη αλλα ενιωσα το ποδι μου να ανακουφιζεται απο τα σκληρα ορθωτικα που εγιναν με πελματογραφημα..

με ευχαριστω εκ των προτερων

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nimbus19 Ξέρω πάρα πολλούς που βρήκαν τους πάτους σκληρούς κι ενοχλητικούς στην αρχή. Κάποιοι τους παράτησαν, κάποιοι επέμειναν και τους συνήθισαν. Μαλακώνουν κιόλας λίγο.
    Αλλά μετά από 1 χρόνο και να εξακολουθείς να τους νοιώθεις κούτσουρο, μήπως κάτι άλλο συμβαίνει.

tol ga
    Συμμετέχων

τι να πω?δεν ξερω αν συνηθιζονται ωστε πλεον να μην τους νιωθεις σκληρους…σε εμενα ακομη ενοχλητικοι μου φαινονται..ισως να ειναι η εταιρεια..σε ευχαριστω παντως

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κοίτα, αν έχεις αποφασίσει ότι θα συνεχίσεις να φοράς πάτους, θα μπορούσες να πας σε κάποιον άλλον κατασκευαστή, να του εξηγήσεις το θέμα σου και πιθανώς να δείτε κάποιο διαφορετικό υλικό.
    Δεν γνωρίζω σχετικά αλλά φαντάζομαι θα υπάρχουν διαβαθμίσεις στην πυκνότητα των αφρών που χρησιμοποιούνται.

elen
    Συμμετέχων

Καλησπέρα στην ομάδα!Μετά απο μεγάλη περιπέτεια και ταλαιπωρία εδω και ένα χρόνο με το σύνδρομο ταρσιαίου σωλήνα, ένα καλό που μου έκανε ένας ορθοπαιδικός και θεωρώ ότι ήταν και το μόνο όφελος που αποκόμισα ήταν που μου σύστησε να πάω στο FOOT ANALYSIS LAB (Μπούρμπουλης Νικόλαος Α. (χωρίς να θέλω να του κάνω διαφήμιση)ειλικρινά όμως.Απο παιδί φορούσα πάτους εξαιτίας της βλαισοπλατυποδίας που έχω μόνιμα μου τσάκιζαν τα πόδια και επειδή βλέπω εδω μέσα πολύ κόσμο να έχει το ίδιο πρόβλημα αποφάσισα να εγγραφώ για να μοιραστώ μαζί σας την εν μέρη σωτηρία μου. Τουλάχιστον μπορώ πλέον με τους συγκεκριμένους πάτους να περπατάω χωρίς πόνο.Τους κατασκευάζει επι τόπου σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες του καθένα και φανταστείτε είναι κάτι σαν αφρός εύκαμπτο και μαλακό. Ελπίζω να σας βοηθήσω με την εμπειρία μου.

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.