Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Ερώτηση για hoka clifton .

Ερώτηση για hoka clifton .

Αυτό το θέμα περιέχει 2 απαντήσεις, έχει 3 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από  vasilis lar 11 μήνες, 1 εβδομάδα πριν.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #98998

  tol ga
  Δρομέας

  Παιδιά αληθεύει ότι το hoka clifton εκτός από σούπερ απορροφητικό παπούτσι το φοράνε και άτομα με πόνους στα πόδια και κάνει σπουδαία δουλειά?
  Έχω σύνδρομο ταρσιαιου και διαβάζω ξένα φόρουμ ότι το συμβουλεύουν και ποδολογοι εξωτερικού..
  Το clifton 4 σαν νούμερο είναι σταθερό? Επειδή φοράω πατους μετά από πέλματογραφημα λέω να τους βάλω στο hoka..φοράω σε nimbus 43..na πάω σε 44 σε hoka?

  #99000

  Echetlos
  Συντονιστής

  @nimbus19 Όχι, δεν αληθεύει αυτό. Να υποθέσουμε ότι είναι πιο ξεκούραστο λόγω μεγάλης και μαλακής απορρόφησης, άντε να το πούμε.
  Όχι όμως ότι θα σε βοηθήσει με τον τραυματισμό σου, κανένα παπούτσι δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
  Σσν sizing, πας στο κανονικό σου νούμερο άφοβα.

  #99012

  vasilis lar
  Δρομέας

  Απορροφητικό(όχι όμως και super)είναι σίγουρα το Clifton 4, ένα μοντέλο πολύ πιο σταθερό από τις εκδόσεις 2 και 3 και ιδανικό για δρομείς με σχετικά λίγα κιλά…στα αρνητικά τα προβλήματα που δημιουργούνται στο σημείο της καμάρας σε αρκετούς δρομείς λόγω του ότι έχουν ψηλή καμάρα και από προσωπική εμπειρία τα κάνουν μάλλον ακατάλληλα για όσους χρησιμοποιούν πάτους ….από την άλλη super-super απορροφητικό, super σταθερό, super προστατευτικό και γενικά παπούτσι για πολλά-πολλά χιλιόμετρα είναι αδιαμφισβήτητα το HOKA Stinson 4…στα αρνητικά το κάπως τσιμπημένο του βάρος που όμως το κάνει ιδανικό για δρομείς με κάποια κιλά παραπάνω. Για το θέμα με τον τραυματισμό συμφωνώ με τον Νίκο. Σε HOKA παίρνουμε πάντα 1 και 1,5 νούμερο μεγαλύτερο……..να κλείσω λέγοντας ότι γενικά χρειάζεται προσοχή στην πρώτη εμπειρία με τα HOKA γιατί μπορεί να προβληματίσουν λόγω του χαμηλού τους drop αναδεικνύοντας προβλήματα σε αχίλλειο και γάμπα.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.