ΖΗΡΕΙΑ

• Αυτό το θέμα έχει 5 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 10 μήνες πριν από τον χρήστη chamav.
Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    desptsouk
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους
    επανέρχομαι πάλι με απορία για αγώνα: Ζήρεια scale race, ο “μικρός” αγώνας της Ζήρειας. Έχει πάει κάποιος για να μου δώσει πληροφορίες;
    Ευχαριστώ!

Γιαννης
    Συμμετέχων

Σσσσ γιατι με τοσους ασφαλτινους εδω μεσα αγχωνομαι να μιλαω για βουνο 🙂

δεν εχω πληροφοριες αλλα θα το δουμε μαζι θα ειμαι και εγω εκει (αν ξεπετρωσουν τα ποδια μου απο τον koziakarace 😛

big-blue
    Συμμετέχων

Είχα πάει 4 χρόνια πριν, νομίζω. Πολύ όμορφος αγώνας, πρέπει να φύγεις γρήγορα στην αρχή, γιατί μπαίνεις σε μονοπάτι-κ ζόρικο μάλιστα- όπου είναι δύσκολη η προσπέραση. Δυστυχώς τελείωσε γρήγορα

desptsouk
    Συμμετέχων

Σας ευχαριστώ για τις γνώμες! Το σκέφτομαι πάντως ακόμα, έχω διάφορα θέματα που ίσως με εμποδίσουν να πάω τελικά… Πάιζει και μια προπόνηση εκείνη την Κυριακή στην Πάρνηθα (ειδικά για γυναίκες) με τα κορίτσια της LaSportiva, οπότε με βλέπω να την προτιμάω.

tazi
    Συντονιστής

@chamav Χαραλαμπη, δεν ειχες τρεξει εσυ σε αυτον τον αγωνα ενα φεγγαρι?

chamav
    Συντονιστής

Το συζητούσα πέρσι το 30άρι, κάποιος με άκουσε, μου είπε γιατί δεν πας τότε Όλυμπο, γράφτηκα Όλυμπο, με έπιασε η λαγοκνημιαία 2 εβδομάδες πριν, και δεν πήγα πουθενά. Αυτή είναι η ιστορία μου με τα Ζήρεια.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.