Τοποθέτηση ετικέτας: Τραυματισμοί
- Αυτό το θέμα έχει 9 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 1 μήνα πριν από τον χρήστη
dimitris.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
31 Ιανουαρίου 2018 στις 07:34 #65380
Vasilis Giannaris
ΣυμμετέχωνΟσα χρόνια έπαιζα μπάλα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με τις γαμπες μου το ίδιο και στο gym όπου είναι απο τα ποιό καλογυμνασμενα τμήματα μου, τώρα έκανα το κορυφαίο πιασμενος απο προπόνηση ποδιών με γαμπες πιασμένες να παω να τρεξω ενα 5αρι και 3 400 γρήγορα…. Πάρε μια θλαση στην εσω πλευρά και κάνα μήνα οφ τουλάχιστον. Πάει και ο ημι τον Μάρτιο και παω για το 5αρακι…..
31 Ιανουαρίου 2018 στις 09:03 #65382Nikos Pilikas
Συντονιστής@vasilis_giannaris Πήγες σε ειδικό και έκανε την διάγνωση, Βασίλη;
Αν όντως είναι θλάση, θέλει ΠΑΡΑ πολλή προσοχή. Είναι το πιο ευαίσθητο σημείο και υποτροπιάζει για πλάκα.
Περαστικά σου και μην βιαστείς.31 Ιανουαρίου 2018 στις 10:33 #65386Vasilis Giannaris
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα νίκο δέν εχω πάει σε γιατρό αλλα έιναι σίγουρα θλαση και ξέρω οτι της γαμπας είναι δύσκολη η αποθεραπεία…. Αν μπορέσω θα κανω καμία φυσικοθεραπεία μπας και με αφήσει γρηγορότερα, αυτη τη στιγμή με πονάει αρκετά και στο περπάτημα, φταιω όμως εγώ γιατί του πήγα λίγο κόντρα κανωντας 3 αργα 5αρια μετα τον τραυματισμο που μετα τα 2 δεν χειροτέρεψε την τρίτη φορά όμως επιδεινώθηκε.
8 Φεβρουαρίου 2018 στις 02:20 #65734vasilis lar
ΣυμμετέχωνΣυνονόματε όπως σου τόνισε και ο Νίκος η θλάση αυτή θέλει προσοχή, αν όντως είναι θλάση και οι μυικές ίνες δεν ”κολλήσουν” όπως πρέπει δυστυχώς θα έχεις μόνιμο πρόβλημα…..γιαυτό όχι ”καμία φυσιοθεραπεία” αλλά καμιά 10ριά φυσιοθεραπείες και μάλιστα σε έμπειρο φυσιοθεραπευτή……ενημερωτικά το 2010 μετά από θλάση στην γάμπα έκανα 14 φυσιοθεραπείες μόνο που ο φυσιοθεραπευτής ήταν της πλάκας και μου έκανε περισσότερη ζημιά με αποτέλεσμα να έχω για ενθύμιο μόνιμο ”γρόμπαλο” στην περιοχή…..την ζημιά τελικά προσπάθησε και την περιόρισε άλλος έμπειρος φυσιοθεραπευτής σε άλλες 10 συνεδρίες….. φυσικά το ενθύμιο παραμένει!!
8 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:24 #65772Vasilis Giannaris
ΣυμμετέχωνΕχω ξεκινήσει είμαι στην τέταρτη. 4με6 εβδομάδες θα παει 12 θεραπείες και σε 10 μέρες ξεκίνημα σιγα σιγα τρέξιμο χαλαρό.
17 Φεβρουαρίου 2018 στις 08:31 #70252Vasilis Giannaris
ΣυμμετέχωνΠρώτο 20 λεπτό τρέξιμο που με έβαλε ο φυσικοθεραπευτής νά κάνω μετα απο 20 ημέρες σε πολύ χαλαρό ρυθμό…. Ευτυχώς δεν με ενόχλησε, από τρίτη πάλι θεραπεία για καμία δεκαριά μέρες ακόμα.
11 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:11 #104414Vasilis Giannaris
ΣυμμετέχωνΜετα απο ενα χρονο περιπου εχω παλι προβλημα με την γαμπα μου στο δεξι ποδι σε αλλο σημειο ομως στην εξωτερικη πλευρα .Ετρεξα χθες μια ανηφορικη διαδρομη κοντα στο σπιτι μου και παροτι πηγα σιγα για να ζεσταθω ενιωσα ενα σφιξημο χαμηλα στην γαμπα στον υποκνημηδιο μαλλον (την προηγουμενη φορα ειχα νιωση πολυ δυνατη σουβλια στην εσωτερικη πλευρα στην γαμπα).Εκανα 6χλμ με μια ενωχληση μικρη και στο τελος στις διατασεις με τραβαγε ψηλα στην γαμπα οπου και εχω πονο θλασης σαν να επαθε διαταση που εγινε μετα θλαση.εχω πατατηρηση οτι οταν τρεχω ανηφορα με το klifton 3 η γαμπες μου την ακουνε.Αυριο θα μαθω τι ειναι ακριβως αλλα παει ο ημιμαραθωνιος ……
6 Μαΐου 2024 στις 23:46 #130739dimitris
ΣυμμετέχωνΉθελα να ρωτήσω σχετικά με την θλάση στην γάμπα μίας τα κατάφερα και εγώ και την τραυμάτισα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να προστατεύω την γάμπα κατά την διάρκεια του τρεξίματος ; Πχ αν βάλω κάποιο σχετικά σφιχτό επίδεσμο ή κάτι άλλο;
8 Μαΐου 2024 στις 11:08 #130747Nikos Pilikas
Συντονιστής@papos Όχι, ούτε επίδεσμος ούτε συμπιεστικά. Κάνε τις θεραπείες σου, δώσε τον χρόνο που χρειάζεται και μετά θα είσαι οκ.
Και ακολούθα ις οδηγίες του ειδικού για το πώς θα ξαναμπείς.8 Μαΐου 2024 στις 12:18 #130748dimitris
ΣυμμετέχωνΩραία Νίκο σε ευχαριστώ
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.