- Αυτό το θέμα έχει 3 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
23 Μαΐου 2019 στις 14:13 #108300ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχων
Kαλησπέρα δρομείς.
Εχοντας τρέξει αρκετους αγωνες σε αττικη αθηνα κτλ ηρθε η ωρα να τιμήσω και την πολη μου
Κωνσταντινεία 2019 το σαββατο 25/5/19 σε ιπποδρομο σε μαρκοπουλο
Απογευματινός αγωνας χωρις συναγωνισμό (οτι γράψει το miband 😉 ) σε μια ωραια διαδρομή και κατι διαφορετικό
flat διαδρομή 8 χιλιομετρων που θα ειναι προπονητικού χαρακτηρα αγωνας και το σκαλοπατι μου για να περασω απο τα 5 στα 10 χιλιομετρα σιγα σιγα.
Ως τωρα σε μερικες προπονησεις εχω κάνει 7,59 σε 53:01 για να δούμε και στα 8…26 Μαΐου 2019 στις 17:45 #108426ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχωνΚαλησπέρα σκέψεις απο τον χτεσινό αγώνα μου σε μέρος μου σε μαρκοπουλο
1 κόσμος αρκετός δεδομένου το σκ των εκλογών
2 οργάνωση θα μπορούσε λίγο καλυτερα να είχε προστατευτικα κάγκελα για να μην μπαίνει όλος κοσμος στον τερματισμό μα δει τους φίλους του ν τερματίζουν
3 ίσως θα έπρεπε να αλλάξει η θέση της εκκινήσης κ να ερθει λίγο πιο πάνω προς το παρκιγκ
4 δεν είχε χρονόμετρηση αλλ δεν με ενοιαζε ο αγώνας δεν ήταν διαγωνιστικος
5 για δωρεάν αγώνα ειχε σε τερματισμό τσαντα με καλουδια.νερο μπανάνα χυμό cup cake μπάρα δημητριακών κρασί και κουπόνι 25% έκπτωση για τα κατάστημα Admiral για τ παιδιά αντί για κρασί νατσος.. Κ. Σε άλλα παμε κ δίνουμε 5 ευρώ και δεν έχει καν νερό σε διαδρομή..
6 στα τις διαδρομής 1 χιλιόμετρο σε δρόμο. 2ομεχρι 6ο αγροτικός δρόμος με 5οβκ 6 ανηφόρα .αναμεσα απο συκιές κ ελιες και 6 μέχρι 8 τον τερματισμός δρόμος. Ανεφοδιασμός σε 3ο κ 6 χιλιόμετροΑπό χρόνο μιας κ ήταν προπόνηση για μένα για να δω τις δυνάμεις μου σε 10 και αν μπορώ να περάσω σε αυτό έκανα 57.12 κάπου. Εκεί..
Ποιο πολύ από ολα χαρηκα που έτρεξε τον πρώτο της αγώνα η μεγαλη μου κόρη κ μπου τερμάτισα αγκαλιά με τις 2 κόρες μου…
Να είμαστε καλά κ του χρόνου..Ανεβάζω κ το link με την διαδρομή
18 Ιουνίου 2019 στις 09:08 #108974Sokrates SokratisΣυμμετέχωνΤώρα είδα και αυτό το ποστ σου και νομίζω πάμε παρέα χωρίς να το ξέρουμε. Για μένα είχε έναν επιπλέον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτός ο αγώνας, καθώς μια δεκαετία πρίν ο ιππόδρομος ήταν ο εργασιακός μου χώρος και είχα από τότε να μπω μέσα στον χώρο αυτό. Στα 48 λεπτά ο χρόνος μου αλλά δεν σου κρύβω ότι καμια 500αριά μέτρα τα περπάτησα γιατί δεν είχα κάνει σωστή προετοιμασία από το μεσημέρι και το φαγητό ανεβοκατέβαινε! Γενικά όντως πολύ ικανοποιητική η διοργάνωση με δεδομένο και το δωρεάν της συμμετοχής, όντως καλύτερη από άλλες που έχω πληρώσει και έψαχνα για νερό…
18 Ιουνίου 2019 στις 16:02 #108996ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΣυμμετέχωνΣωκράτη προσπαθώ να βρίσκω δωρεάν αγώνες η αγωνες που η ομάδα mou novasportsrunningteam είναι χορηγός. Ο έχουμε δωρεάν συμμετοχή.. Κ μετά αν δώσω δίνω 5 το πολύ 8 ευρώ.. Ιδιαίτερος αγώνας για μενα γιατί ήταν ο πρώτος μου στην πόλη μου στο Μαρκόπουλο
Η διαδρομη φέτος δεν μπηκε σε ιππόδρομο γιατί είχε αγώνες. Κ πήγε γύρω γύρω από ελιές κ τοπικους χωματόδρομους.
Έκανα 58 λεπτα κ από 5 μέχρι 6 το Περπάτησα σε μεγάλη ανηφόρα. Όχι γιατι κουράστηκα αλλά γιατί χάζευα την διαδρομή..
Ετοιμάσου για 27 Οκτώβρη πάλι δωρεάν λαικος αγώνας δρόμου πάναγια μερεντα με τερματισμό στην εκλησιτσα που έχει εκεί.
Διοργάνωση πάλι από όλους εμάς κ την ιερό ναο Αγίου Ιωάννη με όλα τα καλούδια. Πάλι… Τσάντα με τοπικά προιοντα. Σιγα σιγά πάμε να το κάνουμε όλο κ καλύτερο κ πάντα δωρεάν. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.