Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Λιοφίλια 2016 – 10 χλμ

Λιοφίλια 2016 – 10 χλμ

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 20 συνολικά)
  • Συντάκτης
    than
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους!
    Σκέφτομαι να συμμετάσχω στο 10άρι στα Λιοφίλια, την 1η Οκτωβρίου. Υπάρχει κάποιος που θα στοχεύσει σε χρόνο <40′, ώστε να το πάμε μαζί?
    Δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει εν μέσω προετοιμασίας Μαραθωνίου, αλλά κάθε χρόνο το αναβάλλω και θέλω επιτέλους να το δοκιμάσω.
    Τελευταίο 10άρι ήταν στη Λίμνη Βουλιαγμένης (Δεκ. 15), πέρασμα 10αριού στα 41′.
    Οτιδήποτε κάτω από 40:30 θα είναι σούπερ!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Καλημέρα, Θανάση.
    Η γνώμη μου είναι να μην μπεις στο group του <40'. Κινδυνεύεις να παρασυρθείς από τους υπολοίπους.
    Μπες καλύτερα στο 40-45' ώστε να είσαι στους μπροστινούς και να κάνεις τον "δικό σου" αγώνα.

than
    Συμμετέχων

Σωστό!

Elda
    Συμμετέχων

O γιος μου! Περισυ στα Λιοφιλεια εκανε 41:00 και φετος ευελπιστει σε κατι καλυτερο, θα ηθελε και το sub 40 αλλα λογω διαβασματος δεν εχει κανει πολλες προπονησεις τελευταια. Πντως λογικα στους ιδιους ρυθμους θα κινηθειτε.

than
    Συμμετέχων

Σούπερ! Ευχαριστώ Μαρία!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Θανο περυσι εκανα 40.50”.Φετος θελω και εγω να κανω κατι καλυτερο και αυτο ειναι μηπως καταφερω και σπασω τα 40′..οποτε εαν θελεις μπορουμε να το παμε και παρεα..απο την αλλη θα συμφωνησω με τον Νικο.

than
    Συμμετέχων

Ωραία! Συμφωνώ να το πάμε παρέα. Θα δηλώσω το απόγευμα. Μαζί και με το γιο της Μαρίας πάμε να το σπάσουμε!
    Όντως, καλύτερα να πάμε στο γκρουπάκι των >40′, ώστε στην πορεία του αγώνα να “ανεβαίνουμε” ψυχολογικά.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

οκ! μεσα!παρεα!

spy
    Συμμετέχων

…ωχ,ωχ…ωχ!Βλέπω να δίνω μάχη … μήπως και με περάσετε μόνο ένα γύρο…!!!Τι τα ήθελα εγώ αυτά???Καλά δεν είχα κάνει … και το είχα ρίξει στις υπεραποστάσεις???

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σπυρο σε θελουμε στην παρεα!!!

spy
    Συμμετέχων

…κι εγώ θα το ηθελα, αλλά δυστυχώς δε μπορώ!Με 42’50” στόχο, όπως καταλαβαινεις απεχω πολύ από τους δικούς σας … αλλά θα χαρώ πολύ που θα σας δω από κοντα … και θα τα πούμε για λίγο!

than
    Συμμετέχων

Εσύ Σπύρο το βιολί σου: δειλά δειλά στην αρχή με έναν στόχο πολύ χαμηλό για τα δεδομένα σου, αλλά με το που ξεκινάει ο αγώνας θα μας βάλεις σε όλους τα γυαλιά!!!
    Μην το σκέφτεσαι, έλα για ένα δυνατό αγώνα και ό,τι βγει!

spy
    Συμμετέχων

…θα το πάω πειθαρχημένα με σταθερό ρυθμό στο 4’18” από την αρχή … διότι θα κινούμαι στα όρια μου! Πέρσι για πρώτη φορά, με τη βοήθεια του @tazi και του Μανωλη εσπασα τα 45’…φέτος έκανα στη Θεσσαλονικη 43’20”, αλλά ή διαδρομή πρέπει να ήταν μικρότερη…!Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος … αν τα καταφέρω!

tazi
    Συντονιστής

Εγω θα ειμαι εκει ο κοσμος να χαλασει, τρεξω δε τρεξω, Σπυρο εμαθα θα εχεις λαγο, και πολυ καλο μαλιστα οποτε ασε σε αυτον τη δουλεια, εσυ απλα παρε τον στο κατοπι. Το συζητησαμε λιγακι και πιστευω οτι χωρις πιεση θα κανεις το 4230, 415 δηλαδη.

spy
    Συμμετέχων

…μακάρι Νικο!Όντως, έχω εξαιρετικό λαγό, αλλά ανησυχω λιγάκι διότι μόνο χαλαρά έχουμε τρέξει μαζί … και φοβάμαι μήπως βαρεθεί σε τόσο αργό ρυθμό…!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 20 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.