Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιος Ναυπλίου 2025

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2025

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 18 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Προκηρυχθηκε για 30/3/2025. Ολοι οι υπολοιποι (Θεσσαλονικης, Ροδου, Χανιων) στις 6/4.

naftony
    Συμμετέχων

Πολύ ωραίο νέο αυτό για το μαραθώνιο Ναυπλίου. Επιτέλους ο πιο γρήγορος και φλατ μαραθώνιος επιστρέφει και φυσικά θα δώσουμε το παρόν.

koug
    Συμμετέχων

Μαραθωνιος Ναυπλίου η Θεσσαλονίκης ποιο ευκολος;εκεί που ειμουν για θεσσαλονικη μπερδεύτηκα πριν λίγο,βέβαια τον είχαμε ακυρώσει κάποτε, πιστεύω νσ μη ξαναγίνει στο Ναύπλιο αυτό.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@koug Δεν είχε ακυρωθεί πέρυσι. Απλά δεν είχε προκηρυχθεί.

Εγώ τον προτιμάω από της Θεσσαλονίκης. Εντελώς φλατ, πολύ περισσότερα τμήματα με κόσμο, περνάς μέσα από την πόλη δύο φορές και η διαδρομή δεν έχει την μονοτονία του Μ. Αλεξάνδρου. Μοναδικό αρνητικό πιθανώς, οι δύο γύροι. Αν δεν είσαι καλά εκεί στο 30ο, σου μπαίνουν ιδέες.

koug
    Συμμετέχων

Μια λίγο απλοϊκή ερώτηση, καλημερες ευχαριστώ για την απάντηση,επειδή δε πιστεύω να έχει πάρα πολύ κόσμο Ναύπλιο στα μισά τρέχεις μόνος σου ή έχεις συναθλητές παρέα γιατί εκεί με ρίχνει λίγο εμένα μη χάσω το δρόμο κλ,λίγο χαζό αλλα στο μυαλό παίζει.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Όχι, δεν τρέχεις μόνος σου.
    Πέραν του ότι ξεκινάς μαζί με τους ημιμαραθωνοδρόμους, η διαδρομή είναι τέτοια που συναντιέσαι με δρομείς και από την αντίθετη κατεύθυνση.

naftony
    Συμμετέχων

@koug καλημέρα. Όπως τα λέει ο Νίκος είναι. Και μη νομίζεις ότι στη Θεσσαλονίκη τρέχεις παρέα με άλλους δρομείς, στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής έτρεχα σχεδόν μόνος μου. Η διαδρομή του Ναυπλίου έχει ουσιαστικά μία ανηφόρα 300-400 μέτρων που την κάνεις 2 φορές, στο 17 και 38 χλμ. περίπου και η υπόλοιπη επίπεδη. Βέβαια να περιμένουμε και την προκήρυξη γιατί οι διοργανωτές θα είναι διαφορετικοί φέτος.

koug
    Συμμετέχων

ευχαριστώ ωραίες πληροφορίες,σαν δυσκολία νομίζω είναι περίπου παρόμοια από όσα κατάλαβα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@koug Όχι, πιο εύκολο το Ναύπλιο.

big-blue
    Συμμετέχων

Ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου έχει το αρνητικό του ότι είναι 2 laps, το οποίο βέβαια έχει και τις θετικές του πτυχές. Είναι ελεγχόμενο, ξέρεις τι καιρό θα συναντήσεις στο δεύτερο πέρασμα, αφήνεις πράγματα σε έναν δικό σου άνθρωπο στο Χ χλμ και ξέρεις πως σίγουρα θα τα πάρεις, είναι πιο ελεγχόμενος.
    Το σημαντικότερο είναι πως ουσιαστικά είναι φλατ. Σίγουρα είναι ο Μαραθώνιος για προσωπικά ρεκορ. Και το 30/3 είναι μια πολύ καλή ημερομηνία. Συνδυάζει ένα καλό διάστημα ξεκούρασης των δρομέων που έτρεξαν στον Κλασσικό και είναι κ σχετικά νωρίς, οπότε ελπίζεις πως δε θα έχει πολλή ζέστη.
    Μείνετε συντονισμένοι.
    Προς το παρόν τρέχουμε πολύ με τον Παλαμήδειο Άθλο, 8/12!

LEONT
    Συμμετέχων

Νομιζω θα τον επιλεξω …..
    Επιπλεον δε χρειαζεται να ξυπνησεις 3-4 ωρες πριν δεδομενου οτι ο αγωνας ξεκιναει απο το κεντρο και καπου εκει τριγυρω θα μενεις…..ουτε λεωφορειο ουτε ξυπνημα απο τις 5….

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Πιθανό να τον επιλέξω κι εγώ. Η διπλή λουπα εμένα με εξυπηρετεί για λόγους διαχείρισης. Το φλατ εννοείται ότι εξυπηρετεί όλους. Το κέρδος του ύπνου μπορούμε να μη το υπολογίζουμε μιας και την Κυριακή εκείνη αλλάζει η ώρα και θα χάσουμε μια ώρα ύπνο. Αλλά who cares? Ποιος κοιμάται άλλωστε κανονικά, την παραμονή του αγώνα?

big-blue
    Συμμετέχων

Σωστός ο Καλογερίδης.
    Ο Τάσος θα έρθει;

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Για τον ημι ψήνεται ο @Kapsiotis και ο Στέλιος. Ο Τάσος κοιτάει προς Πάτρα μια βδομάδα αργότερα, αλλα τον ψήνω.

Skakinen
    Συμμετέχων

Θα διεξαχθεί Ημι και 10άρι, ή ακόμη δεν είναι γνωστό;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 18 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.