Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιος Πράγας 2017

Μαραθώνιος Πράγας 2017

• Αυτό το θέμα έχει 7 απαντήσεις, 6 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη than.
Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1 έως 8 (από 8 συνολικά)
  • Συντάκτης
    than
    Συμμετέχων

Παει κ αυτό!
    3:18:57.
    Περισσότερες εντυπώσεις απο εναν εξαιρετικό αγώνα σε μια πανέμορφη πόλη προσεχώς!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μπράβο ρε Θανάση, επιτέλους!!!! 😀 😀 😀
    🏅🏆🏅🏆🏅🏆🏅🏆🏅🏆

dimitrissss
    Συμμετέχων

Μπράβο πολλά συγχαρητήρια, εξαιρετική επίδοση!!! Καλή ξεκούραση και περιμένουμε το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ!

spy
    Συμμετέχων

… συγχαρητήρια Θανάση !Το άξιζες … το χρωστουσες στον εαυτό σου … και όπως σου έγραψα και αλλού … αυτό ήταν μόνο η αρχή … διότι είσαι για πολύ πιο κάτω κατά την ταπεινή μου γνώμη !!!

Manos Drakopoulos
    Συμμετέχων

Θανάση & μέσω του gorun χίλια μπράβο!! Θα ηταν άδικο για την πραγματική σου φυσική κατάσταση να μην πετυχαινες εναν εξαιρετικό χρόνο!
    Ειμαι & εγώ σιγουρος πως τουλαχιστον το 3:10 δεν είναι τόσο μακρινό 😉

tazi
    Συντονιστής

Ελα ρε θαναση, καλο ξεκινημα……., συγχαρητηρια!!

than
    Συμμετέχων

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους!
    Και ενα μεγάλο ευχαριστώ στο gorun για την παρέα\συμβουλές\υποστήριξη που μας προσφέρει.

than
    Συμμετέχων

Δυο λογάκια για τον αγώνα:
    Έκθεση μικρή αλλά περιεκτική, 3 χλμ από το κέντρο της πόλης σε άσχημη και απομακρυσμένη συνοικία. Με € 20 έπαιρνες το μπλουζάκι της διοργάνωσης (3 επιλογές adidas: μπλε κοντομάνικο, γαλάζιο κοντομάνικο και γαλάζιο μακρυμάνικο). Στην τσάντα περιλαμβανόταν ελαφρύ τζάκετ με το μότο του αγώνα στο μανίκι: “All Runners Are Beautiful”, no name αλλά συμπαθέστατο. Εξυπηρετηθήκαμε αμέσως.
    Μέχρι το Σάββατο το βράδυ δεν καταλάβαινες ότι θα γινόταν αγώνας την άλλη μέρα. Κάγκελα, σκάλες κλπ μπήκαν τελευταία στιγμή.
    Στα του αγώνα, στην εκκίνηση υπήρχαν περίπου 12 μπλοκ, αλλά έφυγαν όλα με ένα μπαμ, το ένα μετά το άλλο. Το δικό μου πέρασε την αψίδα τέσσερα λεπτά μετά το μπαμ. Η τροφοδοσία ήταν επαρκέστατη με νερό και ισοτονικό (όλα σε ποτήρι) ανά περίπου 3 χλμ. Το πλακόστρωτο ήταν αρκετό σε μήκος (συνολικά πρέπει να ήταν 15-18 χλμ) αλλά σε πολλά σημεία μπορούσες να το αποφύγεις τρέχοντας στο πεζοδρόμιο ή ανάμεσα στις ράγες του τραμ. Αλλά και το πλακόστρωτο ήταν σχετικά βατό, λείο και καλοβαλμένο, χωρίς να εξέχουν πέτρες ή να υπάρχουν ανισόπεδα κομμάτια. Υψομετρικά, το ρολόι μέτρησε 140 μέτρα. Οι κατηφόρες ήταν σχετικά απότομες και οι ανηφόρες πιο ήπιες. Κόσμος παντού! Συγκροτήματα σε καμιά δεκαριά σημεία και γενικά πολύ πανηγυρικό κλίμα. Στον τερματισμό έδιναν μπανάνα, μπύρα χωρίς αλκοόλ, νερό και μπάρα σοκολάτας με καρύδα (καλά και εκεί survivor βλέπουν???).
    Γενικά, ήταν μια φανταστική εμπειρία με τέλεια παρέα (ήμασταν γκρουπάκι Ελλήνων 15 άτομα).
    Μια εκδρομή και ένας αγώνας που προτείνω σε όλους να την κάνουν!

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1 έως 8 (από 8 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.