Πήγασος 35

Αυτό το θέμα περιέχει 5 απαντήσεις, έχει 4 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από  Devil’s Reject 6 μήνες, 2 εβδομάδες πριν.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #104330

  Γιώργος Κ
  Δρομέας

  Ο απόλυτος πλεονασμός. Βρήκα το φτερωτό άλογο με €67 και ήθελα να βρίσκεται ένα ζευγάρι στο σπίτι μου. Αν όμως τα έπαιρνα για μένα θα είχα να κάνω με την γυναίκα μου, οπότε παίρνω δύο ζευγάρια για εκείνη σε διαφορετικό νούμερο (προκειμένου να κρατήσει το ένα). Αποτέλεσμα; Επειδή η διαφορά μεγέθους σαν αίσθηση ήταν αμελητέα (όπως μου έλεγε) ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Δηλαδή, πάαααλι ζημιωμένος βγήκα. Πώς τα κατάφερα έτσι;;;;;

  #104332

  Echetlos
  Συντονιστής

  Χαχαχα… Τουλάχιστον τώρα έχεις «πιστωτικό γκρίνιας» στην επόμενη δική σου αγορά!

  #104336

  Γιώργος Κ
  Δρομέας

  Έχω και ένα άλλο πλεονέκτημα. Ενώ νόμιζα ότι έχω πολλά ζευγάρια και ένοιωθα ένα άγχος, έμαθα ότι συντοπίτης μου έχει 31 ζευγάρια. Το γεγονός αυτό μου δίνει αρκετό αέρα προς τα πάνω θα έλεγα.
  Γκάλοπ: ποιοι από σας έχουν πιο πολλά από 10 ΕΝΕΡΓΑ ζευγάρια;

  #104338

  Sotiris Diamantopoulos
  Δρομέας

  31 ζευγάρια;;; Όταν βρεθούμε από κοντά πρέπει να μου πεις ποιος είναι ο συντοπίτης μας και κυρίως πώς χειρίζεται το θέμα αυτό με το έτερον του ήμισυ. Προσωπικά είμαι με 6 βασικά δρομικά, ένα βουνίσιο, κι ένα Peg34 μόνο για όταν τρέχουμε μαζί στο αεροδρόμιο.

  Τον τελευταίο καιρό έχω σκαρφιστεί το εξής επιχείρημα για τη δημιουργία (εικονικού μάλλον) πλεονάσματος. Έχει ως εξής: βρίσκω ένα παπούτσι σε προσφορά. Αν δεν το πάρω τώρα, θα πρέπει να πάρω κάτι όταν χαλάσει το τρέχον μου παπούτσι. Τότε όμως δεν θα είναι σε προσφορά αυτό που θέλω, οπότε αγοράζοντας το θα χάσω χρήματα. Τα χρήματα λοιπόν που εξοικονομώ κάνοντας άμεσα την αγορά «πιστώνονται».

  #104340

  Echetlos
  Συντονιστής

  Πάνω από 10 σε ένα χρώμα, εννοείς…;

  Γκάλοπ: ποιοι από σας έχουν πιο πολλά από 10 ΕΝΕΡΓΑ ζευγάρια;

  #104342

  Devil’s Reject
  Δρομέας

  δεν τα έχω μετρήσει..
  Το rotation..

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.