Πήγασος 35

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

Ο απόλυτος πλεονασμός. Βρήκα το φτερωτό άλογο με €67 και ήθελα να βρίσκεται ένα ζευγάρι στο σπίτι μου. Αν όμως τα έπαιρνα για μένα θα είχα να κάνω με την γυναίκα μου, οπότε παίρνω δύο ζευγάρια για εκείνη σε διαφορετικό νούμερο (προκειμένου να κρατήσει το ένα). Αποτέλεσμα; Επειδή η διαφορά μεγέθους σαν αίσθηση ήταν αμελητέα (όπως μου έλεγε) ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Δηλαδή, πάαααλι ζημιωμένος βγήκα. Πώς τα κατάφερα έτσι;;;;;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Χαχαχα… Τουλάχιστον τώρα έχεις “πιστωτικό γκρίνιας” στην επόμενη δική σου αγορά!

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

Έχω και ένα άλλο πλεονέκτημα. Ενώ νόμιζα ότι έχω πολλά ζευγάρια και ένοιωθα ένα άγχος, έμαθα ότι συντοπίτης μου έχει 31 ζευγάρια. Το γεγονός αυτό μου δίνει αρκετό αέρα προς τα πάνω θα έλεγα.
    Γκάλοπ: ποιοι από σας έχουν πιο πολλά από 10 ΕΝΕΡΓΑ ζευγάρια;

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

31 ζευγάρια;;; Όταν βρεθούμε από κοντά πρέπει να μου πεις ποιος είναι ο συντοπίτης μας και κυρίως πώς χειρίζεται το θέμα αυτό με το έτερον του ήμισυ. Προσωπικά είμαι με 6 βασικά δρομικά, ένα βουνίσιο, κι ένα Peg34 μόνο για όταν τρέχουμε μαζί στο αεροδρόμιο.

Τον τελευταίο καιρό έχω σκαρφιστεί το εξής επιχείρημα για τη δημιουργία (εικονικού μάλλον) πλεονάσματος. Έχει ως εξής: βρίσκω ένα παπούτσι σε προσφορά. Αν δεν το πάρω τώρα, θα πρέπει να πάρω κάτι όταν χαλάσει το τρέχον μου παπούτσι. Τότε όμως δεν θα είναι σε προσφορά αυτό που θέλω, οπότε αγοράζοντας το θα χάσω χρήματα. Τα χρήματα λοιπόν που εξοικονομώ κάνοντας άμεσα την αγορά “πιστώνονται”.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πάνω από 10 σε ένα χρώμα, εννοείς…;

Γκάλοπ: ποιοι από σας έχουν πιο πολλά από 10 ΕΝΕΡΓΑ ζευγάρια;

Devil’s Reject
    Συμμετέχων

δεν τα έχω μετρήσει..
    Το rotation..

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.