Παπούτσια βουνού

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Συντάκτης
    big-blue
    Συμμετέχων

Έχω ενα αρκετά παλιό μοντέλο, τα xodus 2 (ίσως μοντέλο 2011!)
    Εχω κάνει το πολύ 300χλμ απ´ το 2012 που τα εχω πάρει, όλα σε αγώνες, από Ύδρα κ Καστόρι ως Παναχαικό trail σήμερα (ΠΟΛΛΗ ΠΕΤΡΑ και ΑΝΗΦΟΡΑ!)
    Μου έκανε φουσκάλες απ´ το πρώτο χλμ και στα δυο πόδια και αποδεδειγμένα δε φταίνε οι κάλτσες. Σκέφτομαι μήπως ξεράθηκαν…
    Όπως κ να χει σκέφτομαι να τα αλλάξω.
    Οπότε θελω ένα πολυεργαλείο σε νορμαλ τιμή…για το βουνό δεν εχω απαιτήσεις χρόνου, πάω τουριστικά, με ενδιαφέρει η συμμετοχή κ ο τερματισμός. Σκέφτομαι κ το Ζαγόρι (40Κ) κ του χρόνου με το καλό τον Όλυμπο:)
    Για πείτε…

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια απο trail παπουτσια περυσι πηρα το mizuno kazan το οποιο ομως δεν ειναι για πολυ σκληρο εδαφος με αποτελεσμα οταν παταγα σε πετρα ποναγαν οι πατουσες μου…Σηζητωντας το με τον trexantiri και μετα απο την αποφαση μου για την συμμετοχη μου στο Ζαγορι (42) μου προτεινε το inov 8 trail rock το οποιο και αγορασα!Η διαφορα , τεραστια με το mizuno ! Δοκιμασμενη συνταγη απο τον trexantiri μιας και τα εχει φορεσει και τρεξει αν δεν κανω λαθος σε 2 βουνισιους μαραθωνιους στον Ηρακλη στην Οιτη και στον Ολυμπο..

chamav
    Συντονιστής

Χρησιμοποιώ τα Adidas Response trail 21, είχα παλαιότερα και τα 19. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε trail παπούτσια, αλλά είμαι ικανοποιημένος με αυτά, έχω βγάλει 25Κ σε Ζαγόρι και Τείχιο.

@sotos-marathon
    θα είμαστε μαζί στο ZMR42 φέτος!

than
    Συμμετέχων

Σωτήρη και Χαράλαμπε θα τα πούμε στα 42! Καλες προπονήσεις μεχρι τότε!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

…και ο winarg μαζι μας! ωραια παρεα!!!

vasilis lar
    Συμμετέχων

Μετά από αρκετά παπούτσια βουνού και έπειτα από επίσης αρκετά χαμένα νύχια εδώ και 2 χρόνια ”κόλλησα” κυριολεκτικά με τα Bushido της La Sportiva, προσωπική άποψη είναι ότι τα παραπάνω πατούμενα παίζουν χωρίς αντίπαλο, έτρεξα με αυτά Ζαγόρι, Μέτσοβο,Παρανέστι,Κίσσαβο κτλ. και στο τέλος μπορεί να είχα ενοχλήσεις και θέμα με τα δόντια την μύτη η τον ώμο…παντελώς τίποτα όμως με τα πόδια!!!

big-blue
    Συμμετέχων

Πιστευω πως φταίει το ότι έβαλα άλλους πάτους… Επειδή αυτά τα είχα πάρει όταν ήμουν πολύ καινούριος στο τρέξιμο, τα είχα πάρει ενα νούμερο μεγαλύτερα. Αυτό στο βουνό-εμένα τουλάχιστον- δε βοηθάει. Θελω να ξέρω που πατάω ακριβώς χωρις ταλαντώσεις. Έτσι πήρα κάτι πάτους από φουτ λόκερ, με gel, οι οποίοι ειναι ψηλότεροι κ πιθανολογώ πως άλλαξαν τη θέση τριβής (στο κολάρο που θα έλεγε ο αρχηγός:))
    Τώρα κονομήςαμε δυο φουσκάλες, και μαλιστα έτρεξα ενα τετραωρο ετσι, κ πάμε γι αλλα (ίσως Τείχιο;))
    Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τα inov θα τα κοιτάξω σίγουρα. Μακάρι να μπορέσω το Ζαγόρι…

tzatzikis90
    Συμμετέχων

για τα bushido έχω σχηματίσει κι εγώ την καλύτερη άποψη. ωστόσο η ίδια η εταιρεία αλλά και φίλοι μου δρομείς αναφέρουν πως είναι για αποστάσεις μέχρι 25χλμ. φίλε vasileios δεν ξέρω εσύ τι αποστάσεις έτρεξες με τα συγκεκριμένα..? σαν παπούτσι πάντως είναι απίστευτο.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Εγώ βουνά δεν πολυκάνω και λόγο μέσης, μόνο κάποια τρεξίματα σε χώματα σε μονοπάτια ή σε δασικούς δρόμους. Έχω τα Brooks Cascadia 10. Είναι βαρύ παπούτσι αλλά δε με ενοχλεί αυτό καθώς τρέχω χαλαρά στο χώμα. Είναι all around εντελώς ουδέτερο και πολύ άνετο. Στην αρχή είχα κάποια ανησυχία γρήγορης φθοράς στο λάστιχο της σόλας αλλά ήταν παροδικό. Το παπούτσι είναι εντελώς απροβλημάτιστο.

big-blue
    Συμμετέχων

Αυτό που λέει ο Τάσος ήθελα να το ρωτήσω. Πως εξηγείται το να βγάζουν ενα παπούτσι για λίγα χλμ/αγώνα; Υπαρχει αυτή η φήμη αλλά δεν το καταλαβαίνω…
    Δημήτρη κ γω λόγω της μέσης πέρσι, κ μετά από προτροπή γιατρού-δρομέα σταμάτησα τα βουνά για πανω από χρονο. Τώρα πήγα με τη μια στο παναχαικό trail-πολύ trail- και δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια, ξαναλέω πως στα βουνά πάω τουριστικά:)
    Το Cascadia το πήρες ίδιο νούμερο με τα υπόλοιπα brooks;

dimitrissss
    Συμμετέχων

Ναι US 13 το πήρα. Στην αρχής έδειξε ότι φθείρεται πολύ εύκολα το λάστιχο της σόλας και διάβασα σχόλια σε σάιτ του εξωτερικού για φθοράς και ανησύχησα αλλά δε συνεχίστηκαν, μάλλον λίγο χρώμα έφυγε από κάτω δε ξέρω. Τώρα ίσως έκανα κάνα βουνο το καλοκαίρι αν έβρισκα καμιά παρέα για εκδρομή αλλά χαλαρά εκδρομικά. Κυρίως τα έχω για προπόνηση σε χωματόδρομο.

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.