Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Παπούτσια για μικρές αποστάσεις

Παπούτσια για μικρές αποστάσεις

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

Γεια σας παιδιά, σε λίγο καιρό θα κάνω και ένα Update με την περιοστίτιδα που έχω στα πόδια μου και πώς την αντιμετωπίζω. Τελικά σταμάτησα μαχαίρι το τρέξιμο και ελπίζω ότι μέσα στην εβδομάδα θα μπορώ να ξανατρέξω. Τώρα ψάχνω να πάρω παπούτσια, οι αποστάσεις που τρέχω είναι μέχρι 10 χιλιόμετρα το πολύ, το συνηθέστερο είναι 5 χλμ με σπριντάκι στο τελείωμα. Αυτό περίπου 3-4 φορές/βδομάδα. Μου πρότειναν τα Ultra Boost αλλά είδα ότι δεν τα εγκρίνετε πολλοί από σας και για αυτό μπαίνω στην διαδικασία να ρωτήσω τι προτείνετε;
    ΥΓ πλέον θα τρέχω σε ταρτάν και πιο σπάνια σε δρόμο με χαλίκια

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δες το Reebok Floatride Energy.
    Στο skroutz θα βρεις και τις τρεις εκδόσεις του, όποια και να πάρεις μια χαρά θα σε βολέψει. Κορυφαίο VFM.
    Στο Energy 1 πας οπωσδήποτε ένα νούμερο κάτω. Μάλλον και στ άλλα δύο αλλά δε μπορώ να σ’ το πω με βεβαιότητα. Αν κάποιος γνωρίζει, ας βοηθήσει.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Δεν έχω δοκιμάσει το 2 και 3, αλλά έχω 2 ζεύγη από το πρώτο, είναι σούπερ ισορροπημένο παπούτσι. Επίσης είναι πλεονέκτημα ότι θα το βρεις σε χαμηλή τιμή να πάρεις και δεύτερο για ροτεισον. Αν κάνεις μια έρευνα στη σελίδα, στην ενότητα που δοκιμάζει παπούτσια ο @echetlos θα βρεις τόσο αυτό άσο και δεκάδες άλλες επιλογές. Σου προτείνω να πας σε κάτι safe and combo!!!

mikeb
    Συμμετέχων

Στο Reebok Floatride 2 επίσης πας ένα νούμερο κάτω. Γενικά είναι VFM παπούτσι ειδικά αν δεν κάνεις πολλά χλμ, απλά είναι ζεστό σχετικά για καλοκαίρι και ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κορδόνια γιατί λύνονται. Σε εμένα παρατήρησα επίσης σε κάποια σημεία στα πλαινά σαν να έχει ‘σπάσει’ το upper έχοντας κάνει περι τα 350χλμ αλλά τα φοράω πολύ και γυμναστήριο αλλά και καθημερινά.

big-blue
    Συμμετέχων

Πάρε το 1 αν το βρεις. Εγώ φοράω 42,5 κανονικό, στα reebok 41.
    Το 2 έχει λίγο βλαμμένο upper και πολύ πιο ”ζεστό”.
    Όσο για ανθεκτικότητα: έχω κάνει 450χλμ με το 2, σχεδόν όλα σε άσφαλτο και άγρια μάλιστα και δεν έχει τίποτα. Δυστυχώς δεν το βλέπω να χαλάει πριν τα 1500. Κλασσικά θα το βαρεθώ πριν τα παίξει και θα το βάλω για καθημερινό.
    560χλμ έχω με το 1, ίδια φάση και αυτό, σκυλί!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Στα ASICS είμαι 43 1/2 και στα Reebok 42. Στο ένα έχω γράψει 473 χλμ χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας τόσο σε πόδια όσο και στα παπούτσια, ενώ το δεύτερο το έχω σχεδόν φρέσκο ( γύρω στα 80 χλμ). Ελαφρύ, γρήγορο, φθηνό. Μιλάω πάντα για το 1. Το καλοκαίρι δε με ενόχλησε η ζέστη καθόλου…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Εννοείται ότι με αυτό έκανα τις ποιοτικότερες προπονήσεις μου σε στίβο , αλλά και τα Λονγκ Ραν! Ελβετικός σουγιάς!!!

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.