Παπούτσι Trail

• Αυτό το θέμα έχει 5 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη georun.
Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Echetlos
    Συντονιστής

Μια βοήθεια, καθώς εγώ δεν γνωρίζω…
    Φίλη ψάχνει παπούτσι βουνού και είναι μεταξύ των Bushido, Torrent 2 και Challenger ATR 6.
    Έχει κάποιος άποψη;

389 PAP
    Συμμετέχων

Το bushido σκληρό για πολυ τεχνικά κομμάτια,το ΑΤR γενικης χρησης και δεν κάνει για τεχνικά κομμάτια,το torrent κανει κανει και για τα δυο….ελαφρυ και γρηγορο με πολυ καλο grip!!!

georun
    Συμμετέχων

καλησπερα νικο.παιζουν ρολο τα κιλα το τεραιν κ η προυπηρεσια.

τα πρωτα bushido (αψητος στο βουνο)με ενοχλουσαν στα πολυωρα.με τα boushido 2 σαφως καλυτερα.εχουν μεσα στην σολα gel για περισσοτερη ανεση.φοβερα παπουτσια με απιστευτο grip.τωρα αν η κοπελλα ειναι λιγο ποιο ελαφρυα να δοκιμασει τα kaptiva.πολυ ωραια παπουτσια .τα συνιστω τα εχω καταευχαριστηθει!μετα παει στα altime classic akasha.αυτα για la sportiva.

Ρίτα Μουντάκη
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Ανάμεσα στο bushido κ το jackal ποιο θα προτείνατε σε αρχάριους στο βουνό που στοχεύουν όμως σε αρκετά χιλιόμετρα;

Μαρία
    Συμμετέχων

Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κατάλληλο παπούτσι για ελαφρύ δρομέα σχετικά αρχάριο στο βουνό, τρέχω πιο πολύ υμηττο (ως προς το έδαφος) σκέφτομαι για τα akasha ή τα bushido 2, δέκτες και προτάσεις από άλλες εταιρείες.

georun
    Συμμετέχων

kαλημερα απο εμενα η απαντηση ειναι jackal!boushido για ποιο εμπειρα ποδια!
    αναμεσα σε akasha k bushido για αρχαριο σαφως τα akasha!
    τα bushido ειναι για ποιο τεχνικα κομματια και για ποιο εμπειρα ποδια!
    τα akasha k jackal για περισσοτερα χλμ κ ποιο ξεκουραστα.
    ευχαριστω!

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 4 μήνες πριν από georun.
Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.