Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Υγεία & Τραυματισμοί / Πόνοι στους αστραγάλους και στο κουτουπιέ

Πόνοι στους αστραγάλους και στο κουτουπιέ

• Αυτό το θέμα έχει 22 απαντήσεις, 8 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη prof.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 23 συνολικά)
  • Συντάκτης
    prof
    Συμμετέχων

Λιγο πριν το μαραθωνιο της θεσσαλονικης εχω πονακια στους αστραγαλους και το κουτεπιε του αριστερου ποδιου απο τη δευτερα. Χθες πεμπτη εκανα 7 χλ και τα ακουσα παλι. Αν δεν τρεξω αλλο και παω στον αγωνα θα εχω προβλημα; Τι προτείνετε; μηπως να το ξαναδοκιμασω;
    Απο αλειφες;
    Υ.Γ Δεν θελω να παω σε γιατρο

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@manolis Το πιθανότερο είναι να έχει κουραστεί η άρθρωση από την προετοιμασία σου.
    Κατά το φορμάρισμα δε, πάντα αναδεικνύονται όλα τα θέματα που έχουν “μαζευτεί” κατά το προηγούμενο διάστημα.
    Ένας καλός ειδικός πάντως, θα μπορούσε να καταλάβει αν είναι κόπωση ή κάποιος μικροτραυματισμός.

prof
    Συμμετέχων

@echetlos Θα επηρεασει πολυ η αποχη τοσο ημερων την αποδοση στον αγωνα; Τι λενε οι ερευνες;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Όχι ρε Μανώλη, αλίμονο αν σε μια εβδομάδα έχανες ό,τι κέρδισες σε 3 μήνες.
    Ξέρω πολύ κόσμο που αναγκάστηκε να μπει στα πιτς τις τελευταίες ημέρες πριν τον αγώνα (περιπτώσεις σαν την δική σου), έτρεξε κανονικά και πέτυχε τον στόχο του.
    Απλά, Τετάρτη-Πέμπτη θα πρέπει να κάνεις μια δοκιμή για να βεβαιωθείς ότι είσαι τελικά καλά.

than
    Συμμετέχων

Δες το θετικά. Ευκαιρία για ξεκούραση – φρεσκάρισμα.
    Στη δικιά μου περίπτωση, όταν πριν από αγώνες μου τυχαίνουν τέτοιες αναποδιές, ξεκουράζομαι, αδειάζει το μυαλό από τα άγχη του αγώνα και όταν έρθει η ώρα του αγώνα μου βγαίνει τρελή διάθεση για τρέξιμο και τελικά πάω καλά!

than
    Συμμετέχων

Και όπως είπε και ο Νίκος (παλιά καραβάνα γαρ!), μην απέχεις τελείως από το τρέξιμο.
    Θα πρότεινα Τρίτη, Πέμπτη χαλαρά τρεξιματάκια ~8-10 χλμ, για να δουλεύει το μυικό και να κρατιέσαι σε εγρήγορση.

Elda
    Συμμετέχων

Παρε χαπια κουρκουμα, εκτος απο την αρθριτιδα του γονατου ειναι και για τον πονο στον αστραγαλο, θαυματουργο αντιοξειδωτικο και αντιφλεγμονωδες. Αγορασε το σημερα και παρε 2 τη μερα. Δες και το σχετικο τόπικ οπου γραφω προϊοντα.

Επισης κανε μασαζ με αρνικα πολλες φορες τη μερα. Ειτε κρεμα αρνικας ειτε λαδι. Θα τα βρεις ολα σε φαρμακειο. Περαστικα και γρηγορα!

prof
    Συμμετέχων

@than ευχαριστώ.

@elda
    επειδη εχω σκονη ποση πρεπει να φαω…αν μπορώ…

Elda
    Συμμετέχων

11 Proven Benefits of Turmeric for Knee and Ankle Arthritis [UPDATED]

Eχει ερωτησεις και απαντησεις για τη δοσολογια. Λεει αρχικα μισο κουταλακι και μετα 2-3 τη μερα. Καλο ειναι να συνδυαζεται με μαυρο πιπερι για μεγαλυτερη απορροφηση.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Στο burger μπαίνει;

Elda
    Συμμετέχων

Eννοειται! null

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Συγνώμη, το μπιφτέκι πού είναι;

konkarien
    Συμμετέχων

Έχουμε Σαρακοστή αμαρτωλέ!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kostas Ακόμη..;

Elda
    Συμμετέχων
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 23 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.