- Αυτό το θέμα έχει 25 απαντήσεις, 9 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη
Jeremyalfisti.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
14 Μαΐου 2016 στις 17:59 #7064
manolee
ΣυμμετέχωνΔεν ήξερα που να το βάλω και άνοιξα καινούριο…
Αυτό τον καιρό ψάχνομαι σχετικά με τι πρόγραμμα θα ακολουθήσω για τον αυθεντικό και μιας και δεν έχω προπονητή σκεφτόμουν για τα προγράμματα του Jeff Gaudette.
Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει συνδρομή στο συγκεκριμένο site ,και μια γνώμη για τη χρήση γενικά της σελίδας αλλά και για το πρόγραμμα προπόνησης που προτείνει .14 Μαΐου 2016 στις 18:48 #706514 Μαΐου 2016 στις 19:31 #7071than
ΣυμμετέχωνΜανώλη,ειμαι μέλος για 2η χρονιά κ ειμαι απολυτα ικανοποιημένος.
Τοσο η θεωρητική επεξήγηση που σου κανει(Άρθρα) οσο και τα Προγράμματα που σου φτιάχνει ανάλογα το στόχο σου ειναι εξαιρετικά. Επίσης, οι προπονητές σε παρακολουθούν σχεδον καθε ημερα κ οποιαδήποτε αναπροσαρμογή\αλλαγη έρχεται αμεσα. Τέλος, το community (δηλαδη εμεις τα μελη) αλληλοστηριζομαστε κ Υπάρχει πολυ καλο κλίμα.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.14 Μαΐου 2016 στις 19:51 #7073Echetlos
ΣυντονιστήςΠόσο χρεώνουν;
14 Μαΐου 2016 στις 19:51 #7074el Cid
ΣυμμετέχωνΞεκίνησα πέρυσι τέτοια εποχή με το RC προετοιμασία για τον ΑΜΑ.Δυστυχώς, επειδή είχα μηνιαία συνδρομή, σύντομα αναγκάσθηκα να διακόψω εξ αιτίας των capital controls.Με βάση το ιστορικό (προπονητικό, αγωνιστικό), τον αγώνα στόχο και κάποιους ενδιάμεσους αγώνες μου έστειλαν όλο το πρόγραμμα (από Μάιο μέχρι Νοέμβριο).Αυτά που υπόσχονται(, όντως τα τηρούν.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βασική προετοιμασία, αντοχή, ταχύτητα,cross-training της αρεσκείας σου, ειδική προετοιμασία.Κάθε προπόνηση τεκμηριώνεται επιστημονικά με σχετική βιβλιογραφία και η ενδυνάμωση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της (video,ανάλυση σε pdf).Υπάρχει προπονητική υποστήριξη & καθοδήγηση με βάση τα δεδομένα της καθημερινής προπόνησης σου (τα καταχωρείς εσύ στη σελίδα τους, αν θέλεις τα κοινοποιείς σ’ όλη την κοινότητα) και αναπροσαρμογή στόχων ή και προγράμματος ανάλογα με τους αγώνες που τρέχεις. Σημαντική η συμμετοχή στο forum με το supporting team, γνωρίζεις δρομείς, σαν κι εσένα, απ’ όλο το κόσμο!
Εγώ είχα 5 προπονήσεις εβδομαδιαία περίπου στα 50 χλμ, στην ειδική προπόνηση 70-80 χλμ.Η φιλοσοφία του στηρίζεται στη σωρευμένη κούραση/cumulative fatigue (ποτέ δεν ξεκινάς μια προπόνηση εντελώς ξεκούραστος από την προηγούμενη. Ιδιαίτερα δύσκολο, στην αρχή τουλάχιστον το steady run του Σαββάτου πριν το LR της Κυριακής). Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την όλη συνεργασία, παρότι από τον Ιούλιο και μετά ακολουθούσα απλώς το πρόγραμμα χωρίς το απαραίτητο feedback για να με βοηθήσει, όπως χρειαζόμουν, για τον Μαραθώνιο. Ο than & ο zakis θα έχουν κι αυτοί να καταθέσουν τις εμπειρίες τους. Δοκίμασε το!14 Μαΐου 2016 στις 19:55 #7075el Cid
ΣυμμετέχωνΜε πρόλαβε ο νέος! Γεια σου Θανάση!
Χρεώνουν 49$ μηνιαία συνδρομή & 37$ ετήσια.14 Μαΐου 2016 στις 20:10 #7077Elda
ΣυμμετέχωνΑυτο ακριβως εκανα κι εγω στις 2 καλες μου προετοιμασιες. Πιστευω οτι μου ταιριαζει παρα πολυ.
Η φιλοσοφία του στηρίζεται στη σωρευμένη κούραση/cumulative fatigue (ποτέ δεν ξεκινάς μια προπόνηση εντελώς ξεκούραστος από την προηγούμενη. Ιδιαίτερα δύσκολο, στην αρχή τουλάχιστον το steady run του Σαββάτου πριν το LR της Κυριακής)
49 η μηνιαια και 37 η ετησια???
14 Μαΐου 2016 στις 20:21 #7078el Cid
ΣυμμετέχωνΜαρία, εννοώ 37$/μήνα για 12μηνη συνδρομή.Νομίζω την προπληρώνεις…
14 Μαΐου 2016 στις 20:28 #7079Echetlos
ΣυντονιστήςΠάνω κάτω αυτό είναι το κόστος και για “εγχώριο” προπονητή πάντως…
14 Μαΐου 2016 στις 20:31 #7080Elda
ΣυμμετέχωνEλα ντε, κι εγω αυτο σκεφτομουν.
14 Μαΐου 2016 στις 20:47 #7081manolee
ΣυμμετέχωνΝομίζω υπάρχει κάποια προσφορά που το ρίχνει στα 39$ το μηνιαίο και 29$ το ετήσιο , το οποίο από ότι λέει το χρεώνεσαι μήνα μήνα αλλά σε δεσμεύει για 12 μήνες .
Θανάση το πληρώνεις μέσω καμιάς χρωστικής τύπου revolut ?14 Μαΐου 2016 στις 21:15 #7082el Cid
ΣυμμετέχωνΊσως μας έχει φάει η ξενομανία! Υπάρχουν νέοι αξιόλογοι Έλληνες προπονητές, κάποιοι είναι δρομείς και μέλη του forum ή αρθρογραφούν.Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία.
Θα μπορούσε το goRUN να συνεργαστεί με κάποιον ή κάποιους απ’ αυτούς; πχ. να κάνουμε μια “goRUN team” με κάποια ειδική τιμή για τα μέλη;
Μια σκέψη είναι, δεν ξέρω αν αντιβαίνει σε κάποιους κανόνες δεοντολογίας του site.14 Μαΐου 2016 στις 21:34 #7083costastsico
ΣυμμετέχωνΣε λιγο , το τρεξιμο θα ειναι πιο ακριβο απ το σκι και απ την ιππασία …
14 Μαΐου 2016 στις 22:12 #708414 Μαΐου 2016 στις 22:16 #7085Echetlos
Συντονιστής@costastsico Όπως το λες είναι, Κώστα.
Βέβαια, σκέψου ότι δεν το τρέξιμο οι περισσότεροι δεν το αντιμετωπίζουμε απλά σαν σπορ αλλά και σαν χόμπι συγχρόνως. Και ως γνωστόν, τα χόμπι είναι δαπανηρά… 😉 -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.