Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Προπόνηση βάσει παλμών ή όχι;

Προπόνηση βάσει παλμών ή όχι;

Τοποθέτηση ετικέτας: , , , ,

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 76 έως 78 (από 78 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Στην παρουσα φαση , βρισκομαι σε επανενταξη στο τρεξιμο, ακολουθοντας ενα πλανο στοχευμενο αποκλειστικα στους παλμους. Ο στοχος ειναι η καυση λιπους και η επιστροφη σε κιλα που να μπορω να προπονω χωρις να ζοριζεται το χρεομενο μου ισχιο. Σε 2 εβδομαδες εχασα 1,9 κιλα και εχω πολυ δρομο μπροστα μου… για τετοιο λογο η προπονηση βασει παλμων ειναι ταμαμ!!!

big-blue
    Συμμετέχων

Αποστόλη καλημέρα! Πρέπει να δεις στο garmin αν οι ενδείξεις σου έχουν κάποια βάση ή πάνε στο γάμο του καραγκιόζη. Ο αισθητήρας στον καρπό άλλοτε πέφτει μέσα, άλλοτε όχι. Δεν είναι για εμπιστοσύνη. Όμως ξέροντας τον εαυτό σου θα πρέπει να ξέρεις να το κρίνεις.
    Δες το σε μια προπόνηση. Ανέβασε ρυθμό, μείνε σε αυτόν κανά χλμ. Ακολουθούν οι παλμοί; Μετά ρίξε πολύ τον ρυθμό. Ακολουθούν;
    Μήπως στο γράφημα του connect είναι κολλημένη ”ψηλά” η ένδειξη ενώ εσύ δεν πίεζες τόσο;
    Φόρεσέ το και σε ηρεμία. Είναι οκ οι παλμοί σου εκεί, όταν ξυπνάς ας πούμε; ή και εκεί είσαι ψηλά;

Apostolis Vitzi
    Συμμετέχων

@big-blue Καλησπέρα. Ποτέ δε συνήθιζα να προπονούμαι βάση των παλμών. Αν μπορούσα να πάω πήγαινα, όταν δε μπορούσα θα έκοβα. Αλλά και οι μετρήσεις των παλμών δε μου είχαν δώσει ποτέ ακραίες τιμές, άλλωστε το 255 φοράει καινούργιο αισθητήρα που θεωρείται αρκετά αξιόπιστος. Όταν θα ανέβαζα θα έφτανα τους 170, άντε 180 και κάτι, όταν χαλάρωνα θα έπεφταν αντίστοιχα. Με εξαίρεση αυτούς τους 2 αγώνες που έδειξε οι παλμοί να βαράνε κόφτες (χωρίς όμως να νιώθω κάποια αντίστοιχη δυσφορία), γι’ αυτό και προβληματίστηκα μήπως κάτι δε πάει καλά με τον καρδιοαναπνευστικό μου και να μην είναι θέμα λάθος μέτρησης. Πάντως θα το φορέσω και για κάποια 24ωρα συνεχόμενα μήπως δείξει και σε άλλες φάσεις της ημέρας μου μη φυσιολογικές τιμές.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 76 έως 78 (από 78 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.