ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 389 συνολικά)
  • Συντάκτης
    giorgosgr
    Συμμετέχων

πολυ καλη τιμη … τα εχω παρει απο outrun 200 δεν ειχε στο νουμερο μου μπραβο aristidis

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Έχω και κάτι καλύτερο που μόλις βγήκε…
    ZoomX Vaporfly Next%, € 193,90 !!!!
    Τα χτύπησα τελικά, μέχρι χθές ήταν στα € 277

https://www.misterrunning.com/en/nike-zoomx-vaporfly-next-mens-running-shoes-electric-green-ao4568-300.html

giorgosgr
    Συμμετέχων

με αυτο το παπουτσι που πραγματικα ειναι οτι καλυτερο σε επιστροφη ενεργειας εχω δοκιμασει και αυτη την τιμη τα πηρα και εγω . οποιος αγορασει για πρωτη φορα απο εκει του δινει κουπονι 5 ευρω και του βγαινει 188,90. aristidis εγραψες αυτο το site εχει καλες τιμες . επισης εχει και το Nike Zoom Pegasus Turbo 2 με € 126,70 ειναι καλη προσφορα https://www.misterrunning.com/en/nike-pegasus-turbo-2-mens-running-shoes-bright-crimson-at2863-600.html

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@aristidi Μας έμπλεξες, πανάθεμά σε…

giorgosgr
    Συμμετέχων

ε ναι με αυτη την τιμη σε βαζει στο πειρασμο να τα παρεις, πολυ δυσκολο να βρεθει συντομα ξανα σε αυτα τα επιπεδα αυτο το παπουτσι

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgos-grig Δύο VFF έχω και με λίγα χιλιόμετρα.
    Θα το κλείσω το νήμα με τις προσφορές, δεν συμφέρει! 😛 😛

giorgosgr
    Συμμετέχων

echetlos αν τα πηρες φιλε με τα 169 της προσφορας το ενα ζευγαρι κρατα τα για προπονητικα χαλαλι τους. ενα ρολοι garmin 245 η 645 music σε προσφορα περιμενω και εχω κλεισει για φετος για αγορες.4 μηνες τα παρακολουθω απο ελλαδα τιποτα στο εξωτερικο εχω δει κατι προσφορες κατα καιρους αλλα αν χαλασει πριν τα 2 χρονια δεν ξερω τι γινεται με την εγγυηση, σε ολα τα αλλα τα προιοντα δεν με νοιαζει να τα παρω απο το εξωτερικο.

giorgosgr
    Συμμετέχων

Aristidis όποιος πρόλαβε και το χτύπησε τώρα το πήγαν 221

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgos-grig Όχι, δεν την πρόλαβα αυτή την προσφορά, τα έχω αρκετό καιρό και τα δύο.
    Έτσι κι αλλιώς δεν τα “φυλάω”, κανονικά τα φοράω σε προπονήσεις. Δεν τρέχω και αγώνες άλλωστε.
    Αν δεις και κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες, στα σχόλια του review, το παπούτσι αντέχει, Γιώργο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@aristidi Σε πόσες ημέρες παραδίδει το misterrrunning;

geomaz
    Συμμετέχων

@aristidi Μας έμπλεξες, πανάθεμά σε…

Αχαχαχχχ!! Ετσι ακριβως!
    Οχι τιποτα αλλο, αλλα την προηγουμενη βδομαδα παραγγειλα το νεο stryd και τωρα αυτα!

Να σαι καλα φιλε σε ευχαριστουμε πολυ!
    Τετοια προσφορα στα 188 τελικη (με την εκπτωση εγγραφης), νομιζω οτι δεν θα ξανα παιξει ευκολα και αν ναι…δυσκολο να χει και νουμερα.

…Ευχομαι αυτην την φορα να τα παραλαβω στα χερια και να ειναι ολα καλα. Γιατι σε μια προηγουμενη παραγγελια που ειχαν σε καποιο αλλο μαγαζι εδω Ελλαδα 50% εκπτωση τα turbo, μου την ακυρωσαν με την δικαιολογια οτι ειναι ελαττωματικό το συγκεκριμενο ζευγάρι παπουτσια.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Όντως, όποιος πρόλαβε πρόλαβε. 193-5 = €188 το Next% δέ νομίζω να το ξαναβρούμε εύκολα, και με όλα τα νούμερα διαθέσιμα. Τώρα το πήγαν 221!!! Παίζει να τους πήρε ο Νικος τηλέφωνο να αυξήσουν την τιμή, για να μήν μπαίνουμε στον πειρασμό χαχαχα. Καλορίζικα σε όσους προλάβαμε, ελπίζω να μας έρθουν γρήγορα και χωρίς απρόοπτα.

@geomaz
    πάντως εγώ ήμουν τυχερός και για τα Turbo από το Ελληνικό μαγαζί, τα είχα πάρει 89€ και ήδη έχουν 350km

@echetlos
    κατά μέσο όρο σε 5 εργάσιμες μέρες. Μου έχει τύχει και σε 3. Συνήθως φεύγουν την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη και έρχονται από Ιταλία με UPS. Καμία σχέση με τα online stores της nike και adidas, που τα στέλνουν οδικώς από Ολανδία ή Γερμανία και θέλουν 2+ εβδομάδες.

geomaz
    Συμμετέχων

@geomaz πάντως εγώ ήμουν τυχερός και για τα Turbo από το Ελληνικό μαγαζί, τα είχα πάρει 89€ και ήδη έχουν 350km

@aristidi
    Τα turbo σιγουρα καλα θα ταν, πιθανον καποιος γνωστος τους να τα καβατζωσε…Συμβαινουν και αυτα τι να κανουμε..

mashine
    Συμμετέχων

Καλοφόρετα σε όσους πρόλαβαν!

@aristidi
    Περιμένουμε σύγκριση με το 4% γιατί ειδικά για το upper του next ακούγονται διάφορα!

kostas
    Συμμετέχων

καλημερα, εχει φερει το lidl gel hot/cold (τυπου nexcare) σε μεγεθος μεγαλο και μικρο-λεπτο (και φουλ μακρυ τυλιγει ολο τον ατραγαλο στα 2.99Ε
    καθε συσκευασια περιεχει 2 τζελ μεσα.
    εγω τιμησα παντως και πηρα και απο τα 2
    επισης εχειφερει και kinesio tape (1.99Ε) αλλα δεν πηρα γτ δεν ξερω αν βοηθουν γενικα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 389 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.