Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Πρώτα παπούτσια για μικρές αποστάσεις.

Πρώτα παπούτσια για μικρές αποστάσεις.

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Giorgos_run
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα την γνώμη σας για οικονομικά παπούτσια (ως 100 ευρώ περίπου – για αρχή τουλάχιστον). Είμαι 50 ετών, 1,77 ύψος και 73 κιλά. Έχω ξεκινήσει απλές προπονήσεις (3 φορές την βδομάδα) εδώ και κάποιο διάστημα και με ενδιαφέρει να κάνω κάποια 5άρια (5-6 αγώνες) μέσα στον χρόνο ίσως και κανα 10άρι αργότερα αν αισθανθώ ότι μπορώ. Δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις τόσο όσο η ασφάλεια, για την ώρα τουλάχιστο. Από την φθορά των παπουτσιών έχω ουδέτερο πάτημα, νομίζω. Από ότι έχω διαβάσει (εδώ κυρίως) έχω στο μυαλό μου Reebok Floatride Energy 4 (ή και 3 αν βρω), Puma Velocity Nitro 2, Brooks Ghost 14 (το οποίο είναι στα όρια της τιμής που θέλω). Ποιο από αυτά θα ταίριαζε καλύτερα; Εννοείται ότι αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις δεκτές. Ευχαριστώ.

Echetlos
    Συντονιστής

@rungior Καλώς τον Γιώργο.
    Με το Puma θα είσαι μια χαρά από όλες τις απόψεις.

Giorgos_run
    Συμμετέχων

Οκ, ευχαριστώ Να ρωτήσω κάτι ακόμη, αν ξέρει κανείς ένα site που γράφει puma-greece-outlet το οποίο έχει πολύ καλές τιμές αν είναι νόμιμο η απάτη;

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Κάνει ΜΠΑΜ ότι ειναι απάτη.

Κοιτάζεις κατα σειρά
    #1. Αν στην επικοινωνία έχει συγκεκριμένη διεύθυνση και τηλέφωνο
    #2. Aν τα ελληνικά του είναι σωστά
    #3. Αν δέχεται paypal ως τρόπο πληρωμής
    #4. Αν τα social media icons παραπάμπουν κάπου, και αν ναί αν είναι πραγματικές σελίδες που υπάρχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα

Αυτός έχει 4 στα 4 αποτυχία!!

Giorgos_run
    Συμμετέχων

Και μένα δεν μου καθόταν καλά γι’ αυτό ρώτησα. Ευχαριστώ.

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.