Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκίσιμο σε σόλα NIKE VF 3

Σκίσιμο σε σόλα NIKE VF 3

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1 έως 8 (από 8 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Παιδιά, δικαιολογείται το σκίσιμο στο VF3 της φωτογραφίας;
    Το παπούτσι αγοράστηκε τον Νοέμβρη από μια φίλη !

1
    https://drive.google.com/file/d/1IWCTFVIUxQ52eZVCdQdePupatYu2yN_l/view?usp=sharing

• Το θέμα τροποποιήθηκε 6 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από τον/ην Roberto4Carlos.
    Stelios
    Συμμετέχων

Πόσα χιλιόμετρα έχει περίπου το παπούτσι; Σε τι έδαφος ; κοντά στο 4μηνο είναι, δεν είναι λίγος καιρός αν το δουλεύει. Γενικά το VF3 δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές από θέμα αντοχής αλλά racer παπούτσι είναι δεν περίμενεις και παρα πολλά χιλιόμετρα.
    Πάντως δε νομίζω να επηρεάζει την λειτουργία του, πιο πολυ σαν επιφανειακή φθορά μοιάζει που έχει φυγει το κομμάτι του ελαστικού.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Έχει 144χλμ με τα χιλιόμετρα να είναι μισά σε άσφαλτο μισά σε στίβο

Stelios
    Συμμετέχων

Τι να πω , εγω νομίζω πως είναι σχετικό, από το βάρος, τον τρόπο που πατας κτλ κτλ. Πάντως όπως είπα και πιο πανω , όλα σχεδόν τα review εκθειάζουν το παπούτσι σαν απόδοση και βάρος (και ας έχει χάσει την αίσθηση που είχε) όμως όλα λένε πως μετά τα 100χλμ βλέπουν φθορά. Ίσως όχι τόση ώστε να ξεκολλήσει κομμάτι από λάστιχο αλλά φθορά στο ελαστικό. Πάντως το συγκεκριμένο κομμάτι υπάρχει ξεκάθαρα για προστασία του αφρού και είναι πολυ λεπτό οπότε δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα στην απόδοση. Λογικά ούτε που το καταλαβαίνεις πως λείπει.

Stelios
    Συμμετέχων

Βασικά τώρα που το βλέπω καλύτερα… Κομμάτι από τον αφρό ξεκόλλησε; Αν είναι αφρός τότε είναι πολυ παράξενο.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Είναι ένα φιλμ λεπτό που καλύπτει τον αφρό!

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Από τη φθορά και στα 2 παπούτσια φαίνεται να πατάει φτέρνα, και να το σέρνει αρκετά το πόδι..
    Στις φτέρνες είναι ταλαιπωρημένα καί τα 2, ενώ μπροστά φαίνονται άθικτα.
    Πάντως αυτή η φθορά δεν επηρρεάζει κάτι.
    Το φοράει και σε αργά (για τα δεδομένα της) τρεξίματα? Όσο πιο αργα πάς, τόσο πιο πίσω πατάς και τοσο πιο πολυ σέρνεις το πόδι

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Τελικά σε επικοινωνία με Cosmosport θα γίνει αντικατάσταση από την ΝΙΚΕ!

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1 έως 8 (από 8 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.