Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 313 απαντήσεις, 62 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 ημέρα, 3 ώρες πριν από τον χρήστη
Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
31 Αυγούστου 2024 στις 14:50 #131328
Nikos Pilikas
Συντονιστής@tirogalian Στα non-plated up tempo trainers κυριαρχεί κατ’ εμέ η τριάδα Rebel, Mach, SL2. Είναι οι ελβετικοί σουγιάδες που ειπες.
Αν πας σε πλαστική πλάκα, το Speed μάλλον αποτελεί ακόμη το gold standard της κατηγορίας. Πολύ καλό και το Β12, απλά λίγο πιο σφιχτό σαν πάτημα. Λογικά αναμένεται αι το Mach X, το οποίο θα είναι πολύ αναβαθμισμένο. To πρώτο αποτελεί κάλλιστα και επιλογή για τον αγώνα. Εκτός αν ο ρυθμός σου δικαιολογεί κάτι με carbon.
Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παραπάνω χαρακτηρίζονται από versatility.2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:03 #131332Nikolas
ΣυμμετέχωνΝικόλα προφανώς εννοείς το Mach X2
2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:51 #131334Nikos Pilikas
Συντονιστής@nikolaospapachristos Ναι, γι’ αυτό λέω ότι αναμένεται.
6 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:14 #131397dimitris765
Συμμετέχωντο puma deviate nitro elite 3 έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το 2;θα υπάρξει κριτική;
6 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:26 #131399Nikos Pilikas
Συντονιστής@dimitris765 Έχει ψηλώσει αρκετά και με περισσότερο Peba.
Φανταζομαι πως θα υπάρξει review, αν και προηγούνται άλλα στην wish list.12 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:17 #131456GeoK
Συμμετέχωνκαλημέρα, θα κάνω παραγγελία από εξωτερικό (οπότε δεν έχω δυνατότητα δοκιμής) καθώς δεν βρίσκω Ελλάδα το νούμερο μου.
Φοράω στην saucony (speed3) 45 νούμερο, στο οποίο υπάρχει σχεδόν 1 cm αέρας για τη σωστή εφαρμογή, ενώ στη HOKA είμαι στο 45 1/3.
Για το superblast2 λέτε παραμένω στο 45 ή πάω στο αμέσως επόμενο 46;12 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:26 #131457paris.k
Συμμετέχων@geok στα superblast πήγα στο νουμερο μου 44 όσο ειχα και στα Novablast., βέβαια τα super τα νιωθω πιο ανετα .. στα speed 4 ανέβηκα ένα νουμερο πήγα στο 45..ελπίζω να βοήθησα
12 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:35 #131458Stelios
ΣυμμετέχωνΣτο superblast2 πας κανονικά στο νουμερο σου.
13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:18 #131461GeoK
Συμμετέχωνευχαριστώ πολύ!
13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:56 #131465Blackdog
ΣυμμετέχωνΣτο δρόμο για τον ΑΜΑ εναλλάσω rebelv4, mach 5 και Fresh Foam X 1080V13. Γενικά δεν είμαι πολύ φαν των plated καθώς δεν τα θεωρώ φιλικά για το μέσο ερασιτέχνη καθώς και μου φαίνονται ακριβά. Έχω μόνο τα Deviate Nitro 2 τα οποία δεν με ενθουσιάζουν όπως τα rebel η τα mach (τα χρησιμοποιώ κυριώς σε interval τα puma). Τέλος είμαι 72kg και στοχεύω σε ένα 3:15 στην κλασσική.
Αξίζει να προχωρήσω στην αγορά ενός plated μοντέλου για να κάνω ένα ημι μέσα οκτωβρη και τον ΑΜΑ, θα δω δηλαδή αισθητή διαφορά απ το να τα τρέξω με το rebel;
Αν ναι ποια μοντέλα λέτε να κοιτάξω με δεδομένες τις παραπάνω επιλογές ώστε να μην ξεφύγω από αυτό που έχω συνηθίσει;
Σκεφτόμουν κάτι σαν Speed 4, Mach X2…
Τι λέτε, ευχαριστώ!
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 7 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από
Blackdog.
14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:00 #131467Nikos Pilikas
Συντονιστής@blackdog Ναι, αξίζει. 100%. Τρέχοντας μάλιστα με non plated, θα δεις και αισθητή διαφορά.
Και ο ρυθμός σου τα δικαιολογεί. Κι όχι μόνο πλαστική πλάκα αλλά και carbon.18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:29 #131522Κωνσταντίνος
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα παιδιά. Αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ για τις προπονήσεις μου το magic speed 4 και το superblast 2. Επειδή ήμουν πολύ ικανοποιημένος αγόρασα και το meta speed sky Paris καθώς έχει τρομερές κριτικές από όλους. Μου ήρθε από το ride 365 και έκανα ένα 18αρι στον Ρυθμό του 5:30. Η αλήθεια είναι ότι το παπούτσι με προβλημάτισε αρκετά καθώς δεν ένιωσα ότι ένιωσα με τα παραπάνω παπούτσια. Σταμάτησα 2 φορές για να αλλάξω σφίξιμο στο δέσιμο,πράγμα που δεν μου έχει τύχει ξανά. Έχει κάπως περίεργο σχήμα καθώς πίσω το νιώθω υπερβολικά στενό και μπροστά ανοίγει. Παρόλα αυτά ένιωθα ότι το παπούτσι μου μπαινοβγαινε πίσω στη φτέρνα(το νούμερο είναι σωστό). Με παραπάνω σφίξιμο ήταν οκ αλλά ένιωθα ότι έσφιξε υπερβολικά το πόδι μου. Ως προς τη σόλα,δεν ένιωσα να έχω κάποια υπερβολική επιστροφή ενέργειας( alphafly 2, new balance Elite V3) αλλά το παπούτσι με έβγαζε πολύ εύκολα στον Ρυθμό αυτό και σίγουρα θα μπορούσα εύκολα να κρατήσω Ρυθμό κάτω από 5. Έχω 2 ερωτήματα να σας κάνω και αν μπορείτε να μου δώσετε κάποια απάντηση. Γιατί το αγωνιστικό παπούτσι η ASICS το έκανε τόσο στενό;( Σε σχέση με τα προπονητικά της. Και κατά δεύτερον ποίο παπούτσι έχετε να προτείνετε που να δίνει την αίσθηση που μου έδινε το alpha fly 2(επιστροφή ενέργειας,μαζί με squeeze) χωρίς να είναι τόσο στενό όσο το alpha fly? Το new balance προσέγγιζε πολύ αυτή την αίσθηση αλλά σε μόλις 280 χλμ έσκασε η σόλα(έκανε ολόκληρη τρύπα)
Το adidas adioa pro 3 έχει αυτή την αίσθηση;
Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το σεντόνι.18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:13 #131524Nikos Pilikas
Συντονιστής@kkostas7 To Sky είναι ένα αρκετά “aggressive” παπούτσι που απαιτεί και ρυθμό και λίγο πιο μπροστινό πάτημα. Είναι καθαρά αγωνιστικό και δεν δουλεύει σε αργά LRs. Η εφαρμογή στα racers είναι πάντα λίγο περίεργη.
Εγώ θα σου πρότεινα να δεις το Cielo X1.18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:17 #131525Κωνσταντίνος
ΣυμμετέχωνΘεωρείς ότι το βάρος του δεν θα φανεί στα 42χλμ του μαραθωνίου; Η αλήθεια είναι ότι το είχα πρώτη επιλογή αλλά δεν το έβρισκα. Ελπίζω να βγάλουν νούμερα ξανά.
Ευχαριστώ18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:21 #131526Nikos Pilikas
Συντονιστής@kkostas7 Για τι marathon pace μιλάμε, Κώστα;
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 7 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.