Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 365 απαντήσεις, 67 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 22 ώρες, 39 λεπτά πριν από τον χρήστη
Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
27 Μαρτίου 2025 στις 12:06 #133075
Kostakos
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα σε όλη την παρέα.
Η αστοχία , όπως είναι ο σωστός ορος , προϊόντος υπάρχει πάντα ακόμα και στις καλλίτερες οικογένειες, και αυτό το γράφω χωρίς καθόλου πλάκα. Επειδή , έχω κάνει κουβέντα με υπεύθυνο εταιρείας μου το είπε ακριβώς έτσι.
Βεβαια, ισως θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι ο δρομέας αλλάζει, κρ΄νοντας από τον εαυτό μου. Κι αυτό σημαίνει ότι οι συνθήκες δεν είνα πάντα οι ίδιες. Αλλάζουν τα κιλά, ο ρυθμός, ακόμα και το στυλ τρεξίματος και πολλά ακόμα που εμείς τα θεωρούμε δεδομένα.
Για να έχουμε ένα “ασφαλές” συμπέρασμα θέλει πολλές μετρήσεις σε όσο το δυνατόν ίδιες συνθήκες πράγμα που εκτός εργαστηρίου είναι κομμάτι δύσκολο.
Η ανταλλαγή απόψεων σίγουρα βοηθάει αλλά εγώ @AlexandrosGk θα σου πρότεινα να πας ξανα στο μαγαζί να το αναφέρεις και μπορεί να στο αλλάξουν.31 Μαρτίου 2025 στις 04:00 #133089Alkis
ΣυμμετέχωνΠαιδιά καλημέρα!
Ειμαι έτοιμος να αγοράσω (επιτέλους) το neo vista αλλά προβληματίστηκα με την αναφορά του
@AlexandrosGk για διαφορετικό πάτημα από τα προηγούμενα χρώματα δεδομένου ότι στην αγορά υπάρχει στο νούμερο μου μόνο το κόκκινο μπλέ.
Το έχει πάρει κάποιος άλλος αυτό το χρώμα να μας πει αν το νιώθει διαφορετικό από τα προηγούμενα;;
Ευχαριστώ.1 Απριλίου 2025 στις 00:57 #133090Alkis
ΣυμμετέχωνΓράφω ξανά για το ίδιο θέμα.
Τα δοκίμασα σήμερα το πρωί,ήταν πάρα πολύ μαλακά, γενικώς πολύ ωραία αίσθηση, οπότε μάλλον το ζευγάρι που αναφέρατε είναι ελαττωματικό.1 Απριλίου 2025 στις 22:08 #133101Delitzakis Hlias
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι την βοήθεια σας για το daily trainer μου. Είχα κ έχω ακόμα το novablast 4 και έχει μαζέψει 700km οποτε σκέφτομαι την αντικατάσταση του. Το rotation μου αποτελείτε από novablast 4 για καθημερινά, puma deviate nitro 2 για tempo,διαλειματικες, ακόμα κ για πιο γρήγορα καθημερινά τρεξίματα.puma magmax για long run. Είμαι ικανοποιημένος από τα novablast και σκέφτομαι το 5αρι αλλά με εκνευρίζει ότι γλιστράει πάρα πολύ ειδικά σε περιοχές όπως εγώ που έχει υγρασία τις πρώτες πρωινές ώρεςκαι για αυτό χρησιμοποιώ και το deviTe σαν καθημερινό κάποιες φορές. Ένα εναλλακτικό ακόμα που σκέφτομαι είναι το hoka skyflow αλλά δεν έχω εμπειρία με hoka όπως και τα neo zen που είδα ενδιαφέροντα σχολια.
2 Απριλίου 2025 στις 15:39 #133104Blackdog
Συμμετέχων@delitzakis_hlias
Το 5 είναι πολύ ανώτερο από το 4 και δεν μπορώ να πω ότι αντιμετωπίζω προβλήματα πρόσφυσης.Δεν ξέρω τον σωματότυπο σου. Το sl2 στα 80€ που παίζει το θεωρώ εξαιρετικό daily trainer. Λίγο πιο σκληρό βέβαια από το nb και πιο groudfeel.
Μπορείς να δοκιμάσεις και τα mach6 από χοκα ή τα rebel4 από ΝΒ. Ελαφριά και εξαιρετικές επιλογές για καθημερινά τρεξίματα.
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 μήνα, 2 εβδομάδες πριν από
Nikos Pilikas.
3 Απριλίου 2025 στις 11:51 #133107Kostakos
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα σε όλους.
Χωρίς να θέλω το παίξω ειδικός αλλά επειδή διαβάζω συχνά ότι το τάδε παούτσι γλιστράει. Τι ακριβώς εννοείτε ρε παιδιά;
Η γνώμη μου είναι ότι όλα τα πουτσια δρόμου όταν τρέχεις στο δρόμο αλλά με πολύ νερό κάτω ναι πιθανόν είναι να γλιστρήσουν. Σε στίβο δε νομίζω κανένα να έχει τέτοιο ” πρόβλημα ”
Αλλά από την άλλη αν έχει ο δρόμος, η άσφαλτος, τόσο νερό ας μη βγούμε για τρέξιμο γιατί πολύ πιθανό να πέσουμε ή να γίνουμε παπάκια.
Η γνώμη μου είναι αυτή χωρίς ξανα γράφω να θέλω να το παίξω έξυπνος.Όσο αφορά τώρα στο adidas SL2 να΄να καλά και πάλι ο Νίκος που με έπεισε να το πάρω και μακάρι να είχα πάρει δυο ζευγάρια. Τα φοράω κάθε μέρα, σε γρήγορα, αργά, σε άσφαλτο, σε στίβο.
Είναι ακριβώς όπως μου το έγραψε ο Νικ: Σκυλί!!!3 Απριλίου 2025 στις 12:34 #133108Stelios
Συμμετέχων@kostaspirovolou
Δεν είναι έτσι. Το continental όπως και το puma grip δε γλιστράει πουθενα , όσο νερό και αν έχει. Στο στίβο κανονικότατα όταν κάνεις κομμάτια με ταχυτητα αν το παπουτσι δεν κρατάει καλά μπορείς να φύγεις. Και φευγεις και πολυ άσχημα πανω σε στροφή. Αν πηγαίνεις χαλαρά τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
Το να μη βγούμε δεν είναι λύση. Αν πας σε αγώνα πχ με βρεγμένη ασφαλτο τι θα κάνεις;
Εχω τρέξει στον ημι της Ξάνθης με μουσκεμα δρόμο. Επειδή στην αρχή είναι κατηφόρα στις στροφές όλοι έκοβαν, εγώ με το φοβερό τότε Boston 8 πήγαινα κανονικότατα.
Με συγκεκριμένα παπουτσια πχ ακόμα και ελάχιστη κλίση να έχει ο δρόμος και να είναι σε κάποιο σημείο ακόμα και από σωλήνα βρεγμένος μπορεί να φύγεις. Ασε το πεζοδρόμιο.
Δεν είναι τυχαίο πως σε όλα τα reviews έξω υπάρχει ενότητα grip .-
Nikos Pilikas.
4 Απριλίου 2025 στις 12:33 #133117Kostakos
ΣυμμετέχωνStelio σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Διαφωνώ στο κομμάτι που λές για το τρέξιμο στη βροχή. Εγώ έχω το σκεπτικό ότι τρέχω γιατί μου αρέσει και όχι το κάνω με το ζόρι γιατί πρέπει. Προτιμώ να μην εκτεθώ σε ακραίες συνθήκες απλά γιατί πρεπει. Τώρα θα μου πεις άμα στον αγώνα βρέξει ή έχει βρέξει τι κάνεις ; Ναι εκεί θα πάω όσο πιο προσεκτικά μπορώ.
Επίσης, σε αυτό που γράφεις για το στίβο θα συμφωνήσω ότι μιας και δεν είμαι τό΄σο γρήγορος όσο οι περισσότεροι εδώ μέσα μα΄λλον είναι κι ο λόγος που δεν αντιμετοπίζω πρόβλημα.4 Απριλίου 2025 στις 12:47 #133118Stelios
Συμμετέχων@kostakos
Εγώ τα πιο ωραία τρεξίματα μου τα έχω κάνει σε βροχή. Αν εισαι κατάλληλα ντυμένος είναι πραγματικά απόλαυση, ξανά γίνεσαι παιδί.
Αν κάποιος θέλει να βελτιωθεί δε θα αποφυγει την προπονηση λόγω βροχής, οπότε θα κοιτάξει και για σωστό παπουτσι.
Αλλά να είσαι σίγουρος πως όταν ένα παπουτσι δεν έχει καλό grip αυτό ισχύει συνήθως παντου… Σε ελαχιστο νερό υδροροης στο πεζοδρόμιο, σε φύλλα, σε λίγο χώμα, σε πρωινή υγρασία την οποία έχουμε άφθονη. Γενικά είναι πολυ σημαντικό να αισθάνεσαι πως έχεις ασφάλεια.4 Απριλίου 2025 στις 13:16 #133119George Provo
ΣυμμετέχωνΤαυτίζομαι με @Stelio s.. Γενικά έχει να κάνει με το πόσο ”σοβαρά” βλέπεις το χόμπι σου και κατά συνέπεια το πόσο θες να βελτιώνεσαι.
υγ: εννοείται ότι ότι ”τα πιο ωραία τρεξίματα είναι με βροχή”. καλές προπονήσεις σε όλους!!
4 Απριλίου 2025 στις 18:46 #133120aRiSTiDiS
Συμμετέχων@kostaspirovolou
Δεν χρειάζεται να βρέχει “καρέκλες” για να γλυστρήσει το παπούτσι.
Το χειμώνα με υγρασία, βραδινή ώρα, γλυστράει στην άσφαλτο, ειδικά αν έχει και κλίσεις. Περισσότερο από το να ήταν γεμμάτος νερά ο δρόμος.Σε τέτοιες συνθήκες με εκδρόσεις π.χ. των Sauchony Pro/Speed, Nova Blast, VF1, δεν μπορούσα να τρέξω καλά, στο toe-off γλύστραγα στην ανηφόρα, και στην κατηφόρα έβγαζε αστάθεια. Οπότε εκείνες τις μέρες επέλεγα adidas με continental από κάτω.
8 Απριλίου 2025 στις 19:00 #133154kostas@2000
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα στην ομάδα.
Ψάχνω ένα παπούτσι προπονητικό για να χάσω αρκετά κιλα μιας και έφτασα τα 130.
Αυτό που Μ ενδιαφέρει είναι να μην τραυματιστω, φυσικά να είναι μαλακό και να μπορεί να με ‘σπρωξει’και λίγο και ιδανικά να είναι λίγο φαρδύ λόγω πέλματος.
Είμαι μεταξύ hoka skyward x,nike vomero 18,nb sc trainer,asics nimbus 27.
Οποιοδήποτε άλλο καλοδεχουμενο!8 Απριλίου 2025 στις 19:22 #133155geomaz
ΣυμμετέχωνKostas@2000 από όλα αυτά που είπες Καλό το vomero 18 και οικονομικό, αλλά το συγκεκριμένο hoka που ανέφερες είναι σε άλλο επίπεδο.
Το πρότεινα σε φίλο 110 κιλών που φόραγε hoka Bondi και έπαθε πλάκα. Άλλο επίπεδο, ουδεμία σχέση έχει με τα υπόλοιπα που Αλλά και η τιμή αλλού..
Επίσης πολύ καλό και οικονομικό το New balance fresh foam v5.
Ενώ έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια αλλά αυτό δεν το έχω προσωπικά δοκιμάσει για τα brooks glycerin max.
Τέλος ρίξε μια ματιά και στα puma MagMax.8 Απριλίου 2025 στις 20:37 #133156naftony
Συμμετέχωνkostas@2000 εξαιρετικά παπούτσια όλα αυτά που αναφέρθηκαν, μπορείς να δεις επιπλέον και το saucony triumph 21, πάρα πολύ καλό, οικονομικό και φιλικό για φαρδιά πέλματα. Μακάρι να μπορούσες να τα δοκιμάσεις όλα για να δεις ποιο σου ταιριάζει.
9 Απριλίου 2025 στις 21:08 #133162Nikos Pilikas
Συντονιστής@kostaskalomoiris2000 Για το (προσωρινό 🙂 ) βάρος σου, θα σου πρότεινα μεταξύ Nimbus και Bondi. Απόφυγε κάτι πολύ μαλακό, διότι θα το τερματίζεις και θα είναι και ασταθές. Σαν πιο advanced, το Skyward όντως είναι κορυφαίο.
ΥΓ: γράφε καλύτερα σε κάποιο νήμα, Κώστα.
Καλησπέρα Νίκο.
Είμαι αρκετά βαρύς 130 κιλά και θέλω ένα παπούτσι να είναι μαλακό αλλά και να με σπρώχνει και λίγο εμπρός.
Έκανα και χτες ένα ποστ αλλά θα Μ ενδιέφερε και η δική σου γνώμη.
Ευχαριστώ -
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.