Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 13 δημοσιεύσεων - 616 έως 628 (από 628 συνολικά)
  • Συντάκτης
    George Provo
    Συμμετέχων

Σόρυ και κάτι τελευταίο. Στη σελίδα, στους 2 από τους 4 χρωματισμούς (στα πιο λευκά) δεν υπάρχουν μισά στα Νο μεγεθών. Υπάρχουν μόνο στο γκρι ροζ και πάλι ότι έμεινε..ρωτάω γιατί κανονικά με πέλμα 28,5 πάω σε παπούτσι 29,5 εκ. συνήθως 46 (ή 46 2/3) ανάλογα την εταιρεία. Εδώ για το μήκος του ποδιού μου, προτείνει το 45 αν και θα σκεφτόμουν αρχικά το 45.5.

George Provo
    Συμμετέχων

@echtelos nα ρωτήσω και κάτι ακόμα, βλέπω στη σελίδα ότι 2/4 χρώματα δεν έχουν μισα στα νο. Δλδ πάει 44,45,46 ενώ μόνο στον γκρι ροζ χρωματισμό υπάρχουν μισά, απότι απέμεινε.. περίεργο δεν είναι?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@georgeprovo Ακολούθησε το size guide που δίνει βάσει πέλματός σου. Εγώ έτσι έκανα.

George Provo
    Συμμετέχων

σόρυ κολλησε και νόμιζα δεν πήρε το πρώτο σχόλιο.. ευχαριστώ θερμά!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@swimer Γιατί δεν ψάχνεις καλύτερα εκείνα με τα οποία έκανε 3′ κάτω στους επομένους ΟΑ;

Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος συντρέχτης που μπορώ να παραγγείλω τα παπούτσια του Αμπέμπε Μπικίλα με τα οποία έτρεξε στους Ολυμπιακούς της Ρώμης, το 1960, και έκανε χρόνο 2.15.16,2;

mikeb
    Συμμετέχων

Το Kiprun KD900X.2 το τσίμπησα το καλοκαίρι κι έχω σκάρτα 300χλμ περίπου. Από πλευράς φθοράς είναι σαν καινούργιο χωρίς ίχνος υπερβολής και από θέμα αίσθησης του αφρού επίσης δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου. Είχα γράψει κι ένα μίνι review και το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι δεν το προτιμώ πλέον σε αργά ελεύθερα.
    Κατά τα άλλα στα γρήγορα είναι απόλαυση πραγματικά και προσωπικά με βολεύει και μου αρέσει από MP και κάτω.
    Το Kipride max φαίνεται πολύ τίμιο και όσοι δεν προτιμούν τέτοια ύψη έχει και το σκέτο Kipride με ύψη 36/30 και φθηνότερο, απλά δεν είμαι σίγουρος αν φοράει ακριβώς τον ίδιο αφρό.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mikeb Το βρήκα το πόστ σου. Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις κι επαυξάνω.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 ημέρες, 23 ώρες πριν από Nikos Pilikas.
    • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 ημέρες, 23 ώρες πριν από Nikos Pilikas.
    Alkis
    Συμμετέχων

@echetlos
    Εννοείται ότι θα περιμένω μια πρώτη εκτίμηση σου εξάλλου δεν υπάρχει λόγος βεβιασμένης αγοράς.
    Πολύ σημαντικό αυτό που έγραψες για το τελωνείο δεν το ήξερα.

demetris
    Συμμετέχων

Είμαι διχασμένος ανάμεσα στα Mizuno Rebellion Pro 2 και Hoka Cielo X1 2.0, θα ήθελα τη βοηθειά σου Νίκο και όσων έχουν αντίστοιχη εμπειρία. Είναι δύο μοντέλα που μου έχουν κεντρίσει την περιέργεια με τις καινοτομίες και τις ιδιαιτερότητές τους. Στόχος μου να τα χρησιμοποιήσω σε γρήγορες προπονήσεις και αγώνες 10k και ημιμαραθωνίου. 10k τρέχω γυρω στο 4’10” και ημί 4’30”. Μέχρι τώρα σε τέτοιους αγώνες έτρεχα με τα πρώτα Vaporfly. Ευχαριστώ!

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 ημέρες, 19 ώρες πριν από demetris.
    mikeb
    Συμμετέχων

@echetlos χαίρομαι που έχουμε την ίδια εικόνα Νίκο.
    Και μιας και εγώ δεν τα γράφω τόσο ωραία περιμένουμε το review το καλό 😉

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@demetris Super bouncy και τα δύο και με ιδιαίτερη γεωμετρία.
    To rocker του Cielo είναι κυριολεκτικά γκρεμός, ενώ του RP πιο ομαλό και σβήνει μπροστά. Επίσης, ενώ και τα δύο έχουν συγκεκριμένο sweet spot που θέλουν να πατήσεις, στο Hoka το βρίσκεις πολύ πιο εύκολα. Ασταθή και τα δύο, με το Mizuno περισσότερο.
    Εγώ θα επέλεγα το Cielo. Πιο λειτουργικό και κοντρολαρισμένο.

@mikeb
    Φανταστικό παπούτσι, δεν το συζητάμε. Εκτός αν θες τεράστια συμπίεση και να μην έχεις καμμία επαφή με τον δρόμο.

demetris
    Συμμετέχων

@echetlos Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@simos Καλώς ήρθες, Σίμο!
    Asics Megablast.

Καλησπέρα . Θα ήθελα μια γνώμη για παπούτσι . Έτρεξα το δρόμο αθανάτων με adidas Evo sl . Μου αρέσει σαν αίσθηση κ ποιότητα αλλά θα ήθελα κάτι πιο απορροφητικό που όμως να μην είναι αργό κ πολτωδες

Επισκόπηση 13 δημοσιεύσεων - 616 έως 628 (από 628 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.