- Αυτό το θέμα έχει 646 απαντήσεις, 91 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 εβδομάδες, 4 ημέρες πριν από τον χρήστη
Stelios.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
21 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:41 #136205
KostakosΣυμμετέχωνswimer δεν έχεις καθόλου άδικο
Βέβαια, είναι μια κουβέντα που θα πάει ποοολύ μακριά ααλά συμφωνώ
Καλημέρα σε όλη την παρέα16 Ιανουαρίου 2026 στις 16:21 #136362
SteliosΣυμμετέχωνΣήμερα έγινε το πρωτο τρέξιμο με τα Xtep 160x pro 3,5.
Αρχικά η συσκευασία του είναι ότι καλυτερο έχω δεί. Το κουτί βαρυ, ποιοτικο με extra κορδόνια άλλου χρώματος και extra πάτους. Έχει training πάτους και στέλνουν μαζί και τους racing όπως τους λένε οι οποίοι είναι full peba.
Ποιοτικά το παπουτσι είναι τρομερό. Πολυ καλυτερο απο όσα έχω βάλει, ίσως μόνο το On είναι καλυτερο.
Η κατασκευή του είναι σαν Τανκ. Η εταιρεία δινει lifespan 2000 χλμ και οι περισσότεροι λένε για τουλάχιστον 1000. Δε ξερω, δε θα το κρατησω τόσο προφανώς αλλά αν κρίνω από τη σολα που είναι όλη καλυμμένη με λάστιχο πιθανον να μην είναι υπέρβολη.
Το γούστο ειναι υποκειμενικό αλλά εμένα μου αρέσει πολυ και εξωτερικά. Το χρώμα που πηρα την ημέρα είναι νορμαλ και το βράδυ έχει απορροφήσει το φως και φωσφορίζει όλο λες και έχει λαμπάκια.
Το επάνω μέρος θυμιζει σε υφή το adios pro 3 αλλά δε με ενόχλησε, όπως δε με ενοχλούσε και το adios.
Το αρνητικό είναι το βάρος. Στο 10,5 US είναι 265 γρμ.
Τώρα στο θέμα αφρου, κατασκευής κτλ. Ο αφρος δεν είναι σε καμία περιπτωση μαλακός. Θα τον έλεγα responsive και σφιχτό. Το bounce του είναι εξωφρενικό, τρομαχτικό. Θυμίζει prime x OG αλλά με πιο σφιχτό αφρό και πολυ πιο γρήγορη επαναφορά. Δεν υπάρχει περιπτωση να τερματίσει ουτε αν είναι 200 κιλά ο άλλος. Τα υψη 40/36. Η αίσθηση είναι λες και πατας σε σούστα. Το πιο κοντινό παραδειγμα που θα έδινα είναι λες και έχεις ένα μπαλάκι του τένις στο forefoot και σε κάθε πατημα το συμπιεζεις λίγο. Το kick που σου δίνει θυμίζει AF1 αλλά επειδή είναι σφιχτός ο αφρος είναι πολυ πιο άμεσο και γρήγορο. Δε σε πεταει κάθετα ψηλά αλλά στην ουσία σου κανει ενα απότομο διαγώνιο push προς τα εμπρός.
Δε θα το έβαζα σε μαραθώνιο λόγο βάρους, βέβαια όλοι οι elite Κινέζοι ακόμα με αυτό τρέχουν, αλλά προπονητικά πιστευω θα μου είναι χρήσιμο.
Υ. Γ. Είναι το παπουτσι με το οποίο είχα το μικρότερο cadence. Στο δε 4:20-25 που ήταν το χαλαρωμα νόμιζα πως πηγαινα με 5.-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 μήνες, 4 εβδομάδες πριν από
Stelios.
19 Ιανουαρίου 2026 στις 07:45 #136366George Provo
Συμμετέχων@hypnox καλημέρα και ευχαριστούμε για το review. Όσον αφορά το sizing πως είναι το παπούτσι ή σαν ποιο άλλο μοιάζει? ευχαριστώ!
19 Ιανουαρίου 2026 στις 09:16 #136367
SteliosΣυμμετέχων@George Provo
Κανονικό, δε το βρίσκω ουτε στενό ουτε φαρδύ. Αν πας συμφωνα με το foot length που λέει το size chart δε θα έχεις θέμα. Εγώ κλασικά παλι μεγάλο το πηρα, εχω 27,3 πελμα και πηρα για 28 , όποτε μου ήρθε 29 cm παπουτσι ενώ φοραω 28 cm παπουτσι.19 Ιανουαρίου 2026 στις 09:48 #136368George Provo
Συμμετέχων@hypnox ευχαριστώ πολύ. και εγώ έχω θέμα με τα νούμερα. Με πέλμα 28,5 παίρνω συνήθως τα 29,5 εκατοστά.!! μπροστά το toebox πως είναι?
19 Ιανουαρίου 2026 στις 12:42 #136369
SteliosΣυμμετέχωνΚανονικό
19 Ιανουαρίου 2026 στις 12:52 #136370George Provo
ΣυμμετέχωνΕυχαριστώ πολύ!
22 Ιανουαρίου 2026 στις 12:40 #136379George Provo
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα, ψάχνοντας για αγωνιστικό, έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το ADIOS PRO 3, το οποίο μου πρότεινε και ο @hypnox όταν τον συνάντησα τυχαία στο καυτατζόγλειο. Δεν υπάρχουν πουθενά, βγήκε και το 4, εκτός από τη σελίδα joom. Είναι έγκυρη? έχει παραγγείλει κάποιος?
22 Ιανουαρίου 2026 στις 17:09 #136380
SteliosΣυμμετέχωνΠοτε έγινε αυτό;
Δε νομίζω να βγαίνει πλεον. Δεν έχω παρει τπτ από εκεί.23 Ιανουαρίου 2026 στις 07:54 #136381George Provo
ΣυμμετέχωνΒοηθητικό καυτατζό, τέλη οκτώβρη..για κανα 2 κυκλους, έτρεχες με παρέα..και ρώτησα περί adidas, εσύ με τα evo sl και ο φίλος σου με τα adios 4 νομίζω..και μου είχες πει τα 3 πολύ καλύτερα και από τότε τα ψάχνω αλλά τζίφος! καλημέρες!
30 Ιανουαρίου 2026 στις 08:19 #136471
Nikos PilikasΣυντονιστής@alkis73 Προχθές παραγγέλθηκε, Άλκη. Οπότε θέλει ~12 ημέρες.
Μόλις έχω μια πρώτη εικόνα, θα γράψω ένα resume, μην ανησυχείς. 🙂Προσοχή όμως, για όλους γενικότερα, οτιδήποτε >150€ περνάει τελωνείο. Το Hare μου βγήκε οριακά παρακάτω, 149,74€. Είναι και ο λόγος που στα 150+€ προϊόντα βλέπεις να πέφτει πολύ η τιμή μόλις πας στο checkout. Αποφορολογείται αυτόματα.
Νικο θα αργήσεις να γράψεις για το Hare 9 Ultra;
Γιατί από αυτά που έχω διαβάσει ήδη είμαι έτοιμος για…. AliExpress!!!1 Φεβρουαρίου 2026 στις 18:58 #136476
Nikos PilikasΣυντονιστήςΠαρότι θα υπάρξει review, όχι όμως τις προσεχείς ημέρες, να σας πω εν τάχει για το Kiprun KD900X.2.
Aliphatic TPU, 40/32mm και μία πολύ εύκαμπτη carbon plate. 195γρ!!!
Τρομερά δυναμικό πάτημα, bouncy και reponsive αλλά αρκετά εύκολο και στα αργά. Δεν έχει μεγάλη διαδρομή η σόλα, είναι όμως πολύ απορροφητική.Για να μην πολυλογώ, το παπούτσι έχει αρχική τιμή 130€ και αυτή την στιγμή στο Decathlon (στο κατάστημα, όχι στο eshop) είναι στα 90€. Μιλάμε για τρομερό παπούτσι. Προσοχή στο νούμερο, πάτε ένα ολόκληρο κάτω.
Επειδή υποθέτω πως θα με ρωτήσετε συγκριτικά με το Challenger 5, το Li-Ning πάει καλύτερα στους easy ρυθμούς κι έχει πιο γεμάτο πάτημα αλλά το Kiprun είναι πύραυλος όσο ανοίγεις.
2 Φεβρουαρίου 2026 στις 08:18 #136477George Provo
Συμμετέχων@echetlos καλημέρα και καλό μηνα. Ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση. Για αγωνιστικό μαραθωνίου για ρυθμό κοντά στο 4΄30, να το σκεφτούμε? επίσης μήπως μπορείς να μας πεις και για την εφαρμογή? ρωτάω γιατί είμαι εκτός Αθήνας. Ευχαριστώ!
2 Φεβρουαρίου 2026 στις 08:39 #136478
Nikos PilikasΣυντονιστήςΝαι, άνετα. Εκτός αν κάποιος θέλει πολύ μαλακό αφρό ή μεγαλύτερα ύψη. Το παπούτσι είναι 40/32 αλλά μοιάζςι σαν ~38/32. Σε αίσθηση, όχι σε απορροφηση. Στο μέσο είναι σχετικά στενό, μπροστά έχει αρκετό χώρο.
2 Φεβρουαρίου 2026 στις 08:42 #136479George Provo
ΣυμμετέχωνΤέλεια. ευχαριστώ!
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 μήνες, 4 εβδομάδες πριν από
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.