Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Διατροφή / Σπιτική μαρμελάδα

Σπιτική μαρμελάδα

  • Αυτό το θέμα έχει 3 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη mashine.
Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #9083
    mashine
    Συμμετέχων

    Φτιάχνετε μόνοι σας;αγοράζετε από βιολογικά καταστήματα;σας την προσφέρουν;Δεν έχει σημασία.Ερχεται η στιγμή του ανοίγματος και το ρημαδοαεροστεγές βαζάκι αρνείτε πεισματικά.Τι μαχαίρια,τι ζεστά νερά τι γυμναστήρια για ενδυνάμωση (περισσότερα κιλα και από τον @Echetlos έβαλα στην μπάρα :P) μάταια όλα.Λύση έδωσε μόνο ο κάβουρας!(εδώ σε θέλω κάβουρα που λένε)!

    #9174
    Rigelian
    Συμμετέχων

    Κάβουρας, το κλειδί, το εργαλείο;

    #9178
    tazi
    Συντονιστής

    Εχω τη λυση, χτυπας το καπακι στα πλαγια μεχρι να παρει λιγο αερα και μετα ως δια μαγειας ανοιγει.

    #9184
    mashine
    Συμμετέχων

    @tazi Ναι σκέφτηκα να πάρω το σφυρί και ως δια μαγείας να την εξαφανίσω!

    @rigelian
    Το εργαλείο βρε!Αλλά τώρα που το σκέφτομαι και η καβουρομαρμελάδα γκουρμεδιά ακούγεται όπως και το ντοματάκι-σύκο που είχα προτείνει κάποτε και έπεσαν να με φάνε!

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.