- Αυτό το θέμα έχει 8 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από τον χρήστη Odysseas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
18 Απριλίου 2024 στις 08:06 #130626PeriklisΣυμμετέχων
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους, όμως στα δικά μου παπούτσια, οταν χαλάνε ειναι γιατί δημιουργούνται τρυπούλεςς στο πάνω μέρος του παπουτσιού μπροστά εκεί που το μεγάλο δάκτυλο ακουμπάει εσωτερικά με την άκρη του και τριβεται στο υφασμα, με αποτελεσμα σταδιακά να κόβει τις ραφές του παπουτσιού. Ειναι κρίμα γιατί σχεδόν σε όλα τα παπούτσια μου το παρατηρώ αυτό και οταν βγαίνουν άχρηστα ειναι για αυτόν τον λόγο, καθώς το υπόλοιπο παπούτσι θα το δειτε σε αριστη κατάσταση.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε κατι τέτοιο και αν υπάρχει τρόπος επισκευής τους.
Γνωρίζουμε κάποιον να επισκευάζει αθλητικά παπούτσια;Σημειώση: Πάντα έχω όταν τα χρησιμοποιώ κομμένα νύχια. Οπότε αποκλείουμε την πιθανή για το προβλημα αυτό αιτία.
18 Απριλίου 2024 στις 09:45 #130627dpap147ΣυμμετέχωνΑκριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα με τα NB Elite 2 που έχω. Στα 500χλμ τρύπησε το δεξί παπούτσι στο μεγάλο δάχτυχλο. Ευτυχώς βρήκα έναν τσαγκάρη (Ζωγράφου, στην Κουσίδου απέναντι από τον Βασιλόπουλο) και μου έραψε ένα μαλακό δερματάκι από μέσα και είναι καλύτερο και από καινούργιο!!
18 Απριλίου 2024 στις 12:13 #130628OdysseasΣυμμετέχωνστα μαγαζια με ειδη ραπτικης εχει κατι αυτοκολλητα μπαλωματα για ρουχα με 1-2 ευρω. Και στο skroutz αν ψαξετε αυτοκόλητο μπαλωμα θα σας τα εμφανισει. Κοβεις ενα κομματακι το κολλας απο μεσα και εισαι οκ. Εγω συγκεκριμενα ειχα παρει ενα που ειναι απο πλαστικο, πολυ λεπτο και ειναι για αδιαβροχα
18 Απριλίου 2024 στις 21:31 #130629Chris RoseΣυμμετέχωνPeriklis το ίδιο παθαίνω και εγώ εκεί ακριβώς που το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού ακουμπάει στο παπούτσι. Τα adidas takumi sen 8 το έπαθαν στα 100 χλμ., τα new balance rebel 1 sat 400 χλμ., τα Adidas prime X έχουν 700 περίπου χλμ. και είναι πολύ κοντά στο να τρυπήσουν στο ίδιο σημείο.
20 Απριλίου 2024 στις 10:37 #130631PeriklisΣυμμετέχων20 Απριλίου 2024 στις 10:49 #130634PeriklisΣυμμετέχων@ChrisRose εγώ χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια τα Boston 7 & Boston 8 καθώς και το Pegasus Turbo 2 της nike. Τα boston έχουν από ενα 300άρι χλμ σιγουρα το κάθε ενα. Ενώ το pegasus γυρω στα 200 χλμ. Στα Boston εχουν γινει τρύπες τις οποίες ΕΡΑΨΑ μονος μου μετά απο ιδέα που πηρα απο κατι βιντεάκια στο youtube, αλλά δεν ξερω πόσο θα κρατήσουν. Το Nike εχει φθαρει απο μεσα, αν βαλεις το χερι και το πιασεις ειναι σαν ξηλωμένο αλλά μεχρι στιγμης από πάνω δεν φαίνεται τπτ. Δεν εχει φτασει η τρυπα μεχρι την επιφάνεια.
@Dpap147 αυτό που λες θα το κάνω καποια στιγμή. Θα πάω σε τσαγκάρη αν τα αυτοκολλητάκια που εχω παραγγείλει δεν κανουν δουλειά.
Ειναι κρίμα ρε γαμώτο να χαλάνε ετσι δεν ξερω αν φταιει η κλίση του δακτύλου του καθε ανθρώπου. Του πατέρα μου πχ τα παπούτσια χαλάνε στην εξωτερική μεριά του ποδιού στην κόψη εκεί που ειναι το κότσι στο μικρό δακτυλο.Αυτό το θέμα με προβλημάτιζε καιρό τώρα αλλά κορυφώθηκε οταν μου πήρε η γυναικα μου δωρο τα BOSTON 12 και μετά τον πρώτο ενθουσιασμό, οταν αρχισα να παρατηρώ τις λεπτομέρειες, ειδα οτι το σημείο εκείνο που ανοίγουν τρύπες, ειναι πολύ soft σαν κατασκευή. Αν ανοιγουν τρύπες στα άλλα που ηταν πιο στιβαρές ραφές, τότε σε αυτό θα κλάψω πιο γρήγορα!
Για αυτό και θα βρώ λύση πριν γινει το κακό. Να το προλάβω!
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν από Periklis.
22 Απριλίου 2024 στις 10:31 #130643OdysseasΣυμμετέχωνεγω ενα σαν και αυτο ειχα παρει απο ενα μαγαζι στην θεσσαλονικη 2 ευρω. το ειχε σε διαφορα χρωματα και πηρα ασπρο.
https://www.skroutz.gr/s/35876039/Prym-Mpaloma-Rouchon-Aytokollito-Naylon-Kitrino-10x18ek.html
απλα προσεξε γιατι καποια απο αυτα τα μπαλωματα δεν κολλανε μονα τους θελουν σιδερωμα και στα παπουτσια ειναι λιγο δυσκολο να το κανεις.
Τα συγκεριμενα δεν θελουν σιδερωμα, απλα τα κολλας.Αν πας σε μαγαζι με ειδη ραπτικης πιστευω θα βρεις ευκολα
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από Odysseas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.