Γνώσεις πωλητών

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ήμουν σε ένα κατάστημα Adidas και κοιτούσα το νέο DPR.
    Έρχεται ο πωλητής και μου λέει:
    -Αυτό είναι για τρέξιμο στην πόλη.
    -Δηλαδή;
    -Επειδή η σόλα είναι φαρδιά μπροστά (*όντως έχει πολύ μεγάλο footprint), μπορείτε να στρίβετε καλύτερα στις γωνίες, να αποφεύγετε πεζούς, εμπόδια κτλ. Είναι πιο σταθερό.

Προφανώς, του ανθρώπου αυτό του έχει πει η εταιρεία να λέει, δεν μπορεί να το έβγαλε απ’ το μυαλό του…

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Φοβερό όμως!!!!!!
    Να στηρίζεις την διαφημιστική καμπάνια ενός παπουτσιού λέγοντας πως στρίβει καλύτερα και αποφεύγει πεζούς….
    Μου έρχεται να κλάψω! Δεν μπορώ! Θέλω την μαμά μου!

Υ.Γ
    Βρήκε ο πωλητής άνθρωπο ( @echetlos ) να του αναλύσει τα περί παπουτσιών.
    χαχαχα

dimitrissss
    Συμμετέχων

Γενικά, ειδικά οι πωλητές στα καταστήματα των 2 μεγάλων λένε ότι τους έχουν πει να πουν και δεν απευθύνονται και σε τόσο “κολλημένο” κοινό όπως εμείς, για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη 😛
    Θυμάμαι τον πωλητή της Nike που μου απαγόρευε να τρέξω μαραθώνιο με Lunar Tempo. Άλλη φορά σε κατάστημα της Adidas μας παρέπεμψαν στον ειδικό του τρεξίματος, ο οποίος μάλλον είχε ένα μοναδικό στόχο. Να πουλήσει Ultra Boost. Ήθελα κάποια στιγμή να τον ρωτήσω με τι τρέχει ο ίδιος αλλά δε θα είχε και πολύ νόημα.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Γενικά, ειδικά…

Καταλαβαίνετε τι εκθέσεις έγραφα, ε;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Εγώ δεν έχω απαίτηση να γνωρίζουν τα παιδιά για όλα τα προιόντα, για κάθε άθλημα. Αλίμονο…
    Και φυσικά, εγώ την εταιρεία ήθελα να “δείξω” με το ποστ μου, όχι το παλικάρι, το οποίο κατά τ’ άλλα ήταν εξυπηρετικότατο.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Εννοείται. Και άλλη γνώμη να έχει ο πωλητής από προσωπική γνώση ή πείρα δε μπορεί να πάει κόντρα σε αυτό που θέλει η εταιρεία. Αν θέλει να πουλήσει η εταιρεία το παπούτσι για τρέξιμο στην πόλη αυτό θα κάνει και ο πωλητής. Από την άλλη σε εντελώς ειδικά καταστήματα τυχαίνει ο πωλητής να είναι και πολύ καλός δρομέας αλλά να προσπαθεί να πείσει τον πελάτη ότι αυτό που κάνει σε αυτόν κάνει και στους άλλους.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Σωστά, Δημήτρη!

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.