@stratus Οπως τα λες ειναι Χριστο, μετα το 255 με πηρε ο διαολος. Ειχε βγει σχετικα ευκολα με τις μαλλον για τα δεδομενα αργες προπονησεις που εκανα εκεινη τη περιοδο. Με το που αλλαξα μοντελο και μπηκα στις εντασεις αρχισαν τα απανωτα προβληματα. Με τον αχιλλειο ομως νομιζω πως εχω σταθει παρα πολυ ατυχος. Δεν ειχα καμια ουτε την ελαχιστη ενοχληση, σταματησα στα 200 μετρα με το που την ενιωσα την ενοχληση, ακολουθησα κατα γραμμα ολα τα πρωτοκολλα αποκαταστασης και να μαι μετα απο 18 μηνες στο σημειο μηδεν.
Εσυ μαθαινω πας για alt+ctr+del στο νευρο…, μαλλον στη πριζα σε βλεπω να μπαινεις και να τρως γερο ηλεκτροσοκ…., ελπιζω να σου βγει, ο Νικ μου ειπε πως ο γιατρος σου υποσχεται θαυματα και ταχιστη αποκατασταση. Το ευχομαι.
Λογικα τις πατεριτσες θα τις ξαναχρειαστω, ελπιζω συντομα αν καταφερω να κατεβω στο αμεσο μελλον Ελλαδα. Οπως μου ειπε και ο flying doctor, η επεμβαση που εγινε ηταν η ενδεδειγμενη, εγινε σωστα και μαλιστα η ολη μετεγχειριτικη εικονα ειναι πολυ καλη. Τωρα αυτο που θα γινει ειναι ανοιγμα τοπικο, χωρις ολικη ναρκωση, απο την εξωτερικη πλευρα του ποδιου.