Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Παπούτσια για μαραθωνιο

Παπούτσια για μαραθωνιο

Τοποθέτηση ετικέτας: ,

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ιωάννης Στούκας
    Συμμετέχων

Καλησπέρα, χρειάζομαι μια γνωμη-συμβουλη. Πρόσφατα έτρεξα στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας με χρόνο 2:12 και έχω ψηθεί πολύ για τον μαραθώνιο της Αθήνας όποτε θέλω να έχω τα κατάλληλα όπλα για τις κατάλληλες προπονήσεις. Αυτή τη στιγμή έχω τα novablast 5 και κοιτάω για 2ο παπούτσι.
    Μια σκέψη μου είναι να πάρω τα endorphin speed 4 και να τα έχω για tempo intervals, και τα nova για long, easy.
    Άλλη σκέψη είναι να πάρω τα endorphin pro.
    Κοιτάω και άλλες εναλλακτικές αλλά δεν ξέρω.
    Επίσης σκέφτομαι και να μην πάρω τίποτα αλλά νομίζω χρειάζομαι τουλάχιστον άλλο ενα.
    Οι χρόνοι μου είναι στα 5:30-6:00, πριν κάμποσο καιρό έπεφτα κάτω από 4:30-5:00, είμαι κοντά 90 κιλά και 1.88 ύψος.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@johnnyst Με δεδομένο ότι σταδιακά θα πέσουν οι ρυθμοί σου και όντως θα θες κάτι πιο σβέλτο από το ΝΒ5, θα μπορούσες να δεις ένα up tempo trainer.
    Το Evo SL είναι σίγουρα μία επιλογή, όπως και το Rebel v5.

Ιωάννης Στούκας
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ για την απάντηση. Για τις άλλες 2 εναλλακτικές μου λες όχι; Πιστεύεις πως είναι καλύτερα να δω το Evo SL?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@johnnyst Δεν βρίσκω τον λόγο για πλάκα σε αυτούς τους ρυθμούς. Το βλέπεις αργότερα.
    Ξέχασα να αναφέρω το Megablast, πολύ safe και για τα κιλά σου. Ακριβό ωστόσο.

Ιωάννης Στούκας
    Συμμετέχων

Το endorphin speed 4 δεν είναι εφάμιλλο του Evo SL? Ευχαριστώ για τις συμβουλες

mikeb
    Συμμετέχων

Καλησπέρα @johnnyst. Μιας και αναφέρεις τα endorphin speed και pro έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα και το endorphin Azura απο τη Saucony το οποίο έχει αρκετά καλές κριτικές. Πιο γεμάτη σόλα από το speed και χωρίς πλάκα το οποίο τους ρυθμούς που θέλεις να καλύψεις τους έχει θεωρώ και είναι και πιο σταθερό απο το Evo SL αλλά όχι τόσο fun. Αν το βρεις δοκίμασε το.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.