Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / προπόνηση με περιοριστικά μέτρα.

προπόνηση με περιοριστικά μέτρα.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #116863
    koug
    Συμμετέχων

    γειά σε όλη τη παρέα, μπορούμε να τρέχουμε έξω από την οικία μας μόνο η μπορούμε με το αμάξι κάπου σχετικά κοντά τα επιλέξουμε διαδρομή? Άραγε πάνω από 10 χλμ προπόνηση είναι υπερβολή πλέον η όχι..

    #116865
    Periklis
    Συμμετέχων

    Eίναι καθαρά στην κρίση του αστυνομικού που θα σε ελέγξει. Παιζει ρολο η ευελιξία που μπορει να δειξει αν πχ σε πετύχει να τρέχεις πολύ μακριά από την οικία σου ωρες βραδινες η ωρες που η κινητικότητα λόγω εργασιακών ωραρίων κτλ ειναι μεγαλύτερη. Μπορει καποιος να στη πει αλλα ως εκεί.
    Οχι ομως να παρεις το αμάξι και να πας πχ στο βουνο να τρεξεις. Εκει αν σε ελεγξουν θα εχεις θεμα.

    #116866
    aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

    @koug η ίδια η φόρμα γράφει στο Β6 “μετακίνηση κοντά στην κατοικία μου για ατομική σωματική άσκηση”, δεν γράφει “μετάβαση” (όπως τις άλλες περιπτώσεις Β1 Β2 Β3 Β5), για να πεις οτι “πήρα και το αυτοκίνητο για να αθληθώ κάπου αλλού”. Αρα πάς και τρέχεις κάπου κοντά στο σπίτι σου.


    @periklis1987
    Φίλε μου δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη ούτε για την ώρα, ούτε για την κινητικότητα, και όντως αν πάς στο βουνό το έχεις φάει το πρόστιμο.

    Η μόνη “γκρίζα ζώνη” είναι η απόσταση και η διάρκεια. Οι Γάλλοι αυτό το έχουν ποσοτικοποιήσει στο 1-2km απόσταση από το σπίτι και μέχρι 60 λεπτά άσκησης. Φαντάζομαι αν αρχίσουμε και εμείς (οι δρομείς) τις “τρολιές” (π.χ. πήγα για LR από την μια άκρη της Αθήνας στην άλλη), θα αναγκαστούν να το ποσοτικοποιήσουν και σε εμάς.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.