ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 391 έως 405 (από 410 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ioannis Kerasiotis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα στα Intersport σε online αγορές υπάρχει πρόμο code RUN20 με έκπτωση 20% σε παπούτσια για τρέξιμο.

Συγκεκριμένα εγώ πήρα τα Asics Superblast 2 με έκπτωση στα 179.99.

Επίσης, έχει εξυπηρέτηση με BOXNOW και Klarna

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 1 μήνα πριν από Ioannis Kerasiotis.
    Alkis
    Συμμετέχων

Το 365rider έχει τα Mizouno Neo vista στα 130 ευρώ,με μια επιπλέον έκπτωση+τα μεταφορικά.
    Εγώ προσωπικά τα παραγγείλα και ανυπομονώ να τα τρέξω και να γράψω εντυπώσεις!

George Provo
    Συμμετέχων

Καλημέρα, σκεφτόμουν και εγώ για γρήγορο προπονητικό το neo vista και με έψησε ο @Alkis, ειδικά για την τιμή στο 365rider. Να ρωτήσω όμως επειδή συνήθως φοράω Νο46 ή 11.5 (κυρίως saucony φοράω, μόνο στο Boston κατέβηκα στο 45 1/3.). Πάω στο 45 (που δίνει η εταιρεία τα 29.5 εκ) ή παίζει να θέλω και 44.5 γιατί απο ότι κατάλαβα έχει άνετη γραμμή?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πας στα cm που φοράς κανονικά.

George Provo
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ Νίκο!!

Fanis
    Συμμετέχων

@georgeprovo μήπως να τα δοκίμαζες πριν κάνεις παραγγελία?
    Εγώ συνήθως φοράω 31cm,αλλά στα neo Vista που πήρα θα προτιμούσα λίγο μικρότερο

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος πριν από Fanis.
    George Provo
    Συμμετέχων

@fanis Χθες πήγα και δοκίμασα το 45 (που αντιστοιχεί στα 29,5 εκ. που είμαι συνήθως) και μου ήταν καλό έως αρκετά άνετο. Δυστυχώς δεν είχαν το 44.5. Θα ξαναπάω σήμερα στο μαγαζί της mizuno, μήπως και το έχει εκεί. Ευχαριστώ!

Fanis
    Συμμετέχων

@georgeprovo η γνώμη μου είναι να το δοκιμάσεις και το 44.5

nikko
    Συμμετέχων

To Aboutyou.gr τρέχει μια προσφορά σήμερα.
    Με αποστολή του μηνύματος FOMO στο WhatsApp του Aboutyou, σου στέλνουν ενα κωδικό για έκπτωση έως 50%.
    Εμένα μου έτυχε 40%. Η έκπτωση αυτή ισχύει και στα ήδη εκπτωτικά.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι τα Evo SL (άσπρο και μαύρο) καταλήγουν στα 77,40€. Τα άλλα χρώματα λίγο ακριβότερα.
    Έχει κάποια Nike (ZoomFly 6), NB, πολλά Hoka κτλ που ίσως ενδιαφέρουν.
    aboutyou.gr

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 6 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από nikko.
    Stavros
    Συμμετέχων

Συγγνώμη για την ερώτηση σε αυτό το θέμα αλλά καθώς είναι καλή η προσφορά του aboutyou μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ποιο νούμερο να πάρω στα Adidas Evo sl;στις άλλες εταιρίες που αγοράζω με εκατοστά είμαι στα 27 cm,συνήθως είναι 42.5 ευρωπαϊκό νούμερο

dpap147
    Συμμετέχων

@stavroa Όπως αναφέρει και η σχετική παρουσίαση του μοντέλου που βρίσκεται αναρτημένη στις αξιολογήσεις πάς στο κανονικό σου νούμερο. Άν θυμάμαι καλά το evo δεν βγαίνει σε μισά νούμερα αλλά σε 2/3. Άρα πάς στο 42 και 2/3. Σε κάθε περίπτωση η πιο ασφαλής μέθοδος είναι να το δοκιμάσεις πρώτα σε ένα κατάστημα.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 6 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από Nikos Pilikas.
    big-blue
    Συμμετέχων

Σχετικά με το EVO SL
    Εγώ είμαι 42,5 σε nike κτλ και πήρα το 42 & 2/3. Είναι 27,0 cm japan, 9,0US, 8,5UK.
    Τώρα αν είναι για μαραθώνιο και φοράς χοντρή κάλτσα, ίσως θα έλεγα για μισό νούμερο μεγαλύτερο και αυτό με δοκιμή, μήπως είναι πολύ μεγάλο.
    Πάντως και δίωρο που έτρεξα, με κανονική κάλτσα, δεν είχα κανένα πρόβλημα.
    Θα σου πω μετά τον ΑΜΑ αν χάσω κανά νύχι:)

Stelios
    Συμμετέχων

Το china κοιταζουμε σε cm πάντα παιδια.
    Όταν το ποδι μας είναι πχ 27 cm , αν πας με το Japan δε θα μπαίνεις μέσα. Το 27 στο china είναι 44 πχ.
    Εγω ειμαι 28 cm παντου, όποτε 44 2/3 σε Evo.

big-blue
    Συμμετέχων

Όχι, το Japan βλέπουμε.
    Admin μπορείτε να μας το επιβεβαιώσετε;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δεν γράφει απλά cm;
    Anyway, επιλέξτε βάσει US και είστε πάντα μέσα. Είτε αφορά εταιρείες που στο EU πάνε με /3 (Adidas, Hoka), είτε εταιρείες που στο EU είναι μισό κάτω (Puma, Reebok).

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 391 έως 405 (από 410 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.