Φλασκί για τζελάκια

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 1 έως 10 (από 10 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Δεν ξερω αν γνωριζετε αυτό το φλασκι , εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ, ειδικα στο βουνο που δεν πρεπει να πεταμε κατω τα χαρτια απο τα τζελακια κ τα κουβαλαμε πανω μας μεχρι τον επομενο σταθμο με ο,τι αυτο συνεπαγεται, λερωμα χεριων, σακιδιου, αλλων πραγματων κλπ. Αλλα κ γενικοτερα θεωρω οτι ειναι μεγαλη ευκολια να εχεις μεχρι 5 τζελακια ολα σε ενα φλασκι, ακομη κ την ωρα που τρεχεις γρηγορα δε χανεις χρονο να τα ανοιξεις, απλα γυρνας το καπακι λιγο και πινεις οσο θες. Υπαρχουν ενδειξεις που σου λενε ποσα καταναλωνεις. Εγω που χρησιμοποιω high 5 κ ειναι πιο υδαρη εχω φτιαξει τις δικες μου μετρησεις ετσι ξερω παντα ποσα εχω καταναλωσει.

Elda
    Συμμετέχων

Στο λινκ που εβαλα πιο πανω φαινεται εξαντλημενο αλλα μπορειτε να το βρειτε αλλου πχ x-treme stores η να βρειτε αλλες μαρκες που κανουν την ιδια δουλεια.

Kostakos
    Συμμετέχων

Elda καλημέρα
    Πώς γίνεται να μπει μέσα στο δοχείο ενα τζελ ;
    Μου φαίνεται περίεργο
    Δεν κοροιδεύω απλά εγώ χρησιμοποιώ τα Maurten που είναι , για εμένα δηλαδή, αρκετά πηχτό σκεύασμα και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα γίνει και μάλιστα να ξέρεις κατά το τρέξιμο πόσο θα πιείς.

Elda
    Συμμετέχων

Κοίτα, όπως έγραψα πιο πάνω εγώ χρησιμοποιώ τα high 5 που είναι τα πιο υδαρη απ’ όλα κ μπαίνουν πανευκολα μέσα στο φλασκί. Κόβω μια ακρουλα από το τζελ κ το ρίχνω μέσα. Το ιδανικό είναι να το κρατάει κάποιος άλλος ώστε να χρησιμοποιείς κα τα δύο χέρια να το αδειάσεις όλο πιέζοντας, όπως την οδοντόπαστα. Δεδομενου ότι το συγκεκριμένο φλασκί είναι της gu που έχει αρκετά πηκτα τζελακια αλλά και του ότι κ η maurten έχει φτιάξει τέτοιο φλασκί, σίγουρα μπορούν να μπουν κ αυτά τα τζελακια κι ας είναι πιο πηκτα. Αν το κρατήσεις το φλασκί όρθιο φαίνεται καθαρά πόσο έχεις καταναλώσει, όπως είπα υπάρχουν ενδείξεις πάνω, καλά μπορείς να βάλεις κ τις δικές σου αν βάζεις αλλα τζελακια.

Elda
    Συμμετέχων

Στο 2:50 φαινεται πώς το αδειάζει στο φλασκί.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πάρα πολύ με εκνεύρισε από το 4:00 και μετά ο τύπος…

Elda
    Συμμετέχων

Χαχα @Echetlos εσυ φτιας που εκατσες και το ειδες ολο! Εγω κανοντας FF εψαξα μονο το σημειο που το αδειαζει, δεν ειδα τιποτα απο εκει και περα!

Stavros
    Συμμετέχων

Φυσικά για πιο οικονομικό υπάρχει και αντίστοιχο στα 150 ml στο temu ~2.5€

Kostakos
    Συμμετέχων

Μήπως ήθελε να πει ο ποιητής ότι μόνο άμα το κάνεις με τα δόντια αριστερόστροφά θα το καταφέρεις και θα τερματίσεις ;
    όλοι οι άλλοι που θα κάνετε το δικό σας θα παθετε κακό!!!!
    χαχαχαχαχαχα
    γειά σου ρε Νικόλα

aroulio
    Συμμετέχων

Λακωνικός ο τύπος…

Πάντως καλή η ιδέα.

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 1 έως 10 (από 10 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.