Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 3ος Λαϊκός Αγώνας Περιστερίου

3ος Λαϊκός Αγώνας Περιστερίου

• Αυτό το θέμα έχει 3 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη mashine.
Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    lenin67
    Συμμετέχων

Αύριο στις 10 το πρωί, στην Πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο), τρέχουμε τα 10 km, όπως και πέρυσι.
    Μια αξιέπαινη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2013, χωρίς αντίτιμο συμμετοχής και με ιδιαίτερη σημασία για μένα, μια και ήταν ο πρώτος αγώνας μου. Μιά βδομάδα πριν τον ΚΜΑ, πολλοί επιλέγουν να τρέξουν σαν προπόνηση για τον μεγάλο αγώνα της ερχόμενης Κυριακής. Καλό αγώνα να έχουμε!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Έχω κι εγώ ακούσει τα καλύτερα για την συγκεκριμένη διοργάνωση, καλόν αγώνα παίδες!

lenin67
    Συμμετέχων

Όμορφος αγώνας, με λιακάδα, αρκετό κόσμο και απόλυτα ασφαλή και όμορφη διαδρομή. Στα θετικά του αγώνα η συμμετοχή εθελοντών και κατοίκων, καθώς και η διαδρομή, που δεν είναι 2 γύροι όπως συνήθως στους αγώνες των Δήμων και έχει τις ανηφορούλες της. Στον τερματισμό, χάρτινη σακουλίτσα (οικολογική συνείδηση ο Δήμος) με μπανάνα, νεράκι και μετάλιο. Καθόλου άσχημα, για δωρεάν αγώνα… Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξανατρέξουμε…

mashine
    Συμμετέχων

Σίγουρα για δωρεάν αγώνα μια χαρά με άφθονα νερά και μπανάνες στον τερματισμό.Σίγουρα δεν είναι όμορφη διαδρομή,το ασφαλής παίζει,και οι λακούβες και το κακό οδόστρωμα παραμονεύουν..(παθών)

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.