Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 6os ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ

6os ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Kαλημέρα και καλη εβδομάδα

Ετρέξε κανενας φίλος τον αγωνα ειτε 5 ειτε 13,50 να ανταλάξουμε απόψεις?

Sokrates Sokratis
    Συμμετέχων

Καλημέρα, ναι τον έτρεξα και ήταν μια χαρά η διαδρομή, αν εξαιράσουμε την ζέστη ήταν ένα υπέροχο weekend, κατά τα άλλα και μια διαδρομή με όμορφες εικόνες. Στο 13,5 ήμουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Κάτω από άλλες συνθήκες… Να μην είχα πλακώσει τις μπύρες το μεσημέρι να μην είχε ζέστη θα έκανα καλυτερο χρόνο από τα 34 που έκανα στο 5 αρι… Σταμάτησα για.να βγάζω φωτογράφιες..κ το θεϊκό μετά τον τέρματισμο καπάκι. Βουτιά.

Sokrates Sokratis
    Συμμετέχων

Χαχαχαχαχα όχι η αλήθεια είναι ότι δεν ήπια μπύρες το μεσημέρι αλλά όλη την ημέρα με την ταλαιπωρία του πήγαινε-έλα μετρό, τρένο, δελφίνι περπάτημα με σακίδιο αρκετή ώρα και μετά λιώσιμο παραλία κολύμπι και παιχνίδια με την κόρη εεε και εγώ ευχαρηστημένος είμαι με το 1:27 στα 13,5χλμ, και η αλήθεια επίσης είναι ότι πως να αντισταθείς να τραβήξεις και 2-3 φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα που είχε η επιστροφή!!! Ωραίο το Αγκίστρι και γενικά αρκετά ικανοποιητική η όλη διοργάνωση! Μετά τον τερματισμό, δεν έκανα βουτιά γιατί με περίμεναν οι συνοδοί μου για βολτούλα και φαγητό οπότε έφυγα σφεντόνα για το δωμάτιο ντουζάκι και πάλι έξω! Άντε και του χρόνου Αγκίστρι!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Καλημέρα έχω πάει πολλές φορές αγκίστρι. Κ εγώ με την οικογένεια είχα κατέβει τώρα κ έλιωσαν σε παραλία…
    Είχα πει για την τρέλα να ανέβω από τα 5 σε 13 κ όσο βγει κ αν βγει.. Αλλά δεν ηθελε η παρέα να ακολουθήσει λίγο η μεγάλη κόρη Που θα έκανε παράπονα που θα αργούσσ με τελειώσω.. Εκεί 1ωρα κ 30 με 40 λεπτά με κόβω να το έκανα.
    Του χρόνου να είμαστε καλά να πάμε στα 13
    Κ. Μια συμβουλή γιατι άκουσα για δελφίνι.με το που βγει η προκυρηξη κλείσε δωμάτιο γιατί μετα βαράνε κ επέλεξε καράβι που δένει δε σκάλα..

Sokrates Sokratis
    Συμμετέχων

Μια χαρά ήταν το δωμάτιο δεν μπορώ να πώ πολύ καλό κι από τιμή και από “ποιότητα”, για το δελφίνι δεν ήξερα την διαφορά που δένει το ένα και που το άλλο, αλλά η απόσταση είναι τόσο μικρή (2-2,5χλμ) από το ένα λιμάνι στο άλλο που άνετα και με τους 30+ βασθμούς βγαίνει περπατώντας. Επιλέξαμε το δελφίνι γιατί η κόρη μου προτίμησε τα 50 λεπτά ταξιδιού από τις 2 ώρες που έδινε το καράβι…. ανυπόμονα παιδιά! Δεν πειράζει όλα καλά! Το 13αρι είχε πολύ πιο όμορφες εικόνες πάντως στην διαδρομή, του χρόνου επέλεξέ το!

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.