ASICS gt 2000 13

Επισκόπηση 13 δημοσιεύσεων - 1 έως 13 (από 13 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Demetris Savvopoulos
    Συμμετέχων

Έχει κάποιος δοκιμάσει το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται σκληρό στη μεσαία σόλα. Επίσης δεν έχει καθόλου επιστροφή και αισθάνομαι ότι καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσω τον ρυθμό μου. Γνωρίζω ότι παρέχει μία ελαφρά υποστήριξη γι’αυτο και η σκληρότητα αλλά αυτό δεν σε βοηθάει να αναπτύξεις ταχύτητα.Να σημειώσω ότι κάνω συνήθως 30-35 χιλιόμετρα με μέσο ρυθμο κάτω των 4:30 συνήθως.Το κακό είναι ότι έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν μπορούν να επιστραφούν.

• Το θέμα τροποποιήθηκε 1 μήνα, 2 εβδομάδες πριν από τον/ην Demetris Savvopoulos.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@demetris_savvopoulos Κανονικά δεν θα έπρεπε, Δημήτρη. Ο FF Blast+ είναι μαλακός και ελαστικός αφρός, εκτός αν εδώ έχει μία άλλη ρύθμιση για να δίνει την σταθερότητα της κατηγορίας του. Αν και μπορεί την ζημιά να την κάνει το πολύ λάστιχο από κάτω. Και πάλι όμως, δεν είναι παπούτσι για να δουλεύεις σε αυτούς τους ρυθμούς.

Demetris Savvopoulos
    Συμμετέχων

Ναι είναι παπούτσι stability.Να σημειώσω ότι τόσο καιρό χρησιμοποιώ εξατομικευμένα πέλματα για υπερπρηνισμο από πελματογραφημα το οποίο κάνω κάθε χρόνο και ήμουν σταθερός χρήστης Pegasus. Είπα κάποια στιγμή όμως να σταματήσω να τους χρησιμοποιώ και να πάρω παπούτσι υποστήριξης. Αλλά πλέον θα πάω σε κάτι ουδέτερο. Ποιό θα μου προτείνες για αυτούς τούς ρυθμούς;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@demetris_savvopoulos SL2, Rebel 4, Mach 6.

Demetris Savvopoulos
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσον αφορά τα sl2 φαντάζομαι εννοείς τα adizero SL2 γιατί πρέπει να υπηρχε και το απλό. Εκτός από αυτά που ανέφερες για τα saucony ride 17 η endorphin speed(που είναι πιο ακριβά) και τα novablast τι γνώμη έχεις για αυτούς τούς ρυθμούς πάντα;

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 μήνα, 2 εβδομάδες πριν από Demetris Savvopoulos.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Για όλα υπάρχουν reviews στο site. Εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους και τα τρία. Ξέχνα τα Novablast και Ride.
    Συνοπτικά, τα Speed είναι ας πούμε η εκδοχή των μοντέλων που σου έγραψα στο προηγούμενο ποστ, αλλά με πλαστική πλάκα.

*ένα SL2 υπάρχει.

Demetris Savvopoulos
    Συμμετέχων

Μάλλον θα καταλήξω στο hoka mach 6 καθώς το sl2 αν και γρήγορο διαβάζω ότι δεν έχει καθόλου στοιχεία υποστήριξης σε αντίθεση με το hoka που είναι πιο σταθερό. Το θέμα είναι αν αντέχουν στις μεγάλες αποστάσεις που κάνω (30-35 χιλιόμετρα).

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 μήνα, 2 εβδομάδες πριν από Demetris Savvopoulos.
    Demetris Savvopoulos
    Συμμετέχων

το sl2 το δοκίμασα σε κατάστημα. Εχει πολύ στενή εφαρμογή και δεν ξέρω αν ενδείκνυται σε αποστάσεις που πλησιάζουν τον μαραθώνιο αν και είναι γρήγορο. το boston 12 πιστεύεις θα κάνει για τους ρυθμούς μου σε μεγάλες αποστάσεις;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@demetris_savvopoulos Ναι, μια χαρά ειναι το B12. Απλά έχει περίεργη εφαρμογή, θέλει δοκιμή.

Demetris Savvopoulos
    Συμμετέχων

με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν σφίγγει καλά στην φτέρνα. Επειδή έχει ράβδους άνθρακα πιστεύεις ότι γυμνάζει λιγότερο το πόδι γιατί έχω διαβάσει ότι κυρίως αυτά με τις πλάκες (είτε πλαστικές είτε άνθρακα) σε βοηθούν πολύ και ασκούνται λιγότερο τα πόδια;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@demetris_savvopoulos Σίγουρα ένα παπούτσι με ευκαμψία μπροστά απαιτεί περισσότερη δουλειά από το πέλμα και την ποδοκνημική. Ωστόσο, το Β12 δεν είναι άκαμπτο σε αργούς ρυθμούς, απλά σφίγγει λίγο και σε βοηθάει όταν ανεβάσεις.

George Provo
    Συμμετέχων

Φίλε Δημήτρη καλημέρα. Καταρχήν για την εφαρμογή ο Νίκος έχει δίκιο. Δοκίμασέ το πρώτα. Εγώ έχω σχετικά φαρδύ πόδι και φοράω 46 σχεδόν σε όλα τα δρομικά αλλά στο Β12 κατέβηκα στο 45 1/3 και είναι άνετο. (Το SL απλά το δοκίμασα και πήγα αμέσως στο 46 2/3, μου φάνηκε πολύ σφιχτό το 46). Επανέρχομαι στο Β12 και όσον αφορά το κλείδωμα του αστραγάλου, θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι προσωπικά το ήθελα ένα κλικ πιο σφιχτό (για το δικό μου πόδι, τα Saucony είναι εξαιρετικά σε αυτόν τον τομέα). Βέβαια στην προπόνηση δε μπορώ να πω ότι αυτό το ένιωσα ιδιαίτερα, δε με ενόχλησε.
    Όσον αφορά τους ρυθμούς είναι εξαιρετικό για LRs και tempo, κάτω από 5’00 (προσωπικά το έχω δοκιμάσει σε LR 4’50-5’15 και tempo 4’25-4’40). Κλειδώνεις σε ένα ρυθμό και βγαίνει άνετα η προπόνηση. Το φόρεσα και σε πρόσφατο ημί με ρυθμό 4’20 και ήταν πολύ καλό. Στα πιο αργά (πχ 5’30 -5’40) όπως επίσης είπε ο Νίκος, σα να σκληραίνει-σφίγγει και εγώ ένιωσα κάπως άβολα. Αυτά!

Demetris Savvopoulos
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ παιδιά. Θα δοκιμάσω σε κατάστημα το 46.5 αφού φοράω 47 και μάλλον θα το παραγγείλω από skroutz.

Επισκόπηση 13 δημοσιεύσεων - 1 έως 13 (από 13 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.