Berlin Marathon 2022

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 16 έως 19 (από 19 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stelfior
    Συμμετέχων

Ευχαριστω πολύ για την απαντηση! Απ’οτι ειδα υπαρχει μονο ενα πρακτορειο; (δεν ξερω αν μπορουμε να γραφουμε ονοματα μην θεωρηθει διαφημιση).
    Επισης το Ιουνιος μπορω να το κανω και χειροτερο: Μενω Κρητη και ολο το καλακαιρι εχουμε συνθηκες Αφρικης, ρωτηστε και αυτους που τρεξανε τον μαραθωνιο στα Χανια φετος πως περασαμε!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Φυσικά και μπορείς να αναφέρεις όνομα. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το ζήτημα και δεν γνωρίζω.
    Σχετικά με τους μήνες προετοιμασίας, αντιλαμβάνομαι τι λες. Όσο συνηθισμένος και να ‘σαι όμως, είναι μακράν βολικότερο να επιλέξεις π.χ. την Βαλένθια (κορυφαία διοργάνωση κι ας μην είναι major) και ν’ αρχίσεις προπονήσεις Σεπτέμβριο. Όσο ζεστό κι αν είναι το φθινόπωρο, οι Οκτώβριος – Νοέμβριος δεν θα είναι σαν Ιούλιο – Αύγουστο.

Alkis
    Συμμετέχων

stelfior
    Νομίζω ότι το πρακτορείο είναι η μοναδική σου επιλογή, εκτός αν έχεις χρόνο κάτω από 2,45 όπου σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει η εγγραφή χωρίς κλήρωση.
    Από προσωπική εμπειρία μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι η συμμετοχή μέσο του πρακτορείου (ένα είναι νομίζω στην Ελλάδα)είναι εγγυημένη και η εμπειρία μοναδική.
    Αν το αποφασίσεις εύχομαι καλή επιτυχία!

stelfior
    Συμμετέχων

Alkis και Echetlos ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Δεν ειμαι τοσο δυνατος ωστε να γραφτω χωρις κληρωση, οποτε οπως καταλαβαινω το πρακτορειο ειναι μονοδρομος για μενα. Ευχαριστω πολυ και παλι!

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 16 έως 19 (από 19 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.