- Αυτό το θέμα έχει 24 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη
YannisV.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
12 Απριλίου 2016 στις 17:47 #5147
sigi
ΣυμμετέχωνΜου έχει καρφωθεί εδώ και καιρό το συγκεκριμένο παπούτσι!!
έχετε άποψη???
Νικόλα??12 Απριλίου 2016 στις 20:26 #5153Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΓεια σου Γιώργο!
Είναι πολύ καλό παπούτσι και για πολλά πράαγματα.
Με τι τρέχεις τώρα;13 Απριλίου 2016 στις 11:04 #5189sigi
ΣυμμετέχωνΚαλημερα Νικο..
Τρεχω με saucony kinvara 6 και τα Boston boost13 Απριλίου 2016 στις 11:26 #5191Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΚαλημέρα Γιώργο,
Ίσως σου φανεί λίγο πιο “μπόλικο” το Launch.
Θα σου πρότεινα το Zante.13 Απριλίου 2016 στις 11:45 #5192sigi
ΣυμμετέχωνΝικολα να σου πω την αληθεια το launch μου αρεσει παρα πολυ σαν σχεδιο+χρωμα απιστευτο το κοκκινο!!!
Δοκιμασα στο outrun το Zante και μου φανηκε οχι τοσο ανετο μπροστα καθως το ετρεξα στον διαδρομο..
Μπολικο γιατι??
Βεβαια θα μου πεις θ’ αγορασεις παπουτσι μονο και μονο απο την εμφανιση και δικιο θα εχεις αλλα αυτο ειναι κ@υλα!!!!!13 Απριλίου 2016 στις 12:34 #5195Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΜπόλικο σε σχέση με Kinvara και Boston, όχι αντικειμενικά.
Το Zante έχει πολύ πιο άνετο toe box από το adidas και ένα τικ από K6 και Κ7. Και πολύ stretchy υλικό.22 Απριλίου 2016 στις 10:26 #5824Puni Van Webergman
Συμμετέχωνeee, να ρωτησω κατι μιας και αναφερθηκατε ηδη στα kinvara? εισαι ευχαριστημένος? εγω είχα παρει τα 3 βεβαια! Ηταν το πρωτο μου light παπουτσι και οταν τα πρωτοφόρεσα ένιωσα τρεισευτυχισμένη! τα προγραμματα φευγανε αερας (στο 4,50 χαχαχαα!!). Αν και νομιζω ηταν ψυχολογικο επειδη φοραω ελαφρυ παπουτσι! Πάραυτα χάλασαν σε δυο μήνες! μου πιανοταν η πελματιαια και τα γονατα μου καρφια στο τσιμεντο! Για να είμαστε δίκαιοι, τρεχω τσιμέντο, ΑΛΛΑ σε σχέση με άλλα παπουτσια, τα kinvara ηταν αυτα με τα οποία ένιωθα λιγότερο προστατευμένη. Μπήκανε στην ακρη μετα απο λίγο καιρο! Θέλω να παρω αλλο ένα ελαφρυ παπουτσακι κάπου μετά το καλοκαίρι, προτέινετε κατι καλο?
(παρένθεση, επειδή εγώ μπορεί να είμαι και παράξενη, άλλο ένα ατόμο που ξέρω, έτρεχε με Kinvara και Boston και ήταν πολύ ευχαριστημένο! μπορεί να φταιει η κατανομή και το πάτημα – 1.78 και 56 κιλά ενώ εγώ 1.60 και 55 κιλα)
22 Απριλίου 2016 στις 11:18 #5828Nikos Pilikas
Συντονιστής@punivanwebergman @Πάνυ καλημέρα,
Ξαναδές τα Kinvara. Τα 5 και 6 έχουν αλλάξει σε σχέση με τα 3 (και 4).
Παρόλο που το βάρος είναι το ίδιο, είναι αρκετά πιο απορροφητικά και μαλακά. Πιο “προπονητικά”, ας πούμε.
Επίσης, έχουν περισσότερο carbon λάστιχο από κάτω άρα και πιο ανθεκτικά.
Αν θες χώρο στα δάχτυλα, πας στο 5. Αν θες πιο σφιχτή γραμμή, στο 6.
Αυτά…22 Απριλίου 2016 στις 11:42 #5830Puni Van Webergman
Συμμετέχων😀 ωραια! ευχαριστω!
22 Απριλίου 2016 στις 12:10 #5835sigi
ΣυμμετέχωνΚαλημερα και απο εμενα!!
Οπως στα ειπε ο Νικος πιο πανω..εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο το συγκεκριμενο παπουτσι ελαφρυ και ανετο και ευελικτο παροτι το παχος του..
Πολυ καλη επιλογη Πανυ δοκιμασε το!!!22 Απριλίου 2016 στις 12:38 #5844spy
Συμμετέχων…@echetlos: Νικο εχω τα launch 1 και 2 … και ψαχνω για ελαφρυ σχετικα παπουτσι με καλη αποροφητικοτητα κραδασμων, σταθερο … και που να συγχωρει, οσο το δυνατον, τυχον λαθη απο τη κακη σταση σωματος στα πολλα-πολλα …πολλα χλμ! Η ευκολη λυση και προφανη για μενα ειναι τα launch 3 …ωστοσο αν σου ειναι ευκολο θα ηθελα σε παρακαλω πολυ να μου προτεινεις και κατι εναλλακτικο…!
22 Απριλίου 2016 στις 13:00 #5846Nikos Pilikas
Συντονιστής@spyrkotz Σπύρο, κατ’ εμέ, στην κορυφή κάθονται τα Zante και Boston.
Ένα κλικ πιο προπονητικό το ΝΒ, λίγο πιο αγωνιστικό το Adidas.
Αν θυμάμαι καλά, έτρεχες με PureCadence και Kinvara. Είναι πιο κοντά σε αυτά το Zante.22 Απριλίου 2016 στις 13:08 #5847spy
Συμμετέχων…Νικο ευχαριστω!Θα δοκιμασω τα zante, αφου τα boston τα εχω … και δε μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν … ισως προκατειλημενος κι απο τις αποψεις του Νικου που ειχε το καταστημα στη Καλλιθεα!
22 Απριλίου 2016 στις 13:41 #5855Puni Van Webergman
Συμμετέχων@spy Γενικώς τα adidas σου κάθονται καλά?
Παιδια, να σας πω ότι πήρα πέρσι το ΝΒ 790v3 και είναι αφρός! Για πολλά χιλιόμετρα και προετοιμασία είναι φοβερα, σταματησαν να με ενοχλουν και τα γόνατα! Αλλά είναι για να σε βγάλουν μια προετοιμασία, όχι παραπάνω. “Κάθονται” ύστερα.
Επίσης έχω δοκιμάσει τα brooks ghost 6+7. Απολύτως ικανοποιημένη για τον όγκο προπόνησης που είχα τότε, συν του ότι εχει κάποια στήριξη στην καμαρα, αν έχεις ψηλή βοηθάει πολύ. Γερά παπούτσια τα brooks. Σε βγάζουν για καιρό.
22 Απριλίου 2016 στις 14:00 #5859spy
Συμμετέχων@Puni Van Webergman…μολις ανακαλυψα τα Brooks … τα adidas επεσαν σε δυσμενεια!Συγκεκριμενα φορουσα τα Ghost … ως προπονητικα …κι ειχα τα Launch …για τα γρηγορα και για τους αγωνες!Τα boston τ’αγορασα επειδη τα βρηκα φθηνα!Καλα ειναι, ελαφρια αλλα μου φαινονται πολυ στενα και σφικτα … και με ταλαιπωρουν λιγο στα μεγαλα!Στους αγωνες πια τρεχω στους μικρους μεχρι ημι … με Brooks pure cadence … και τους μαθαθωνιους με kinvara!O προβληματισμος μου εγκειται … στο τι παπουτσια να χρησιμοποιησω για αποστασεις μεγαλυτερες του μαραθωνιου!
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.